Налисники з вишнями
Налисник - це тонкий млинець невеликого розміру. Зараз ми розповімо, як приготувати смачні налисники з вишнями.
Інгредієнти:
молоко - 500 мл;
борошно - 2 склянки;
яйця - 4 шт.;
цукор - 5 ст. ложок;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
консервовані вишні - 300 г;
вершкове масло - 100 г;
ванілін - за смаком;
цукрова пудра.
Приготування
Молоко змішати з яйцями, ваніліном і 3 ст. ложками цукру. Ретельно перемішуємо, вливаємо олію і всипаємо просіяне борошно, замішуємо ллється тісто. Печемо тоненькі млинці. З консервованої вишні зайвий сік зливаємо, додаємо цукор, що залишився і перемішуємо. На край кожного млинчика викладаємо в ряд вишні і звертаємо в трубочки. Викладаємо млинці з вишнею у вогнетривкий посуд і поливаємо розтопленим вершковим маслом. Ставимо в духовку і готуємо при 180 градусах 15 хвилин. Виймаємо наші налисники з духовки, даємо їм охолонути 10 хвилин і посипаємо цукровою пудрою.
Інгредієнти:
яйце - 1 шт.;
борошно - 400 г;
молоко - 900 мл;
сіль, цукор - за смаком;
вишня свіжа - 300 г;
крохмаль картопляний - 2 ст. ложки;
цукрова пудра;
ванілін;
олія рослинна.
Приготування
Готуємо тісто для налисників. Розбиваємо яйце до нього додаємо молоко, цукор і сіль. Після цього потихеньку додаємо попередньо просіяне борошно. Перемішуємо наше тісто, поки воно не стане однорідним і густим. Смажимо млинці, вливаючи порцію тіста на розпечену сковороду з олією. Готовим млинців даємо охолонути.
З свіжої вишні виймаємо кісточки, потім засипаємо її цукровою пудрою, додаємо трохи води і доводимо до кипіння, варимо близько трьох хвилин. Крохмаль розчиняємо в 20 грамах теплої води і додаємо його до вишням. Знову доводимо до кипіння, ретельно перемішуємо. У готовий налисник кладемо вишні і загортаємо трубочкою, посипаємо зверху ваніліном і цукровою пудрою.
Інгредієнти:
борошно - 250 г;
яйця - 3 шт.;
молоко - 600 мл;
олія соняшникова 50 мл;
вишні консервовані - 300 г;
сметана - 05 кг;
цукор - 1 склянка;
шоколад - 200 р.
Приготування
Готуємо тісто для налисників. Збиваємо 3 яйця з 1 ст. ложкою цукру, щіпкою солі і ванілі, додаємо борошно і вимішуємо, не перестаючи заважати, додаємо молоко, коли тісто стане рідкуватим можна збити міксером. У готове тісто додаємо три столові ложки соняшникової олії. Добре розігріваємо сковороду, змащуємо її не шматочком солоного сала . Наливаємо тісто і смажимо.
Даємо млинців охолонути і загортаємо в один ряд консервовані вишні без кісточок, викладаємо їх на тарілку. Робимо крем. У сметану додаємо одну склянку цукру, ваніль і збиваємо міксером, поки цукор не розтане. Наші налисники рясно змащуємо кремом і ставимо в холодильник на 2 години, для застигання.
Налисники з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Молоко змішати з яйцями, ваніліном і 3 ст. ложками цукру. Ретельно перемішуємо, вливаємо олію і всипаємо просіяне борошно, замішуємо ллється тісто. Печемо тоненькі млинці. З консервованої вишні зайвий сік зливаємо, додаємо цукор, що залишився і перемішуємо. На край кожного млинчика викладаємо в ряд вишні і звертаємо в трубочки. Викладаємо млинці з вишнею у вогнетривкий посуд і поливаємо розтопленим вершковим маслом. Ставимо в духовку і готуємо при 180 градусах 15 хвилин. Виймаємо наші налисники з духовки, даємо їм охолонути 10 хвилин і посипаємо цукровою пудрою.
Налисники зі свіжими вишнями
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо тісто для налисників. Розбиваємо яйце до нього додаємо молоко, цукор і сіль. Після цього потихеньку додаємо попередньо просіяне борошно. Перемішуємо наше тісто, поки воно не стане однорідним і густим. Смажимо млинці, вливаючи порцію тіста на розпечену сковороду з олією. Готовим млинців даємо охолонути.
З свіжої вишні виймаємо кісточки, потім засипаємо її цукровою пудрою, додаємо трохи води і доводимо до кипіння, варимо близько трьох хвилин. Крохмаль розчиняємо в 20 грамах теплої води і додаємо його до вишням. Знову доводимо до кипіння, ретельно перемішуємо. У готовий налисник кладемо вишні і загортаємо трубочкою, посипаємо зверху ваніліном і цукровою пудрою.
Налисники з вишнями та сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо тісто для налисників. Збиваємо 3 яйця з 1 ст. ложкою цукру, щіпкою солі і ванілі, додаємо борошно і вимішуємо, не перестаючи заважати, додаємо молоко, коли тісто стане рідкуватим можна збити міксером. У готове тісто додаємо три столові ложки соняшникової олії. Добре розігріваємо сковороду, змащуємо її не шматочком солоного сала . Наливаємо тісто і смажимо.
Даємо млинців охолонути і загортаємо в один ряд консервовані вишні без кісточок, викладаємо їх на тарілку. Робимо крем. У сметану додаємо одну склянку цукру, ваніль і збиваємо міксером, поки цукор не розтане. Наші налисники рясно змащуємо кремом і ставимо в холодильник на 2 години, для застигання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Налисники з м'ясом
Налисники - це такі млинці з начинкою. Дана стаття розповість вам про те, як готувати налисники з м'ясом, а також з м'ясом і грибами. В готуванні
Як приготувати налисники?
Налисники з солодкою начинкою - що може бути бажанішим до сніданку або післяобіднього чаю? Приготувати ці тоненькі і дуже ніжні українські млинці
Млинці на ряжанці
Млинці - популярне блюдо російської кухні. На чому їх тільки не готують: на воді, кефірі, кисляку, молоці. А ми сьогодні розповімо вам, як їх смачно
Налисники на молоці
Налисники дуже схожі на млинці, але їх роблять більш щільними, щоб в них можна було загорнути начинку, і виділився сік не витікав. І сьогодні ми
Налисники на воді - рецепт
Налисники - це, по суті, ті ж самі млинці, які можна загорнути будь-яку начинку. Це смачне блюдо української кухні. І зараз ми розповімо докладно, як
Налисники з сиром
Налисники - це смачні тонкі млинці, які можна загорнути будь-яку начинку. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх із сиром. Пропонуємо вашій увазі