Курка з грибами і картоплею
Курка з картоплею і грибами - це приголомшливе поєднання в одному блюдо смачних і доступних продуктів. Воно з легкістю стане справжньою прикрасою вашого святкового столу. Давайте дізнаємося з вами кілька рецептів приготування курки з грибами і картоплею.
Інгредієнти:
курка - 300 г;
картопля - 7 шт.;
майонез - за смаком;
морква - 2 шт.;
часник - за смаком;
спеції;
сир - 200 г;
зелень;
свіжі печериці - 250 р.
Приготування
Отже, для приготування курки з грибами, картоплею і сиром, м'ясо обробляємо, промиваємо, акуратно відокремлюємо м'ясо від кісток і розрізаємо на невеликі шматочки. У сковороду наливаємо трохи рослинного масла, розігріваємо його і обсмажуємо шматочки курки. Окремо пасеруємо подрібнену цибульку. Картоплю чистимо, ріжемо кубиками, а моркву тремо на крупній терочке. Окремо обсмажуємо в сковороді до м'якості печериці.
Тепер беремо керамічні горщики і складаємо шарами: спочатку обсмажений цибуля, м'ясо, шар картоплі і моркви, трохи м'яса, шар грибів і посипаємо все зеленню. Кожен шар солимо і перчимо за смаком. Зверху поливаємо домашнім майонезом , видавлюємо часничок і посипаємо тертим сиром. Заливаємо курку з грибами і картоплею майже доверху водою і відправляємо в духовку, накривши горщики кришкою. Тушкуємо страву протягом 1 години, вибравши температуру 180 градусів.
Інгредієнти:
куряче філе - 800 г;
цибулина - 2 шт.;
свіжі печериці - 500 г;
свіжа зелень;
картопля - 500 г;
сир - 300 г;
спеції.
Приготування
Наливаємо в чашу трохи рослинного масла. Філе курки нарізаємо невеликими шматочками, цибулю чистимо і шаткуємо підлозі кільцями. Гриби обробляємо і рубаємо пластинками. Картоплю чистимо, подрібнюємо, а сир натираємо на крупній терочке. Далі кладемо всі продукти шарами в чашу мультиварки - куряче філе, цибуля, гриби, картопля. Кожен шар трохи додаємо сіль, посипаємо сиром, виставляємо режим «Гасіння», закриваємо кришкою і готуємо 45 хвилин.
Інгредієнти:
картопля - 1 кг;
куряча грудка - 300 г;
свіжі печериці - 200 г;
цибулина - 1 шт.;
спеції;
олія рослинна.
Для заливки:
сметана - 200 мл;
дрібна сіль - 1 ч. ложка;
вода - 100 мл;
борошно -1 ст. ложка;
масло рослинне - 2 ст. ложки.
Приготування
Куряче філе нарізаємо маленькими кубиками, посипаємо сіллю, приправою для птиці і залишаємо на 30 хвилин. Цим часом чистимо цибулю шаткуємо його дрібненько. Печериці обробляємо і рубаємо пластинами. Очищену картоплю ріжемо скибочками і поки заливаємо водою, щоб вийшов весь крохмаль. В скороварці вибираємо програму «Смаження», виставляємо тиск на 3 вливаємо трохи рослинного масла й обсмажуємо до золотистого кольору цибульку. Потім додаємо гриби і готуємо овочі до легкого зарум'янювання і перекладаємо на тарілку, а на їх місце кладемо шматочки філе і швиденько обсмажуємо його з усіх сторін. З картоплі зливаємо воду, посипаємо скибочки сіллю і добре перемішуємо.
