Налисники з сиром
Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати приголомшливо смачні і ніжні налисники з сиром, які по достоїнству оцінять всі ваші гості.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 3 шт.;
молоко - 500 мл;
борошно - 1 ст.;
сіль - щіпка.
Для начинки:
гриби - 500 г;
куряче філе - 500 г;
сир твердий - 300 г;
цибулина - 2 шт.;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Спочатку давайте з вами приготуємо начинку: чистимо цибулину, дрібно шаткуємо, а куряче філе перекручуємо через м'ясорубку. Додаємо спеції і викладаємо фарш на розігріту з маслом сковорідку. Обсмажуємо на середньому вогні під закритою кришкою до золотистого кольору.
Гриби обробляємо, шаткуємо пластинками і пасеруємо окремо до готовності. Сир натираємо на крупній терочке, а зелень дрібно рубаємо. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти перемішуємо начинку.
Далі замішуємо тісто на налисники і випікаємо млинці з двох сторін. Потім кладемо на кожен трохи начинки, загортаємо млинець конвертиком і викладаємо у форму, змащену вершковим маслом. Запікаємо налисники з грибами і сиром в гарячій духовці при температурі 180 градусів близько 10 хвилин, і подаємо на стіл зі сметаною.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 3 шт.;
молоко - 500 мл;
борошно - 1 ст.;
сіль - щіпка.
Для начинки:
шинка - 200 г;
сир - 200 г;
масло вершкове.
Приготування
Для початку розбиваємо в глибоку миску яйця, додаємо до них сіль, і трохи збиваємо. Після цього вливаємо молоко, ретельно перемішуємо і поступово всипаємо борошно. Обсмажуємо кожен млинець на розпеченій сковорідці з двох сторін і складемо стопкою.
Сир натираємо на крупній тертці, а шинку шаткуємо тонкою соломкою. Тепер блін розрізаємо навпіл, посередині кладемо шинку, сир і загортаємо трубочкою. Форму для запікання добре змащуємо вершковим маслом, кладемо налисники і запікаємо в попередньо нагрітій духовці 15 хвилин або в мікрохвильовій печі.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 3 шт.;
молоко - 500 мл;
борошно - 1 ст.;
сіль - щіпка.
Для начинки:
плавлений сирок - 2 шт.;
часник - 3 зубчики.
Приготування
Для початку замішуємо тісто на млинці: в глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо дрібку солі, збиваємо, вливаємо молоко і ретельно перемішуємо. Потім, не зупиняючись, поступово всипаємо просіяне борошно. Наливаємо тісто на розігріту сковорідку і обсмажуємо кожен млинець з двох сторін. Часник чистимо і разом з плавленим сиром видавлюємо через прес. Готовою масою змащуємо кожен налисник і звертаємо в трубочку.
Налисники з грибами і сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Спочатку давайте з вами приготуємо начинку: чистимо цибулину, дрібно шаткуємо, а куряче філе перекручуємо через м'ясорубку. Додаємо спеції і викладаємо фарш на розігріту з маслом сковорідку. Обсмажуємо на середньому вогні під закритою кришкою до золотистого кольору.
Гриби обробляємо, шаткуємо пластинками і пасеруємо окремо до готовності. Сир натираємо на крупній терочке, а зелень дрібно рубаємо. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти перемішуємо начинку.
Далі замішуємо тісто на налисники і випікаємо млинці з двох сторін. Потім кладемо на кожен трохи начинки, загортаємо млинець конвертиком і викладаємо у форму, змащену вершковим маслом. Запікаємо налисники з грибами і сиром в гарячій духовці при температурі 180 градусів близько 10 хвилин, і подаємо на стіл зі сметаною.
Налисники з шинкою і сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для початку розбиваємо в глибоку миску яйця, додаємо до них сіль, і трохи збиваємо. Після цього вливаємо молоко, ретельно перемішуємо і поступово всипаємо борошно. Обсмажуємо кожен млинець на розпеченій сковорідці з двох сторін і складемо стопкою.
Сир натираємо на крупній тертці, а шинку шаткуємо тонкою соломкою. Тепер блін розрізаємо навпіл, посередині кладемо шинку, сир і загортаємо трубочкою. Форму для запікання добре змащуємо вершковим маслом, кладемо налисники і запікаємо в попередньо нагрітій духовці 15 хвилин або в мікрохвильовій печі.
Налисники з сиром і часником
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для початку замішуємо тісто на млинці: в глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо дрібку солі, збиваємо, вливаємо молоко і ретельно перемішуємо. Потім, не зупиняючись, поступово всипаємо просіяне борошно. Наливаємо тісто на розігріту сковорідку і обсмажуємо кожен млинець з двох сторін. Часник чистимо і разом з плавленим сиром видавлюємо через прес. Готовою масою змащуємо кожен налисник і звертаємо в трубочку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Налисники з м'ясом
Налисники - це такі млинці з начинкою. Дана стаття розповість вам про те, як готувати налисники з м'ясом, а також з м'ясом і грибами. В готуванні
Як приготувати налисники?
Налисники з солодкою начинкою - що може бути бажанішим до сніданку або післяобіднього чаю? Приготувати ці тоненькі і дуже ніжні українські млинці
Млинці з сиром
Хто з нас не любить таку чудову смакота як млинці? Напевно таких знайдеться небагато. Подати їх можна просто так, або з варенням, медом і т. д. І
Налисники з вишнями
Налисник - це, по суті, простий тонкий млинець. І сьогодні ми поговоримо про те, як спекти налисники з вишнями. Ми підібрали для вас кілька
Налисники на воді - рецепт
Налисники - це, по суті, ті ж самі млинці, які можна загорнути будь-яку начинку. Це смачне блюдо української кухні. І зараз ми розповімо докладно, як
Налисники з грибами
Налисники - це, ті ж самі млинці, які можна загорнути начинку. І зараз ми вам розповімо, як їх зробити з грибами. Вийде смачна, оригінальна і ситна