У сучасній кулінарії існує безліч різних рецептів приготування кремів: для пирогів, тортів, десертів, тістечок і т. д. Саме крем надаємо ласощів завершений вигляд і насичений смак. Давайте дізнаємося з вами, як зробити крем зі згущеного молока.
Крем зі згущеного молока і сметани
Такий крем зі згущеного молока добре підходить для торта "Наполеон" і еклерів.
Інгредієнти: згущене молоко - 1 банка; банани - 2 шт.; сметана 25 % - 500 мл Приготування Банани чистимо від шкірки, нарізаємо дрібними шматочками і розминаємо виделкою. Потім викладаємо отриману фруктове пюре , згущене молоко і сметану в блендері, добре збиваючи. Готове ласощі прибираємо на 3 години в холодильник для застигання. Крем для еклерів зі згущеним молоком готовий!
Заварний крем із згущеним молоком
Інгредієнти: молоко - 1 ст.; борошно - 3 ст. ложки; цукор - 1 ст.; згущене молоко - 05 банки; масло вершкове - 50 г; ванілін - за смаком. Приготування Молоко з'єднайте з цукром і борошном до однорідного стану. Потім ставимо суміш на слабенький вогонь і варимо, постійно помішуючи, до повного розчинення кристалів. Потім охолоджуємо, додаємо згущене молоко, шматочок вершкового масла і кладемо ванілін за смаком. Все як слід, перемішуємо до однорідного стану.
Вершковий крем із згущеним молоком
Інгредієнти: вершкове масло - 200 г; згущене молоко - 8 ст. ложок; коньяк - за смаком; ванілін - за смаком. Приготування Вершкове масло злегка розм'якшуємо до кімнатної температури, промешиваем його міксером протягом 7-10 хвилин до утворення пишної кремової маси. Потім виливаємо згущене молоко, додаємо коньяк і ванілін. Масу ретельно збиваємо і прибираємо готовий крем в холодильник.
Класичний крем зі згущеного молока
Такий крем чудово підійде не тільки для прикраси будь-якого торта, але і для багатьох тістечок, кошичків і навіть горішків, які шалено люблять всі діти.
Інгредієнти: масло вершкове - 200 г; яєчний жовток - 2 шт.; ванілін - за смаком; згущене молоко - 100 мл Приготування Масло розм'якшуємо заздалегідь, додаємо згущене молоко, жовтки і добре збиваємо. Потім кладемо за смаком ванілін, або наливаємо лікер. Готовий крем ретельно перемішуємо і залишаємо настоятися.
Сирний крем із згущеним молоком
Інгредієнти: згущене молоко - 200 мл; сир - 200 г; чорна смородина - 150 г; печиво савоярді - 5 шт. Приготування Сир протираємо через дрібне ситечко, додаємо половину порції згущеного молока і збиваємо масу міксером. Чорну смородину промиваємо в теплій воді, гарненько обсушуємо і перекладаємо ягоди в чашу блендера. Подрібнюємо їх до пюреобразного стану, після чого виливаємо решту згущене молоко і збиваємо.
Сирну масу ділимо на 2 однакові половини. В одну частину додаємо трохи ягідного пюре і перемішуємо. Печиво ламаємо на маленькі шматочки, розкладаємо на дно келихів, додаємо в кожен ягідне пюре а, потім викладаємо шар білої сирної маси. Зверху розподіляємо фруктовий сир і прикрашаємо крем печивом і ягідками смородини.
Крем зі згущеного молока для бісквіта
Цей ніжний крем можна використовувати для прошарку бісквіта, вишуканих тортів і тістечок. Адже ідеальне поєднання вареного
згущеного молока, жирних вершків і густої сметани не залишать гостей байдужими.
Інгредієнти: сметана 25 % - 500 мл; варена згущене молоко - 500 мл; вершки жирні - 1 ст. Приготування Вершки гарненько збиваємо до пишного стану за допомогою міксера. Потім додаємо варене згущене молоко і знову розмішуємо. В самому кінці акуратно виливаємо сметану і перемішуємо крем зі згущеного молока і вершків до однорідності.