Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Налисники з сиром

Налисники з сиром

17-03-2015, 13:49
2 591
Налисники з сиром
Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати приголомшливо смачні і ніжні налисники з сиром, які по достоїнству оцінять всі ваші гості.

Налисники з грибами і сиром


Інгредієнти:
Для тіста:

  • яйце - 3 шт.;

  • молоко - 500 мл;

  • борошно - 1 ст.;

  • сіль - щіпка.


  • Для начинки:

  • гриби - 500 г;

  • куряче філе - 500 г;

  • сир твердий - 300 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    Спочатку давайте з вами приготуємо начинку: чистимо цибулину, дрібно шаткуємо, а куряче філе перекручуємо через м'ясорубку. Додаємо спеції і викладаємо фарш на розігріту з маслом сковорідку. Обсмажуємо на середньому вогні під закритою кришкою до золотистого кольору.
    Гриби обробляємо, шаткуємо пластинками і пасеруємо окремо до готовності. Сир натираємо на крупній терочке, а зелень дрібно рубаємо. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти перемішуємо начинку.
    Далі замішуємо тісто на налисники і випікаємо млинці з двох сторін. Потім кладемо на кожен трохи начинки, загортаємо млинець конвертиком і викладаємо у форму, змащену вершковим маслом. Запікаємо налисники з грибами і сиром в гарячій духовці при температурі 180 градусів близько 10 хвилин, і подаємо на стіл зі сметаною.

    Налисники з шинкою і сиром


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйце - 3 шт.;

  • молоко - 500 мл;

  • борошно - 1 ст.;

  • сіль - щіпка.


  • Для начинки:

  • шинка - 200 г;

  • сир - 200 г;

  • масло вершкове.


  • Приготування
    Для початку розбиваємо в глибоку миску яйця, додаємо до них сіль, і трохи збиваємо. Після цього вливаємо молоко, ретельно перемішуємо і поступово всипаємо борошно. Обсмажуємо кожен млинець на розпеченій сковорідці з двох сторін і складемо стопкою.
    Сир натираємо на крупній тертці, а шинку шаткуємо тонкою соломкою. Тепер блін розрізаємо навпіл, посередині кладемо шинку, сир і загортаємо трубочкою. Форму для запікання добре змащуємо вершковим маслом, кладемо налисники і запікаємо в попередньо нагрітій духовці 15 хвилин або в мікрохвильовій печі.

    Налисники з сиром і часником


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйце - 3 шт.;

  • молоко - 500 мл;

  • борошно - 1 ст.;

  • сіль - щіпка.



  • Для начинки:
    Налисники з сиром


  • плавлений сирок - 2 шт.;

  • часник - 3 зубчики.


  • Приготування
    Для початку замішуємо тісто на млинці: в глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо дрібку солі, збиваємо, вливаємо молоко і ретельно перемішуємо. Потім, не зупиняючись, поступово всипаємо просіяне борошно. Наливаємо тісто на розігріту сковорідку і обсмажуємо кожен млинець з двох сторін. Часник чистимо і разом з плавленим сиром видавлюємо через прес. Готовою масою змащуємо кожен налисник і звертаємо в трубочку.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Налисники з м'ясом
    Налисники з м'ясом
    Налисники - це такі млинці з начинкою. Дана стаття розповість вам про те, як готувати налисники з м'ясом, а також з м'ясом і грибами. В готуванні
    Як приготувати налисники?
    Як приготувати налисники?
    Налисники з солодкою начинкою - що може бути бажанішим до сніданку або післяобіднього чаю? Приготувати ці тоненькі і дуже ніжні українські млинці
    Млинці з сиром
    Млинці з сиром
    Хто з нас не любить таку чудову смакота як млинці? Напевно таких знайдеться небагато. Подати їх можна просто так, або з варенням, медом і т. д. І
    Налисники з вишнями
    Налисники з вишнями
    Налисник - це, по суті, простий тонкий млинець. І сьогодні ми поговоримо про те, як спекти налисники з вишнями. Ми підібрали для вас кілька
    Налисники на воді - рецепт
    Налисники на воді - рецепт
    Налисники - це, по суті, ті ж самі млинці, які можна загорнути будь-яку начинку. Це смачне блюдо української кухні. І зараз ми розповімо докладно, як
    Налисники з грибами
    Налисники з грибами
    Налисники - це, ті ж самі млинці, які можна загорнути начинку. І зараз ми вам розповімо, як їх зробити з грибами. Вийде смачна, оригінальна і ситна