Грінки з сиром
Грінки з сиром - один з найбільш популярних видів сніданку або ланчу. Грінки - це шматочки хліба, підсушені або підсмажені (на маслі або без нього). Для приготування цієї страви можна використовувати тостери, а також підсушувати скибочки хліба на деку в духовій шафі або обсмажувати на сковороді. Іноді грінки перед обсмажуванням занурюють у льєзон (суміш молока з яйцем). Будь-який спосіб по-своєму непоганий, однак підсушений хліб виразно корисніше обсмаженої, втім, вибір за вами. Адже іноді хочеться деякої розмаїтості.
Інгредієнти:
хліб - 2 скибочки;
сир плавлений - 1 коробочка;
оливки без кісточок - 2 шт.;
базилік - 2 листочка.
Приготування
Підрум'янюємо хліб у тостері, трохи охолоджуємо і щедро намазуємо плавленим сиром. Оливки розрізаємо навпіл або шаткуємо кружечками. Викладаємо шматочки оливок зверху на грінки з сиром і прикрашаємо листком базиліка.
Інгредієнти:
хліб - 2 скибочки;
сир твердий - 2 скибочки;
стиглий помідор, щільний, не водянистий - 1 шт.;
гілочка петрушки.
Приготування
Підрум'янюємо скибочки хліба в тостері. Зверху на грінок викладаємо шматочок сиру і скибочку помідора. Прикрашаємо листком петрушки.
Інгредієнти:
хліб - 2 скибочки;
сир твердий - 2 скибочки;
шинка - 2 скибочки;
перець гострий червоний свіжий - 1 шт.;
кінза свіжа.
Приготування
Скибочки хліба підрум'янюємо в тостері. Укладаємо на кожен шматочок по скибочці сиру. Відрізаємо від перцю (поперек) 4 маленьких тоненьких кільцями і викладаємо по 2 на кожен грінок із сиром, а зверху - по скибочці шинки. Прикрашаємо листочками кінзи.
Кожен може сам придумати безліч різних рецептів приготування грінок із сиром. У будь-якому випадку, їх добре подавати з такими ранковими напоями як чай, кава, какао, ройбуш, мате та іншими.
Інгредієнти:
злегка підсушений хліб - 2 скибочки;
часник - 1 зубчик;
яйце куряче - 1 шт.;
молоко середньої жирності - 2 ст. ложки;
чорний перець мелений - 1 щіпка;
сир твердий - 2 скибочки;
вершкове масло для обсмажування;
петрушка - 2 гілочки.
Приготування
Скибочки хліба натираємо розрізаним навпіл зубчиком часнику. Готуємо льєзон: змішуємо яйце з молоком, злегка перчимо і трохи збиваємо виделкою. Нагріваємо олію в сковороді. Потім скибочку хліба в льєзон (повністю) і обсмажуємо на сковороді з обох сторін. Знімаємо часникові грінки лопаткою, викладаємо на тарілку і швидко кладемо на кожен шматочок хліба по скибочці сиру. Прикрашаємо грінки з яйцем і сиром листком петрушки.
Прості грінки з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'янюємо хліб у тостері, трохи охолоджуємо і щедро намазуємо плавленим сиром. Оливки розрізаємо навпіл або шаткуємо кружечками. Викладаємо шматочки оливок зверху на грінки з сиром і прикрашаємо листком базиліка.
Грінки з помідорами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Підрум'янюємо скибочки хліба в тостері. Зверху на грінок викладаємо шматочок сиру і скибочку помідора. Прикрашаємо листком петрушки.
Грінки з шинкою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки хліба підрум'янюємо в тостері. Укладаємо на кожен шматочок по скибочці сиру. Відрізаємо від перцю (поперек) 4 маленьких тоненьких кільцями і викладаємо по 2 на кожен грінок із сиром, а зверху - по скибочці шинки. Прикрашаємо листочками кінзи.
Кожен може сам придумати безліч різних рецептів приготування грінок із сиром. У будь-якому випадку, їх добре подавати з такими ранковими напоями як чай, кава, какао, ройбуш, мате та іншими.
Часникові грінки з яйцем і сиром - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки хліба натираємо розрізаним навпіл зубчиком часнику. Готуємо льєзон: змішуємо яйце з молоком, злегка перчимо і трохи збиваємо виделкою. Нагріваємо олію в сковороді. Потім скибочку хліба в льєзон (повністю) і обсмажуємо на сковороді з обох сторін. Знімаємо часникові грінки лопаткою, викладаємо на тарілку і швидко кладемо на кожен шматочок хліба по скибочці сиру. Прикрашаємо грінки з яйцем і сиром листком петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Часникові грінки
Навряд чи знайдуться люди, які не люблять грінки, а тому розглянемо кілька рецептів приготування цієї закуски. Найпоширенішими є грінки з часником, а
Грінки з яйцем
Коли хочеться приготувати смачний сніданок і витратити на це трохи часу, на виручку прийдуть грінки з яйцем. Це чудове ласощі можна зробити солодким
Бутерброди з яйцем
Бутерброд з яйцем - універсальна закуска, в якій можна дати розгулятися фантазії, адже практично будь-який додаток відмінно поєднується з її основним
Солодкі грінки - рецепт
Для смачного і ситного сніданку відмінним варіантом буде приготувати солодкі грінки. Їх можна посмажити досить швидко, використовуючи прості
Грінки в духовці
Грінки - річ універсальна, адже годяться вони для доповнення супів, або салатів, так і в якості основи для бутерброда, або закуски до пива. Як
Грінки з батона
Грінки - це обсмажені з двох сторін шматочки хліба. Вони можуть бути солодкими, соленими і навіть гострими. І сьогодні ми розглянемо всі ці види