Гарбузовий крем - універсальний і ніжний десерт
Гарбузовий крем - просто універсальне і казково смачне блюдо, яке подається в як прекрасного і ніжного десерту разом з гарячим чаєм або фруктовими соками. А також їм можна промазати будь бісквітний корж і у вас вийде дивовижний і оригінальний торт. Давайте розглянемо з вами деякі прості рецепти приготування гарбузового крему.
Інгредієнти:
яєчні жовтки - 7 шт.;
мелена кориця - щіпка;
мелений мускатний горіх - щіпка;
кип'ячена вода - 1 л;
вершки 30 % - 1 ст.;
знежирене молоко - 05 склянки;
кленовий сироп - 05 ст.;
гарбузове пюре - 100 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати гарбузовий крем духовку включаємо і розігріваємо до 150 градусів. У форму для запікання, ставимо 6 невеликих горщиків об'ємом 150 мл В окремій каструлі кип'ятимо воду. У великій мисці збиваємо яєчні жовтки, мускатний горіх і корицю. Далі беремо чавунець, наливаємо вершки, добре збиваємо їх, додаємо молоко, кленовий сироп і викладаємо гарбузове пюре . Ставимо масу на слабкий вогонь і доводимо до кипіння. Поступово вводимо яєчну суміш і збиваємо.
Виливаємо отриманий крем через марлю у велику чашку, а потім розкладаємо його по порційним горщикам. Заливаємо у форму окріп, відправляємо в духовку і запікаємо до тих пір, поки вставлений в центр крему ножик не буде виходити сухою. На це піде приблизно 35-40 хвилин. Потім виставляємо горщики на стіл і даємо їм повністю охолонути. Далі готовий десерт накриваємо і охолоджуємо в холодильнику протягом 2 годин. Подаємо гарбузовий крем-брюле з збитими і злегка підсолодженими вершками.
Інгредієнти:
молоко знежирене - 15 ст.;
коричневий цукор - 2 ст. ложки;
яєчний жовток - 2 шт.;
згущене молоко - 400 мл;
ванілін - щіпка;
мелений мускатний горіх, мелений імбир - за смаком;
сіль - щіпка;
консервована гарбуз - 1 ст.;
сметана - 250 мл;
пісочне печиво - 200 р.
Приготування
Для приготування гарбузового крему, наливаємо в каструльку склянку молока, насипаємо цукор, ставимо на середній вогонь і доводимо майже до кипіння, але не кип'ятимо. Після цього знімаємо посуд з вогню і залишаємо остигати. Яєчні жовтки розбиваємо у велику миску і при постійному збиванні поступово вливаємо теплу молочну суміш. Все перемішуємо і виливаємо масу назад в каструлю і проварюємо на середньому вогні протягом 4 хвилин, постійно помішуючи.
Готовий крем проціджуємо через сито. Молоко, що залишилося з'єднуємо в окремому посуді зі згущеним молоком, ваніліном, мускатним горіхом і імбиром. Ретельно перемішуємо, додаємо подрібнену консервовану гарбуз і поступово вливаємо в масу заварний крем. Перекладаємо гарбузовий десерт у пластиковий контейнер і прибираємо в морозилку. Коли крем трохи застигне, перемішуємо його з шматочками поламаного печива і ставимо на 1 годину в холодильник.
Інгредієнти:
гарбуз - 500 г;
желатин - 1 ч. ложка;
куряче яйце - 2 шт.;
ванілін - за смаком;
вершки 25 % - 200 мл
Приготування
Очищену гарбуз нарізаємо кубиками, або натираємо довгою стружкою і тушкуємо в каструльці без води. Заздалегідь замочений у воді і набряклий желатин розвести в 1 столовій ложки гарячих вершків. Жовтки розтираємо окремо з цукром, додаємо желатин, кладемо щіпку ваніліну і тушкований гарбуз. Гарненько збиваємо вершки з яєчними білками і поступово з'єднуємо з приготованою масою. Після цього розкладаємо десерт у формочки, промазані рослинним маслом, і прибираємо охолоджуватися в холодильник. Подаємо гарбузовий крем з фруктовим або ягідним соусом і з соками.