У каструлю скороварки викладаємо гриби з цибулею і картоплю. Сметану наливаємо в глибоку ємність, розбавляємо водою, приправляємо спеціями, додаємо трохи борошна, наливаємо рослинне масло і ретельно перемішуємо все віночком до однорідності. Вміст каструлі поливаємо приготовленою заливкою так, щоб вона рівномірно розподілилася по всій поверхні картоплі. Закриваємо кришку приладу і готуємо на програмі «Ручний» близько 10 хвилин при тиску - 2. Готову страву гарненько перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Курка з грибами і картоплею в горщику
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування курки з грибами, картоплею і сиром, м'ясо обробляємо, промиваємо, акуратно відокремлюємо м'ясо від кісток і розрізаємо на невеликі шматочки. У сковороду наливаємо трохи рослинного масла, розігріваємо його і обсмажуємо шматочки курки. Окремо пасеруємо подрібнену цибульку. Картоплю чистимо, ріжемо кубиками, а моркву тремо на крупній терочке. Окремо обсмажуємо в сковороді до м'якості печериці.
Тепер беремо керамічні горщики і складаємо шарами: спочатку обсмажений цибуля, м'ясо, шар картоплі і моркви, трохи м'яса, шар грибів і посипаємо все зеленню. Кожен шар солимо і перчимо за смаком. Зверху поливаємо домашнім майонезом , видавлюємо часничок і посипаємо тертим сиром. Заливаємо курку з грибами і картоплею майже доверху водою і відправляємо в духовку, накривши горщики кришкою. Тушкуємо страву протягом 1 години, вибравши температуру 180 градусів.
Курка з картоплею і грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в чашу трохи рослинного масла. Філе курки нарізаємо невеликими шматочками, цибулю чистимо і шаткуємо підлозі кільцями. Гриби обробляємо і рубаємо пластинками. Картоплю чистимо, подрібнюємо, а сир натираємо на крупній терочке. Далі кладемо всі продукти шарами в чашу мультиварки - куряче філе, цибуля, гриби, картопля. Кожен шар трохи додаємо сіль, посипаємо сиром, виставляємо режим «Гасіння», закриваємо кришкою і готуємо 45 хвилин.
Курка з грибами і картоплею в сметані
Інгредієнти:
Для заливки:
Приготування
Куряче філе нарізаємо маленькими кубиками, посипаємо сіллю, приправою для птиці і залишаємо на 30 хвилин. Цим часом чистимо цибулю шаткуємо його дрібненько. Печериці обробляємо і рубаємо пластинами. Очищену картоплю ріжемо скибочками і поки заливаємо водою, щоб вийшов весь крохмаль. В скороварці вибираємо програму «Смаження», виставляємо тиск на 3 вливаємо трохи рослинного масла й обсмажуємо до золотистого кольору цибульку. Потім додаємо гриби і готуємо овочі до легкого зарум'янювання і перекладаємо на тарілку, а на їх місце кладемо шматочки філе і швиденько обсмажуємо його з усіх сторін. З картоплі зливаємо воду, посипаємо скибочки сіллю і добре перемішуємо.
У каструлю скороварки викладаємо гриби з цибулею і картоплю. Сметану наливаємо в глибоку ємність, розбавляємо водою, приправляємо спеціями, додаємо трохи борошна, наливаємо рослинне масло і ретельно перемішуємо все віночком до однорідності. Вміст каструлі поливаємо приготовленою заливкою так, щоб вона рівномірно розподілилася по всій поверхні картоплі. Закриваємо кришку приладу і готуємо на програмі «Ручний» близько 10 хвилин при тиску - 2. Готову страву гарненько перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля в горщиках
Картопля в горщиках - ситне друге блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового. Пропонуємо вашій увазі деякі цікаві рецепти цього
М'ясо з грибами в духовці
М'ясо з грибами, приготовлена в духовці - чудове блюдо для святкового столу. Таке просте, але в теж час дивовижна страва порадує ваших рідних і
Курка з грибами в духовці
Курка з грибами, приготовлена в духовці - відмінне рішення для святкового столу або недільного обіду в колі сім'ї. Таке блюдо не залишить байдужими
Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька
Курка з грибами в мультиварці
Практично кожна господиня володіє такою чудовою кухонних помічницею, як мультиварка, яка більшу частину роботи зробить за вас. Головне все
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте