Крем зі згущеного молока
У сучасній кулінарії існує безліч різних рецептів приготування кремів: для пирогів, тортів, десертів, тістечок і т. д. Саме крем надаємо ласощів завершений вигляд і насичений смак. Давайте дізнаємося з вами, як зробити крем зі згущеного молока.
Крем зі згущеного молока і сметани
Такий крем зі згущеного молока добре підходить для торта "Наполеон" і еклерів.
Інгредієнти:
згущене молоко - 1 банка;
банани - 2 шт.;
сметана 25 % - 500 мл
Приготування
Банани чистимо від шкірки, нарізаємо дрібними шматочками і розминаємо виделкою. Потім викладаємо отриману фруктове пюре , згущене молоко і сметану в блендері, добре збиваючи. Готове ласощі прибираємо на 3 години в холодильник для застигання. Крем для еклерів зі згущеним молоком готовий!
Заварний крем із згущеним молоком
Інгредієнти:
молоко - 1 ст.;
борошно - 3 ст. ложки;
цукор - 1 ст.;
згущене молоко - 05 банки;
масло вершкове - 50 г;
ванілін - за смаком.
Приготування
Молоко з'єднайте з цукром і борошном до однорідного стану. Потім ставимо суміш на слабенький вогонь і варимо, постійно помішуючи, до повного розчинення кристалів. Потім охолоджуємо, додаємо згущене молоко, шматочок вершкового масла і кладемо ванілін за смаком. Все як слід, перемішуємо до однорідного стану.
Вершковий крем із згущеним молоком
Інгредієнти:
вершкове масло - 200 г;
згущене молоко - 8 ст. ложок;
коньяк - за смаком;
ванілін - за смаком.
Приготування
Вершкове масло злегка розм'якшуємо до кімнатної температури, промешиваем його міксером протягом 7-10 хвилин до утворення пишної кремової маси. Потім виливаємо згущене молоко, додаємо коньяк і ванілін. Масу ретельно збиваємо і прибираємо готовий крем в холодильник.
Класичний крем зі згущеного молока
Такий крем чудово підійде не тільки для прикраси будь-якого торта, але і для багатьох тістечок, кошичків і навіть горішків, які шалено люблять всі діти.
Інгредієнти:
масло вершкове - 200 г;
яєчний жовток - 2 шт.;
ванілін - за смаком;
згущене молоко - 100 мл
Приготування
Масло розм'якшуємо заздалегідь, додаємо згущене молоко, жовтки і добре збиваємо. Потім кладемо за смаком ванілін, або наливаємо лікер. Готовий крем ретельно перемішуємо і залишаємо настоятися.
Сирний крем із згущеним молоком
Інгредієнти:
згущене молоко - 200 мл;
сир - 200 г;
чорна смородина - 150 г;
печиво савоярді - 5 шт.
Приготування
Сир протираємо через дрібне ситечко, додаємо половину порції згущеного молока і збиваємо масу міксером. Чорну смородину промиваємо в теплій воді, гарненько обсушуємо і перекладаємо ягоди в чашу блендера. Подрібнюємо їх до пюреобразного стану, після чого виливаємо решту згущене молоко і збиваємо.
Сирну масу ділимо на 2 однакові половини. В одну частину додаємо трохи ягідного пюре і перемішуємо. Печиво ламаємо на маленькі шматочки, розкладаємо на дно келихів, додаємо в кожен ягідне пюре а, потім викладаємо шар білої сирної маси. Зверху розподіляємо фруктовий сир і прикрашаємо крем печивом і ягідками смородини.
Крем зі згущеного молока для бісквіта
Цей ніжний крем можна використовувати для прошарку бісквіта, вишуканих тортів і тістечок. Адже ідеальне поєднання вареного згущеного молока, жирних вершків і густої сметани не залишать гостей байдужими.
Інгредієнти:
сметана 25 % - 500 мл;
варена згущене молоко - 500 мл;
вершки жирні - 1 ст.