Рецепт гарбузового крем - брюле
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати гарбузовий крем духовку включаємо і розігріваємо до 150 градусів. У форму для запікання, ставимо 6 невеликих горщиків об'ємом 150 мл В окремій каструлі кип'ятимо воду. У великій мисці збиваємо яєчні жовтки, мускатний горіх і корицю. Далі беремо чавунець, наливаємо вершки, добре збиваємо їх, додаємо молоко, кленовий сироп і викладаємо гарбузове пюре . Ставимо масу на слабкий вогонь і доводимо до кипіння. Поступово вводимо яєчну суміш і збиваємо.
Виливаємо отриманий крем через марлю у велику чашку, а потім розкладаємо його по порційним горщикам. Заливаємо у форму окріп, відправляємо в духовку і запікаємо до тих пір, поки вставлений в центр крему ножик не буде виходити сухою. На це піде приблизно 35-40 хвилин. Потім виставляємо горщики на стіл і даємо їм повністю охолонути. Далі готовий десерт накриваємо і охолоджуємо в холодильнику протягом 2 годин. Подаємо гарбузовий крем-брюле з збитими і злегка підсолодженими вершками.
Гарбузовий крем з печивом
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування гарбузового крему, наливаємо в каструльку склянку молока, насипаємо цукор, ставимо на середній вогонь і доводимо майже до кипіння, але не кип'ятимо. Після цього знімаємо посуд з вогню і залишаємо остигати. Яєчні жовтки розбиваємо у велику миску і при постійному збиванні поступово вливаємо теплу молочну суміш. Все перемішуємо і виливаємо масу назад в каструлю і проварюємо на середньому вогні протягом 4 хвилин, постійно помішуючи.
Готовий крем проціджуємо через сито. Молоко, що залишилося з'єднуємо в окремому посуді зі згущеним молоком, ваніліном, мускатним горіхом і імбиром. Ретельно перемішуємо, додаємо подрібнену консервовану гарбуз і поступово вливаємо в масу заварний крем. Перекладаємо гарбузовий десерт у пластиковий контейнер і прибираємо в морозилку. Коли крем трохи застигне, перемішуємо його з шматочками поламаного печива і ставимо на 1 годину в холодильник.
Вершковий гарбузовий крем
Інгредієнти:
Приготування
Очищену гарбуз нарізаємо кубиками, або натираємо довгою стружкою і тушкуємо в каструльці без води. Заздалегідь замочений у воді і набряклий желатин розвести в 1 столовій ложки гарячих вершків. Жовтки розтираємо окремо з цукром, додаємо желатин, кладемо щіпку ваніліну і тушкований гарбуз. Гарненько збиваємо вершки з яєчними білками і поступово з'єднуємо з приготованою масою. Після цього розкладаємо десерт у формочки, промазані рослинним маслом, і прибираємо охолоджуватися в холодильник. Подаємо гарбузовий крем з фруктовим або ягідним соусом і з соками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кокосовий крем
Якщо ви не любите звичайні сметанні або масляні креми для тортів, то слід придумати щось незвичайне. Наприклад, кокосовий крем! Готувати його не дуже
Шоколадний крем з какао
Шоколадний крем з какао - це не тільки чудова прошарок для тортів і пирогів, але і цілком самостійний десерт, який відмінно підійде до чашки чаю або
Фруктовий крем
Фруктовий крем може виступати як в якості самостійного десерту, так і використовуватися у вигляді начинки для тортів чи тістечок. У нашій статті ми
Кавовий крем
Кавовий крем - це смачний і ароматний десерт, а також чудова начинка для бісквітів, печива, тістечок. Варіантів його приготування багато. Ми з вами
Крем для «Тірамісу»
Тірамісу - знаменитий італійський десерт, який готують з печива савоярді з прошарками ніжного крему. Ось про те, як зробити цей самий крем ми