Вернуться назад Распечатать

Пальчики з грибами

Пальчики з грибами
Пальчики з грибами - оригінальна і до того ж дуже просте блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і підійде практично до будь-якого гарніру!

Пальчики зі свинини з грибами


Інгредієнти:

  • філе свиняче - 1 кг;

  • цибулина - 3 шт.;

  • майонез - 100 мл;

  • печериці - 300 г;

  • рослинна олія - за смаком;

  • кріп;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, свіжі печериці та цибулю чистимо, обробляємо, дрібно нарізаємо і пасеруємо на маслечко. Потім додаємо подрібнений кріп, солимо за смаком і перемішуємо. Свинину нарізаємо скибочками, гарненько відбиваємо, посипаємо кожен шматочок спеціями і промазуємо з одного боку майонезом. Зверху викладаємо трохи начинки, скачуємо в рулетики і обмотуємо туго ниткою.
    Тепер викладаємо м'ясні пальчики на сковороду, наливаємо масло і злегка обсмажуємо з усіх боків на сковороді, а потім перекладаємо в казанок, наливаємо трохи води і тушкуємо свинячі пальчики з грибами 30-40 хвилин на слабенькому вогні.

    Курячі пальчики з грибами


    Інгредієнти:

  • філе куряче - 500 г;

  • крохмаль - 2 ст. ложки;

  • печериці - 200 г;

  • майонез - 1 ст. ложка;

  • цибулина - 2 шт.;

  • рослинна олія;

  • мінеральна газована вода - 1 ст. ложка;

  • спеції.


  • Приготування
    Куряче філе розрізаємо на поздовжні шматочки, солимо і перчимо. Тепер робимо кляр : змішуємо майонез, крохмаль і газовану воду. Кладемо в нього курячі шматочки і залишаємо хвилин на 15. Цибулину і гриби чистимо, шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко, підсолюємо за смаком.
    Тепер на кожен шматочок курки викладаємо начинку, загортаємо в рулетик і закріплюємо зубочисткою. Готові пальчики обсмажуємо в сковороді до появи рум'яної скоринки, а потім перекладаємо їх на паперовий рушник. Подаємо цю страву з картопляним пюре і з кисло-солодким соусом .

    М'ясні пальчики з грибами


    Інгредієнти:

  • свіжі печериці - 200 г;

  • сир - 50 г;

  • грудка куряча - 2 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;


  • спеції.
  • Пальчики з грибами


    Приготування
    Куряче філе відокремлюємо від кісток і кожен шматочок розрізаємо вздовж на частини. Потім відбиваємо м'ясо, солимо і перчимо за смаком. Тепер переходимо до приготування начинки. Чистимо цибулину і шаткуємо півкільцями, гриби обробляємо і нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. Пасеруємо овочі до рум'яного кольору на рослинній маслечко, а потім охолоджуємо. У готову начинку додаємо тертий сир і перемішуємо, подсаливая за смаком. Далі беремо смужку курячого філе, викладаємо трохи начинки і загортаємо м'ясо рулетиком. Коли всі «пальчики» готові, обсмажуємо до появи скоринки.