Брізоль із курятини

Розповімо, як приготувати брізоль із курятини, це блюдо - хороший варіант ситного, але не важкого сніданку або ланчу. Також можна подати як бризол самостійного або другої страви обіду або вечері.
Рецепт приготування бризол з курки з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку приготуємо льєзон. Яйця з молоком і 1-й дрібкою солі злегка збиваємо виделкою (не віночком і не міксером, льєзон не повинен вийти особливо пишним). Цибулю, часник і частину зелені дрібно рубаємо і перемішуємо з тертим сиром. Фарш трохи додаємо сіль і перчимо.
Працюємо швидко, уважно і акуратно. Розігріваємо в сковороді олію на малому вогні і виливаємо льєзон. Коли цей омлет трохи схопився і злегка прижарился знизу, на його половину, трохи відступаючи від круглого краю, насипаємо фарш нетовстим рівномірним шаром (якщо це необхідно, розподіліть його рівномірно виделкою).
Зверху і по круглому краю присипаємо сумішшю рубаних зелені з часником і тертого сиру. Згинаємо другу частину омлету і накриваємо нею начинку. Вийшла форма вареника. Розплавляється сир склеїть краю. Трохи притисніть краю омлету один до іншого за допомогою лопатки, щоб забезпечити впевнене склеювання. Акуратно переверніть бризол і злегка обсмажте з іншого боку. Подавайте, оформивши гілочками зелені. Можна подати до бризол легке біле або рожеве їдальні вино або темне пиво.
Брізоль із курки з сиром, солодким перцем і зеленню
Інгредієнти:
Приготування
Льєзон готуємо з яєць і молока з додаванням 1-й щіпки солі і борошна. Злегка збиваємо виделкою, треба щоб не було грудочок, якщо цього не вдається досягти - процідіть льєзон через ситечко.
Рубаємо дрібно часник, зелень і солодкий перець і змішати все це з курячим фаршем. Додаємо більшу частину тертого сиру, трохи додаємо сіль і перчимо.
Розігріваємо олію в сковороді на середньо-слабкому вогні і виливаємо льєзон. Коли цей омлетний блін прихватится, викладаємо нетовстим шаром на одну з сторін начинку. Присипаємо залишилися сиром по половині круглого краю. Загинаємо другу вільну половину млинця і складаємо, накриваючи ту частину, на якій начинка. Притискаємо по краях для кращого схоплювання. Коли розплавлений сир

Приготування бризол з курки в мультиварці видається не дуже доцільним, оскільки всі дії виконуються без відходу від плити, на короткий час треба виконати декілька операцій дуже акуратно, з деякою спритністю. Але, в принципі, можливо і приготування бризол в мультиварці. Процес буде відрізнятися лише з часом, у відношенні вибору режиму дотримуйтесь інструкції до конкретної моделі мультиварки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати бризол?
Бризол - з першого погляду і не зрозумієш, що це таке. Вивчивши детальніше рецепти, приходить думка, що бризол - це котлета з яйцем. Але яка котлета!

Брізоль із свинини
Бризол - це спосіб обсмажування м'яса, овочів, грибів у яйцях. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити зі свинини. До такого м'ясної

Грінки з сиром
Грінки з сиром - це прекрасний сніданок на швидку руку. Часто, деякі господині подають цю страву навіть до святкового столу, так що про легкість і

Брізоль із фаршу
Брізоль являє собою простий омлет, смажений з м'ясним фаршем. Способів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить багато. У нашій

Фаршировані страви
Фаршировані страви можуть виступати як самостійну страву або як повноцінної закуски. Вони можуть холодними, гарячими, смаженими, тушкованими і т. д.

Лінивий бризол
Бризол - це спосіб приготування овочевий, м'ясної або рибної начинки в омлеті. І сьогодні ми детально поговоримо про ледачому бризоле. Розглянемо два