Вернуться назад Распечатать

Лінивий бризол

Лінивий бризол
А чи знаєте ви, що таке брізоль ? Це не назва страви, а такий спосіб приготування, який означає: обсмажений в омлеті. Бризол готують абсолютно з будь-якою начинкою: рибної, м'ясний або овочевий. Робиться це зазвичай наступним чином: на сковороду виливаємо яєчну суміш, на одну його половинку кладуть начинку, а другою частиною закривають. Потім акуратно все перевертають і обсмажують з іншої сторони, або згортають рулетиком. Давайте розглянемо з вами, як приготувати ледачий бризол і здивувати гостей смачним і ситним блюдом.

Лінивий брізоль із шампіньйонами


Інгредієнти:

  • яйце - 5 шт.;

  • м'ясний фарш - 300 г;

  • молоко - 05 склянки;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • печериці - 300 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • сметана - 3 ст. ложки;

  • сир - 100 г;

  • масло рослинне - 75 мл;

  • бекон - 50 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, спочатку готуємо фарш: м'ясо перекручуємо на м'ясорубці і викладаємо в миску. Додаємо яйця, вливаємо молоко, додаємо борошно, солимо і перчимо за смаком. Все добре перемішуємо. Тепер розігріваємо сковороду, наливаємо трохи рослинного масла і починаємо смажити з отриманої яєчної суміші тонкі млинчики.
    Далі переходимо до підготовки начинки. Для цього печериці пасеруємо з цибулею до золотистого кольору, подсаливая. Замість грибів можете використовувати свіжі овочі і сир. Після цього викладаємо готову начинку на млинець, обережно загортаємо їх в акуратні рулетики, і складаємо в форму для запікання. Сметану з'єднуємо з подрібненим часником і цією сумішшю покриваємо рівномірно бризол. Запікаємо страву в розігрітій духовці 15-20 хвилин при 200 градусах. Хвилин за 5 до закінчення присипаємо різаним беконом і тертим сиром.

    Рецепт ледачого бризоля


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 300 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • молоко - 60 мл;

  • спеції;

  • яйце - 3 шт.



  • Приготування
    Лінивий бризол

    Чистимо цибулину і разом з курячим філе подрібнюємо з очищеним ріпчастою цибулею у блендері. Солимо все за смаком і перемішуємо фарш до однорідності. Одне куряче яйце збиваємо з їдальнею ложечкою холодного молока, солимо і обсмажуємо омлет з двох сторін на гарячій сковороді. Точно також чинимо з рештою яйцями і в результаті отримуємо 3 млинчика. На кожен омлетик тонким шаром викладаємо фарш і звертаємо щільно рулетами. Кладемо їх у форму для запікання і ставимо на 30 хвилин у духовку, розігріту до 190 градусів. Після закінчення часу, ледачий бризол з куркою готовий!