Пальчики з грибами
Пальчики з грибами - оригінальна і до того ж дуже просте блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і підійде практично до будь-якого гарніру!
Інгредієнти:
філе свиняче - 1 кг;
цибулина - 3 шт.;
майонез - 100 мл;
печериці - 300 г;
рослинна олія - за смаком;
кріп;
спеції.
Приготування
Отже, свіжі печериці та цибулю чистимо, обробляємо, дрібно нарізаємо і пасеруємо на маслечко. Потім додаємо подрібнений кріп, солимо за смаком і перемішуємо. Свинину нарізаємо скибочками, гарненько відбиваємо, посипаємо кожен шматочок спеціями і промазуємо з одного боку майонезом. Зверху викладаємо трохи начинки, скачуємо в рулетики і обмотуємо туго ниткою.
Тепер викладаємо м'ясні пальчики на сковороду, наливаємо масло і злегка обсмажуємо з усіх боків на сковороді, а потім перекладаємо в казанок, наливаємо трохи води і тушкуємо свинячі пальчики з грибами 30-40 хвилин на слабенькому вогні.
Інгредієнти:
філе куряче - 500 г;
крохмаль - 2 ст. ложки;
печериці - 200 г;
майонез - 1 ст. ложка;
цибулина - 2 шт.;
рослинна олія;
мінеральна газована вода - 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування
Куряче філе розрізаємо на поздовжні шматочки, солимо і перчимо. Тепер робимо кляр : змішуємо майонез, крохмаль і газовану воду. Кладемо в нього курячі шматочки і залишаємо хвилин на 15. Цибулину і гриби чистимо, шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко, підсолюємо за смаком.
Тепер на кожен шматочок курки викладаємо начинку, загортаємо в рулетик і закріплюємо зубочисткою. Готові пальчики обсмажуємо в сковороді до появи рум'яної скоринки, а потім перекладаємо їх на паперовий рушник. Подаємо цю страву з картопляним пюре і з кисло-солодким соусом .
Інгредієнти:
свіжі печериці - 200 г;
сир - 50 г;
грудка куряча - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Куряче філе відокремлюємо від кісток і кожен шматочок розрізаємо вздовж на частини. Потім відбиваємо м'ясо, солимо і перчимо за смаком. Тепер переходимо до приготування начинки. Чистимо цибулину і шаткуємо півкільцями, гриби обробляємо і нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. Пасеруємо овочі до рум'яного кольору на рослинній маслечко, а потім охолоджуємо. У готову начинку додаємо тертий сир і перемішуємо, подсаливая за смаком. Далі беремо смужку курячого філе, викладаємо трохи начинки і загортаємо м'ясо рулетиком. Коли всі «пальчики» готові, обсмажуємо до появи скоринки.
Пальчики зі свинини з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, свіжі печериці та цибулю чистимо, обробляємо, дрібно нарізаємо і пасеруємо на маслечко. Потім додаємо подрібнений кріп, солимо за смаком і перемішуємо. Свинину нарізаємо скибочками, гарненько відбиваємо, посипаємо кожен шматочок спеціями і промазуємо з одного боку майонезом. Зверху викладаємо трохи начинки, скачуємо в рулетики і обмотуємо туго ниткою.
Тепер викладаємо м'ясні пальчики на сковороду, наливаємо масло і злегка обсмажуємо з усіх боків на сковороді, а потім перекладаємо в казанок, наливаємо трохи води і тушкуємо свинячі пальчики з грибами 30-40 хвилин на слабенькому вогні.
Курячі пальчики з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе розрізаємо на поздовжні шматочки, солимо і перчимо. Тепер робимо кляр : змішуємо майонез, крохмаль і газовану воду. Кладемо в нього курячі шматочки і залишаємо хвилин на 15. Цибулину і гриби чистимо, шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко, підсолюємо за смаком.
Тепер на кожен шматочок курки викладаємо начинку, загортаємо в рулетик і закріплюємо зубочисткою. Готові пальчики обсмажуємо в сковороді до появи рум'яної скоринки, а потім перекладаємо їх на паперовий рушник. Подаємо цю страву з картопляним пюре і з кисло-солодким соусом .
М'ясні пальчики з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відокремлюємо від кісток і кожен шматочок розрізаємо вздовж на частини. Потім відбиваємо м'ясо, солимо і перчимо за смаком. Тепер переходимо до приготування начинки. Чистимо цибулину і шаткуємо півкільцями, гриби обробляємо і нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. Пасеруємо овочі до рум'яного кольору на рослинній маслечко, а потім охолоджуємо. У готову начинку додаємо тертий сир і перемішуємо, подсаливая за смаком. Далі беремо смужку курячого філе, викладаємо трохи начинки і загортаємо м'ясо рулетиком. Коли всі «пальчики» готові, обсмажуємо до появи скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо з грибами в духовці
М'ясо з грибами, приготовлена в духовці - чудове блюдо для святкового столу. Таке просте, але в теж час дивовижна страва порадує ваших рідних і
Пальчики з курячого філе
Пальчики з курячого філе - надзвичайно просте і оригінальне блюдо. Приготувати його можна і на свято, і в звичайний день. У будь-якому випадку всі
Куряче філе - рецепти в духовці
З курячого м'яса можна приготувати величезну кількість різних страв. Але найбільш корисна її частина - це, звичайно ж, філе. Ось про те, як його
Курка з грибами і картоплею
Курка з грибами і картоплею - чудове блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. Приготувати його досить просто. І сьогодні ми поділимося з
Курячі котлети з грибами
Котлети - дуже смачне і соковите блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Готують їх зазвичай з картопляним пюре,
Пальчики з свинини з начинкою
Пальчики з свинини з начинкою - оригінальне ситне блюдо, з яким вам доведеться трохи повозитися, але результат того вартий! Такі рулетики з начинкою