Сьогодні ми хочемо розповісти вам, як приготувати приголомшливо смачні і ніжні налисники з сиром, які по достоїнству оцінять всі ваші гості.
Налисники з грибами і сиром
Інгредієнти: Для тіста:
яйце - 3 шт.; молоко - 500 мл; борошно - 1 ст.; сіль - щіпка. Для начинки:
гриби - 500 г; куряче філе - 500 г; сир твердий - 300 г; цибулина - 2 шт.; олія рослинна; спеції. Приготування Спочатку давайте з вами приготуємо начинку: чистимо цибулину, дрібно шаткуємо, а куряче філе перекручуємо через м'ясорубку. Додаємо спеції і викладаємо фарш на розігріту з маслом сковорідку. Обсмажуємо на середньому вогні під закритою кришкою до золотистого кольору.
Гриби обробляємо, шаткуємо пластинками і пасеруємо окремо до готовності. Сир натираємо на крупній терочке, а зелень дрібно рубаємо. Тепер з'єднуємо всі інгредієнти перемішуємо начинку.
Далі замішуємо тісто на налисники і випікаємо млинці з двох сторін. Потім кладемо на кожен трохи начинки, загортаємо млинець конвертиком і викладаємо у форму, змащену вершковим маслом. Запікаємо налисники з грибами і сиром в гарячій духовці при температурі 180 градусів близько 10 хвилин, і подаємо на стіл зі сметаною.
Налисники з шинкою і сиром
Інгредієнти: Для тіста:
яйце - 3 шт.; молоко - 500 мл; борошно - 1 ст.; сіль - щіпка. Для начинки:
шинка - 200 г; сир - 200 г; масло вершкове. Приготування Для початку розбиваємо в глибоку миску яйця, додаємо до них сіль, і трохи збиваємо. Після цього вливаємо молоко, ретельно перемішуємо і поступово всипаємо борошно. Обсмажуємо кожен млинець на розпеченій сковорідці з двох сторін і складемо стопкою.
Сир натираємо на крупній тертці, а шинку шаткуємо тонкою соломкою. Тепер блін розрізаємо навпіл, посередині кладемо шинку, сир і загортаємо трубочкою. Форму для запікання добре змащуємо вершковим маслом, кладемо налисники і запікаємо в попередньо нагрітій духовці 15 хвилин або в мікрохвильовій печі.
Налисники з сиром і часником
Інгредієнти: Для тіста: яйце - 3 шт.; молоко - 500 мл; борошно - 1 ст.; сіль - щіпка. Для начинки:
плавлений сирок - 2 шт.; часник - 3 зубчики. Приготування Для початку замішуємо тісто на млинці: в глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо дрібку солі, збиваємо, вливаємо молоко і ретельно перемішуємо. Потім, не зупиняючись, поступово всипаємо просіяне борошно. Наливаємо тісто на розігріту сковорідку і обсмажуємо кожен млинець з двох сторін. Часник чистимо і разом з плавленим сиром видавлюємо через прес. Готовою масою змащуємо кожен налисник і звертаємо в трубочку.