Курка з грибами і картоплею

Курка з грибами і картоплею в горщику
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування курки з грибами, картоплею і сиром, м'ясо обробляємо, промиваємо, акуратно відокремлюємо м'ясо від кісток і розрізаємо на невеликі шматочки. У сковороду наливаємо трохи рослинного масла, розігріваємо його і обсмажуємо шматочки курки. Окремо пасеруємо подрібнену цибульку. Картоплю чистимо, ріжемо кубиками, а моркву тремо на крупній терочке. Окремо обсмажуємо в сковороді до м'якості печериці.
Тепер беремо керамічні горщики і складаємо шарами: спочатку обсмажений цибуля, м'ясо, шар картоплі і моркви, трохи м'яса, шар грибів і посипаємо все зеленню. Кожен шар солимо і перчимо за смаком. Зверху поливаємо домашнім майонезом , видавлюємо часничок і посипаємо тертим сиром. Заливаємо курку з грибами і картоплею майже доверху водою і відправляємо в духовку, накривши горщики кришкою. Тушкуємо страву протягом 1 години, вибравши температуру 180 градусів.
Курка з картоплею і грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в чашу трохи рослинного масла. Філе курки нарізаємо невеликими шматочками, цибулю чистимо і шаткуємо підлозі кільцями. Гриби обробляємо і рубаємо пластинками. Картоплю чистимо, подрібнюємо, а сир натираємо на крупній терочке. Далі кладемо всі продукти шарами в чашу мультиварки - куряче філе, цибуля, гриби, картопля. Кожен шар трохи додаємо сіль, посипаємо сиром, виставляємо режим «Гасіння», закриваємо кришкою і готуємо 45 хвилин.
Курка з грибами і картоплею в сметані
Інгредієнти:
Для заливки:
Приготування
Куряче філе нарізаємо маленькими кубиками, посипаємо сіллю, приправою для птиці і залишаємо на 30 хвилин. Цим часом чистимо цибулю шаткуємо його дрібненько. Печериці обробляємо і рубаємо пластинами. Очищену картоплю ріжемо скибочками і поки заливаємо водою, щоб вийшов весь крохмаль. В скороварці вибираємо програму «Смаження», виставляємо тиск на 3 вливаємо трохи рослинного

У каструлю скороварки викладаємо гриби з цибулею і картоплю. Сметану наливаємо в глибоку ємність, розбавляємо водою, приправляємо спеціями, додаємо трохи борошна, наливаємо рослинне масло і ретельно перемішуємо все віночком до однорідності. Вміст каструлі поливаємо приготовленою заливкою так, щоб вона рівномірно розподілилася по всій поверхні картоплі. Закриваємо кришку приладу і готуємо на програмі «Ручний» близько 10 хвилин при тиску - 2. Готову страву гарненько перемішуємо і розкладаємо по тарілках.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопля в горщиках
Картопля в горщиках - ситне друге блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового. Пропонуємо вашій увазі деякі цікаві рецепти цього

М'ясо з грибами в духовці
М'ясо з грибами, приготовлена в духовці - чудове блюдо для святкового столу. Таке просте, але в теж час дивовижна страва порадує ваших рідних і

Курка з грибами в духовці
Курка з грибами, приготовлена в духовці - відмінне рішення для святкового столу або недільного обіду в колі сім'ї. Таке блюдо не залишить байдужими

Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька

Курка з грибами в мультиварці
Практично кожна господиня володіє такою чудовою кухонних помічницею, як мультиварка, яка більшу частину роботи зробить за вас. Головне все

Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте