Пальчики з свинини з начинкою
Пальчики з свинини з начинкою - це невеликі рулетики розміром приблизно 10 на 3 сантиметри. Їх можна подавати як основну страву, а також як холодну закуску до святкового столу. Вся оригінальність страви полягає саме в начинці, яка відтіняє смак смаженого м'яса. Давайте розглянемо, як приготувати пальчики з свинини.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 600 г;
панірувальні сухарі - 150 г;
яйце - 2 шт.;
оливки - 30 г;
свіжі печериці - 100 г;
бекон - 50 г;
цибулина - 1 шт.;
суха гірчиця - щіпка.
Приготування
Насамперед давайте зробимо з вами основу для нашого страви. Для цього обполіскуємо під холодною проточною водою свинячу вирізку і паперовим рушником старанно промаківающімі її. Потім нарізаємо м'ясо тонкими шматочками, як на відбивні. Після цього натираємо шматочки свинини сухою гірчицею і прибираємо на 40 хвилин у холодильник. Потім гарненько відбиваємо його, трохи додаємо сіль і перчимо. Тепер переходимо безпосередньо до начинки. Нарізаємо на маленькі шматочки бекон і смажимо його на сковороді. Цибулину з печерицями дрібно шаткуємо і пасеруємо разом з беконом. Далі суміш остуджуємо і кладемо в неї дрібно порубані кільцями оливки. Беремо м'ясну основу, викладаємо на неї начинку і звертаємо свинину рулетиком. Закріплюємо все зубочистками, змащуємо збитим яйцем і обвалюють у панірувальних сухарях. Обсмажуємо м'ясні пальчики з свинини по 6 хвилин з кожного боку на олії. Після цього перекладаємо їх у форму для запікання і запікаємо в духовці хвилин 15 виставивши температуру 170°С. Перед вживанням акуратно виймаємо зубочистки і подаємо пальчики на стіл.
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 800 г;
чорнослив без кісточок - 150 г;
цибулина - 1 шт.;
спеції;
масло рослинне - 30 мл;
лавровий лист;
вода - 500 мл
Приготування
М'якоть свинини ретельно промиваємо та нарізаємо тоненькими шматочками. Потім кладемо їх в целофановий пакет і добре відбиваємо. Після цього кожну скибочку підсолюємо, перчимо за смаком і прибираємо в бік. Чорнослив перебираємо, промиваємо, видаляємо кісточки і замочуємо сухофрукти в гарячій воді на 15 хвилин. По закінченні часу на кожен шматочок свинини викладаємо по декілька ягід і акуратно згортаємо м'ясні шматочки в рулетики, скріплюючи краю зубочистками або фіксуючи кулінарною ниткою. Тепер наливаємо в сковороду олію і нагріваємо його. Викладаємо підготовлені заготовки і обсмажуємо їх з кожного боку до появи гарної скоринки. Після цього перекладаємо пальчики в сотейник. Чистимо цибулину, шаткуємо кільцями, пасеруємо на маслі і смаження додаємо до м'яса. Заливаємо все невеликою кількістю води, кидаємо лавровий листочок і тушкуємо пальчики з свинини 15 хвилин на невеликому вогні.
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 500 г;
твердий сорт сиру - 100 г;
часник - 1 зубчик;
спеції;
майонез - 200 мл;
яйце куряче - 3 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
масло рослинне для обсмажування.
Приготування
Свинячу відбивну промиваємо, витираємо і нарізаємо тонкими скибочками, товщиною приблизно 1 сантиметр. Потім м'ясо добре відбиваємо, натираємо сіллю і перчимо за смаком. На середній тертці подрібнюємо сир, змішуємо його з очищеним і видавленим часником, заправляємо майонезом і все перемішуємо. Приготовану начинку викладаємо на відбивну і звертаємо м'ясо рулетиком, закріпивши при цьому краї зубочисткою. Після цього опускаємо пальчики спочатку в борошні, потім у збитому яйці і смажимо у великій кількості олії на сковороді до утворення скоринки.
Пальчики зі свинини з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Насамперед давайте зробимо з вами основу для нашого страви. Для цього обполіскуємо під холодною проточною водою свинячу вирізку і паперовим рушником старанно промаківающімі її. Потім нарізаємо м'ясо тонкими шматочками, як на відбивні. Після цього натираємо шматочки свинини сухою гірчицею і прибираємо на 40 хвилин у холодильник. Потім гарненько відбиваємо його, трохи додаємо сіль і перчимо. Тепер переходимо безпосередньо до начинки. Нарізаємо на маленькі шматочки бекон і смажимо його на сковороді. Цибулину з печерицями дрібно шаткуємо і пасеруємо разом з беконом. Далі суміш остуджуємо і кладемо в неї дрібно порубані кільцями оливки. Беремо м'ясну основу, викладаємо на неї начинку і звертаємо свинину рулетиком. Закріплюємо все зубочистками, змащуємо збитим яйцем і обвалюють у панірувальних сухарях. Обсмажуємо м'ясні пальчики з свинини по 6 хвилин з кожного боку на олії. Після цього перекладаємо їх у форму для запікання і запікаємо в духовці хвилин 15 виставивши температуру 170°С. Перед вживанням акуратно виймаємо зубочистки і подаємо пальчики на стіл.
Пальчики з свинини з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть свинини ретельно промиваємо та нарізаємо тоненькими шматочками. Потім кладемо їх в целофановий пакет і добре відбиваємо. Після цього кожну скибочку підсолюємо, перчимо за смаком і прибираємо в бік. Чорнослив перебираємо, промиваємо, видаляємо кісточки і замочуємо сухофрукти в гарячій воді на 15 хвилин. По закінченні часу на кожен шматочок свинини викладаємо по декілька ягід і акуратно згортаємо м'ясні шматочки в рулетики, скріплюючи краю зубочистками або фіксуючи кулінарною ниткою. Тепер наливаємо в сковороду олію і нагріваємо його. Викладаємо підготовлені заготовки і обсмажуємо їх з кожного боку до появи гарної скоринки. Після цього перекладаємо пальчики в сотейник. Чистимо цибулину, шаткуємо кільцями, пасеруємо на маслі і смаження додаємо до м'яса. Заливаємо все невеликою кількістю води, кидаємо лавровий листочок і тушкуємо пальчики з свинини 15 хвилин на невеликому вогні.
Пальчики зі свинини з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу відбивну промиваємо, витираємо і нарізаємо тонкими скибочками, товщиною приблизно 1 сантиметр. Потім м'ясо добре відбиваємо, натираємо сіллю і перчимо за смаком. На середній тертці подрібнюємо сир, змішуємо його з очищеним і видавленим часником, заправляємо майонезом і все перемішуємо. Приготовану начинку викладаємо на відбивну і звертаємо м'ясо рулетиком, закріпивши при цьому краї зубочисткою. Після цього опускаємо пальчики спочатку в борошні, потім у збитому яйці і смажимо у великій кількості олії на сковороді до утворення скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крученики з чорносливом
Крученики - це популярна страва української кухні. Готуватися зі свинини, яловичини, курки, в які загортається найрізноманітніша начинка. І сьогодні
Пальчики з грибами
Пальчики з грибами - оригінальна і до того ж дуже просте блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і підійде практично до будь-якого гарніру! Пропонуємо
Пальчики з курячого філе
Пальчики з курячого філе - надзвичайно просте і оригінальне блюдо. Приготувати його можна і на свято, і в звичайний день. У будь-якому випадку всі
Свинина з чорносливом в духовці
Якщо ви любите страви зі свинини, то вам точно сподобаються рецепти, представлені в цій статті. Сьогодні ми поговоримо про свинини з чорносливом,
Брізоль із свинини
Бризол - це спосіб обсмажування м'яса, овочів, грибів у яйцях. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити зі свинини. До такого м'ясної
Лангет з свинини
Лангет - це страва французького походження, що представляє собою тонкі шматочки м'яса, обсмажені в масло на сковороді. І зараз ми вам розповімо, як