Приготування
Вершки гарненько збиваємо до пишного стану за допомогою міксера. Потім додаємо варене згущене молоко і знову розмішуємо. В самому кінці акуратно виливаємо сметану і перемішуємо крем зі згущеного молока і вершків до однорідності.
Крем зі згущеного молока і сметани
Такий крем зі згущеного молока добре підходить для торта "Наполеон" і еклерів.
Інгредієнти:
Приготування
Банани чистимо від шкірки, нарізаємо дрібними шматочками і розминаємо виделкою. Потім викладаємо отриману фруктове пюре , згущене молоко і сметану в блендері, добре збиваючи. Готове ласощі прибираємо на 3 години в холодильник для застигання. Крем для еклерів зі згущеним молоком готовий!
Заварний крем із згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Молоко з'єднайте з цукром і борошном до однорідного стану. Потім ставимо суміш на слабенький вогонь і варимо, постійно помішуючи, до повного розчинення кристалів. Потім охолоджуємо, додаємо згущене молоко, шматочок вершкового масла і кладемо ванілін за смаком. Все як слід, перемішуємо до однорідного стану.
Вершковий крем із згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло злегка розм'якшуємо до кімнатної температури, промешиваем його міксером протягом 7-10 хвилин до утворення пишної кремової маси. Потім виливаємо згущене молоко, додаємо коньяк і ванілін. Масу ретельно збиваємо і прибираємо готовий крем в холодильник.
Класичний крем зі згущеного молока
Такий крем чудово підійде не тільки для прикраси будь-якого торта, але і для багатьох тістечок, кошичків і навіть горішків, які шалено люблять всі діти.
Інгредієнти:
Приготування
Масло розм'якшуємо заздалегідь, додаємо згущене молоко, жовтки і добре збиваємо. Потім кладемо за смаком ванілін, або наливаємо лікер. Готовий крем ретельно перемішуємо і залишаємо настоятися.
Сирний крем із згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Сир протираємо через дрібне ситечко, додаємо половину порції згущеного молока і збиваємо масу міксером. Чорну смородину промиваємо в теплій воді, гарненько обсушуємо і перекладаємо ягоди в чашу блендера. Подрібнюємо їх до пюреобразного стану, після чого виливаємо решту згущене молоко і збиваємо.
Сирну масу ділимо на 2 однакові половини. В одну частину додаємо трохи ягідного пюре і перемішуємо. Печиво ламаємо на маленькі шматочки, розкладаємо на дно келихів, додаємо в кожен ягідне пюре а, потім викладаємо шар білої сирної маси. Зверху розподіляємо фруктовий сир і прикрашаємо крем печивом і ягідками смородини.
Крем зі згущеного молока для бісквіта
Цей ніжний крем можна використовувати для прошарку бісквіта, вишуканих тортів і тістечок. Адже ідеальне поєднання вареного згущеного молока, жирних вершків і густої сметани не залишать гостей байдужими.
Інгредієнти:
Приготування
Вершки гарненько збиваємо до пишного стану за допомогою міксера. Потім додаємо варене згущене молоко і знову розмішуємо. В самому кінці акуратно виливаємо сметану і перемішуємо крем зі згущеного молока і вершків до однорідності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крем для «Наполеона»
«Наполеон» вважається достатньо складним десертом, і початківці господині рідко беруться за приготування цього надзвичайно смачного торта. І якщо
Крем зі згущеного молока і масла
Крем з масла і згущеного молока надзвичайно смачний і підходить, як для просочення, так і для прикраси будь-яких кондитерських виробів. Але мало хто
Крем для вафельних коржів
Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного
Гарбузовий крем - універсальний і ніжний десерт
Гарбузовий крем - універсальне і смачне блюдо, яке можна подати у вигляді ніжного десерту до чашки чаю або фруктового соку, а можна промазати їм будь
Класичний заварний крем - рецепт
Класичний заварний крем - це чудова начинка для тістечок, еклерів, трубочок, прошарку тортів. Способів його приготування досить багато. У нашій
Тістечко зі згущеним молоком
Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий