Лінивий бризол
А чи знаєте ви, що таке брізоль ? Це не назва страви, а такий спосіб приготування, який означає: обсмажений в омлеті. Бризол готують абсолютно з будь-якою начинкою: рибної, м'ясний або овочевий. Робиться це зазвичай наступним чином: на сковороду виливаємо яєчну суміш, на одну його половинку кладуть начинку, а другою частиною закривають. Потім акуратно все перевертають і обсмажують з іншої сторони, або згортають рулетиком. Давайте розглянемо з вами, як приготувати ледачий бризол і здивувати гостей смачним і ситним блюдом.
Інгредієнти:
яйце - 5 шт.;
м'ясний фарш - 300 г;
молоко - 05 склянки;
борошно - 2 ст. ложки;
печериці - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
сметана - 3 ст. ложки;
сир - 100 г;
масло рослинне - 75 мл;
бекон - 50 г;
спеції.
Приготування
Отже, спочатку готуємо фарш: м'ясо перекручуємо на м'ясорубці і викладаємо в миску. Додаємо яйця, вливаємо молоко, додаємо борошно, солимо і перчимо за смаком. Все добре перемішуємо. Тепер розігріваємо сковороду, наливаємо трохи рослинного масла і починаємо смажити з отриманої яєчної суміші тонкі млинчики.
Далі переходимо до підготовки начинки. Для цього печериці пасеруємо з цибулею до золотистого кольору, подсаливая. Замість грибів можете використовувати свіжі овочі і сир. Після цього викладаємо готову начинку на млинець, обережно загортаємо їх в акуратні рулетики, і складаємо в форму для запікання. Сметану з'єднуємо з подрібненим часником і цією сумішшю покриваємо рівномірно бризол. Запікаємо страву в розігрітій духовці 15-20 хвилин при 200 градусах. Хвилин за 5 до закінчення присипаємо різаним беконом і тертим сиром.
Інгредієнти:
куряче філе - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
молоко - 60 мл;
спеції;
яйце - 3 шт.
Приготування
Чистимо цибулину і разом з курячим філе подрібнюємо з очищеним ріпчастою цибулею у блендері. Солимо все за смаком і перемішуємо фарш до однорідності. Одне куряче яйце збиваємо з їдальнею ложечкою холодного молока, солимо і обсмажуємо омлет з двох сторін на гарячій сковороді. Точно також чинимо з рештою яйцями і в результаті отримуємо 3 млинчика. На кожен омлетик тонким шаром викладаємо фарш і звертаємо щільно рулетами. Кладемо їх у форму для запікання і ставимо на 30 хвилин у духовку, розігріту до 190 градусів. Після закінчення часу, ледачий бризол з куркою готовий!
Лінивий брізоль із шампіньйонами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку готуємо фарш: м'ясо перекручуємо на м'ясорубці і викладаємо в миску. Додаємо яйця, вливаємо молоко, додаємо борошно, солимо і перчимо за смаком. Все добре перемішуємо. Тепер розігріваємо сковороду, наливаємо трохи рослинного масла і починаємо смажити з отриманої яєчної суміші тонкі млинчики.
Далі переходимо до підготовки начинки. Для цього печериці пасеруємо з цибулею до золотистого кольору, подсаливая. Замість грибів можете використовувати свіжі овочі і сир. Після цього викладаємо готову начинку на млинець, обережно загортаємо їх в акуратні рулетики, і складаємо в форму для запікання. Сметану з'єднуємо з подрібненим часником і цією сумішшю покриваємо рівномірно бризол. Запікаємо страву в розігрітій духовці 15-20 хвилин при 200 градусах. Хвилин за 5 до закінчення присипаємо різаним беконом і тертим сиром.
Рецепт ледачого бризоля
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину і разом з курячим філе подрібнюємо з очищеним ріпчастою цибулею у блендері. Солимо все за смаком і перемішуємо фарш до однорідності. Одне куряче яйце збиваємо з їдальнею ложечкою холодного молока, солимо і обсмажуємо омлет з двох сторін на гарячій сковороді. Точно також чинимо з рештою яйцями і в результаті отримуємо 3 млинчика. На кожен омлетик тонким шаром викладаємо фарш і звертаємо щільно рулетами. Кладемо їх у форму для запікання і ставимо на 30 хвилин у духовку, розігріту до 190 градусів. Після закінчення часу, ледачий бризол з куркою готовий!
Рекомендуємо добрі рецепти
Брізоль із курятини
Бризол - це проста начинка в омлеті, в згорнутому вигляді великого вареника. В якості начинки можуть виступати подрібнені овочі, гриби, м'ясний або
Як приготувати бризол?
Бризол - з першого погляду і не зрозумієш, що це таке. Вивчивши детальніше рецепти, приходить думка, що бризол - це котлета з яйцем. Але яка котлета!
Брізоль із свинини
Бризол - це спосіб обсмажування м'яса, овочів, грибів у яйцях. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити зі свинини. До такого м'ясної
Брізоль із фаршу
Брізоль являє собою простий омлет, смажений з м'ясним фаршем. Способів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить багато. У нашій
Фаршировані страви
Фаршировані страви можуть виступати як самостійну страву або як повноцінної закуски. Вони можуть холодними, гарячими, смаженими, тушкованими і т. д.
Налисники з сиром
Налисники - це смачні тонкі млинці, які можна загорнути будь-яку начинку. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх із сиром. Пропонуємо вашій увазі