Шарлотка на кефірі - рецепт

Рецепт шарлотки на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене масло розтираємо з цукром, вливаємо домашній кефір , додаємо соду, яйце, перемішуємо. Додаємо борошно, тісто має вийти, як сметана. Яблука миємо й нарізаємо часточками. Виливаємо у форму частину тіста, викладаємо яблука, заливаємо рештою тестом. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 35 хвилин.
Шарлотка на кефірі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром, додаємо до них кефір із содою, потроху додаємо борошно. На дно чаші мультиварки викладаємо почищені і порізані на шматочки груші, посипаємо їх корицею, виливаємо тісто і ставимо в режим «Випічка» на 50 хвилин, не відкриваючи мультиварку.
Шарлотка з капустою на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо яйця, кефір, майонез, сіль, соду і борошно. Тісто виходить як для оладок. Капусту шаткуємо й смажимо на сковороді з морквою, солимо і скроплюємо соком лимона. Коли капуста стане м'якою начинка готова. Форму змащуємо маслом. Викладаємо на дно форми меншу частину тіста, розрівнюємо, викладаємо капусту рівним шаром. Зверху заливаємо рештою тестом. І відправляємо в духовку, розігріту до 160 градусів, випікаємо до золотистого кольору.
Яблучна шарлотка на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
У мисці вершкове масло розтираємо з цукром. Додаємо кефір, соду і яйце, все добре перемішуємо. Додаємо борошно і перемішуємо за допомогою міксера. Приступимо до начинки. Яблука миємо, очищаємо від шкірки за допомогою звичайного овочевого ножа і нарізаємо тонкими пластинками.
У формі для випічки розігріваємо шматочок вершкового масла і змащуємо її їм. Виливаємо у форму половину тіста, викладаємо яблука і посипаємо рівномірним шаром кориці. Заливаємо тісто у форму. Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо нашу шарлотку 50 хвилин. Перевіряємо готовність пирога за допомогою дерев'яної зубочистки.
Шарлотка з вишнею на кефірі
Інгредієнти:

Яйця разом з цукром збиваємо в густу піну, додаємо туди ваніль і знову збиваємо міксером. В іншій мисці виделкою добре розминаємо сир (щоб не було грудок). Вишню промиваємо, видаляємо кісточки і додаємо в сир, добре перемішуємо. Сир з вишнями змішуємо зі збитими яйцями, додаємо борошно, кефір, манку і замішуємо тісто.
У змащену маслом форму викладаємо готову тісто і розрівнюємо верх виделкою. Духовку розігріваємо до 200 градусів і поміщаємо в неї майбутню шарлотку, випікаємо до появи рум'яної скоринки. Після цього дістаємо шарлотку і даємо їй повністю охолонути. Прикрашаємо й подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шарлотка в аерогрилі
Шарлотка - дуже популярний десерт, а тому і рецептів її приготування існує дуже багато. Сьогодні ми розповімо ще про одне - як зробити шарлотку в

Шарлотка з яблуками в мультиварці
Шарлотка - смачний ароматний пиріг, який традиційно готується з яблуками. Але якщо ви хочете приготувати десерт швидше, рекомендуємо вам скористатися

Бісквіт на кефірі - рецепт
Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,

Шарлотка з вишнею
Шарлотка - це класичний яблучний пиріг з ніжним тістом. Але все більше її готують не тільки з яблуками, але з іншими фруктами і ягодами. І сьогодні

Шарлотка з бананами
Всі ми знаємо, що шарлотка - це яблучний пиріг в класичному варіанті. Але багато господинь вже давно готують її з додаванням різноманітних фруктів. І

Шарлотка без яєць
Шарлотка - смачний пиріг з яблук, запечених в тісті. Зазвичай в тісто додають яйця. Але сьогодні ми підкажемо вам кілька рецептиков цього ласощі без