Гості вже на підході, а у вас немає зовсім нічого смачненького до чаю? Не переживайте! Давайте дізнаємося з вами рецепти приготування бісквіта в мультиварці. Він виходить не тільки дуже пишним і смачним, але і не займе у вас багато часу.
Бісквіт на лимонад в мультиварці
Інгредієнти: яйце - 4 шт.; цукор - 05 склянки; мед - 3 ч. ложки; ванілін - 3 г; лимонад - 1 ст.; масло рослинне - 1 ст.; борошно - 25 склянки; розпушувач - 1 ст. ложка. Приготування Розглянемо простий спосіб, як приготувати бісквіт в мультиварці. Яйця збиваємо міксером з цукром в білу пишну масу. Потім вливаємо лимонад, олія замішуємо тісто. Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і обережно виливаємо приготовану суміш. Випікаємо медовий бісквіт в мультиварці приблизно 15 години, періодично відкриваючи кришку і перевіряючи готовність зубочисткою. Готове ласощі остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу!
Бісквіт з вишнею в мультиварці
Інгредієнти: вишня - 500 г; яйце - 3 шт.; цукрова пудра - 200 г; вершкове масло - 170 г; ванілін - за смаком; сіль - щіпка; борошно - 1 ст. Приготування Отже, висипаємо в миску пів порції цукрової пудри, кладемо масло, яєчні жовтки і розтираємо все з розм'якшеним вершковим маслом. Далі гарненько збиваємо білки з залишками пудри в густу піну і кладемо щіпку солі. Акуратно з'єднуємо білкову масу з жовтковою, просіваємо в них борошно і обережно вимішуємо тісто. Викладаємо його в чашу мультиварки, а зверху кладемо вишню, виставляємо режим «Випічка» і готуємо приблизно 40 хвилин. Готовий бісквіт з вишнею остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою.
Сирний бісквіт в мультиварці
Інгредієнти: яйце - 5 шт.; цукор - 1 ст.; борошно - 1ст.; сир - 300 г; вершкове масло - 50 г; яблуко - 5 шт. Приготування Добре збиваємо яйця і цукор до утворення піків за допомогою міксера. Далі поступово всипаємо просіяне борошно заздалегідь, перемішуємо і відставляємо тісто. Сир протираємо через сито і перемішуємо з цукром і вершковим маслом. Яблука миємо, нарізаємо часточками, видаляємо серцевину. Чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо на дно трохи тіста. Зверху укладаємо шматочки яблук і наливаємо ще трохи тесту. Потім покриваємо всі сирною масою і заливаємо рештою тестом. Відправляємо бісквіт з яблуками в мультиварку і готуємо на режимі «Випічка» 65 хвилин. Після сигналу готовності залишаємо нашу сирну шарлотку в мультиварці ще хвилин на 20 включивши функцію «Підігрів». Потім відкриваємо кришку, даємо випічці трохи охолонути, вставляємо плоске блюдо і швидким рухом перевертаємо бісквіт. Прикрашаємо його цукровою пудрою і подаємо до чаю!
Бісквіт на окропі в мультиварці
Інгредієнти: борошно - 2 ст.; цукор - 2 ст.; яйце - 2 шт.; сода - 15 ч. ложки; розпушувач - 15 ч. ложки; какао - 6 ст. ложок; молоко - 1 ст.; ванілін - за смаком; рослинна олія - 05 склянки; окріп - 1 ст. Приготування Давайте розберемо, ще один варіант, як спекти бісквіт в мультиварці. Збиваємо яйця, додаємо цукор, вливаємо тепле молоко і масло, перемішуємо. В окремій чашці змішуємо поступово борошно, розпушувач, соду і какао, а потім обережно перекладаємо масу в рідку суміш. В самому кінці вливаємо крутий окріп і ретельно розмішуємо тісто до однорідного стану. Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і відразу ж виливаємо тісто в чашку. Випікаємо бісквіт в мультиварці на режимі "Випічка" 60 хвилин, а після сигналу виставляємо програму "Підігрів" і чекаємо ще 20 хвилин. Потім відкриваємо кришку, перекладаємо готовий пиріг на красиве блюдо і кличемо всіх до столу пити чай!