Курка з грибами в мультиварці
З допомогою мультиварки можна готувати величезну різноманітність смачних страв, при цьому вам не обов'язково брати безпосередню участь у приготуванні - пристрій зробить більшу частину роботи за вас. Ще один рецепт в скарбничку «мультиварочних страв» - курка з грибами.
Інгредієнти:
свіжа хлібна паніровка - 1 1/2 ст.;
оливкова олія - 2 ст. лжки;
зелена цибуля;
гриби - 200 г;
сушений чебрець - 1/2 ч. ложки;
часник - 1 зубчик;
тертий твердий сир - 1/2 ст.;
сіль, перець - за смаком;
куряче філе - 2 шт.;
борошно - 1/3 ст.;
яйця - 2 шт.
Приготування
В режимі «Смаження» розігріваємо столову ложку оливкової олії. Обсмажуємо на ньому подрібнену зелену цибулю і шматочки грибів до повного випаровування вологи з останніх. В кінці готування додаємо подрібнений часник і чебрець, а також сіль і перець. Дістаємо грибну начинку і, поки вона гаряча, змішуємо з тертим сиром.
У курячому філе робимо надріз - «кишеньку», в який буде закладатися начинка. Куряче філе натираємо залишками солі, перцю і чебрецю. У «кишеньку» закладаємо грибну начинку.
В одній мисці збиваємо яйця, в іншу насипаємо борошно, а третю - хлібні крихти. Обвалюємо куряче філе спочатку в борошні, потім занурюємо яйце, і в кінці - обвалюємо в паніровці.
Наливаємо в каструлю олію і обсмажуємо куру до золотистого кольору, після чого перемикається на режим «Випічка» і продовжуємо готування 25-30 хвилин.
Інгредієнти:
картопля - 600 г;
вершки - 350 мл;
жирне молоко - 350 мл;
часник - 1 зубчик;
лавровий лист - 1 шт.;
вершкове масло - 50 г;
гриби - 300 г;
сир - 50 г;
курячі стегенця - 2 шт.;
чебрець - 2 гілочки;
сіль, перець;
рослинне масло.
Приготування
Включаємо мультиварку в режимі «Смаження» і наливаємо в чашу рослинне масло. Курячі стегенця змащуємо рослинним маслом, натираємо сіллю, перцем і чебрецем. Обсмажуємо куру до золотистого кольору з обох сторін, потім перекладаємо на тарілку.
Картоплю чистимо, нарізаємо пластинами і варимо в суміші молока і вершків з часником і лавровим листом. Як тільки картопля буде готова наполовину, дістаємо його з молочної суміші.
В мультиварці обсмажуємо гриби близько 10 хвилин, закладаємо картоплю. Розподіляємо гратен по сторонах чаші, а курячі стегенця кладемо в центр. Поливаємо картопля парою столових ложок молочної суміші, в якій він варився, і посипаємо тертим сиром. Поверх курки кладемо шматочок масла. Картопля, гриби і курка будуть готуватися в мультиварці на режимі «Випічка» 1 год.
Інгредієнти:
печериці - 250 г;
морква - 2 шт.;
цибуля ріпчаста -1 шт;
борошно - 1/3 ст.;
чебрець - 2 гілочки;
лавровий лист - 1 шт.;
куряче філе - 750 г;
заморожений горошок - 1 ст.;
зелена стручкова квасоля - 1 ст.;
рослинна олія;
сметана - 1/3 ст.;
вершки - 1/3 ст.
Приготування
Моркву чистимо й нарізаємо невеликими кубиками. Аналогічним чином робимо і з ріпчастою цибулею. У чашу мультиварки розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому всі овочі, разом з нарізаними шампіньйонами, до випаровування вологи з останніх. Додаємо сіль, перець, чебрець і лавровий лист. Куряче філе ріжемо кубиками і кладемо до обсмаженою овочам. Готуємо курку до тих пір, поки вона не «схопиться» з усіх сторін.
Борошно перемішуємо зі склянкою теплої води і додаємо вершки і сметану. Виливаємо рідину до вмісту мультиварки і перемішуємо. Накриваємо каструлю кришкою і виставляємо режим «Випічка», або «Гасіння». Курка з грибами і овочами в мультиварці буде готова через 15 години.
Курка, фарширована грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
В режимі «Смаження» розігріваємо столову ложку оливкової олії. Обсмажуємо на ньому подрібнену зелену цибулю і шматочки грибів до повного випаровування вологи з останніх. В кінці готування додаємо подрібнений часник і чебрець, а також сіль і перець. Дістаємо грибну начинку і, поки вона гаряча, змішуємо з тертим сиром.
У курячому філе робимо надріз - «кишеньку», в який буде закладатися начинка. Куряче філе натираємо залишками солі, перцю і чебрецю. У «кишеньку» закладаємо грибну начинку.
В одній мисці збиваємо яйця, в іншу насипаємо борошно, а третю - хлібні крихти. Обвалюємо куряче філе спочатку в борошні, потім занурюємо яйце, і в кінці - обвалюємо в паніровці.
Наливаємо в каструлю олію і обсмажуємо куру до золотистого кольору, після чого перемикається на режим «Випічка» і продовжуємо готування 25-30 хвилин.
Курка з грибами і картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Включаємо мультиварку в режимі «Смаження» і наливаємо в чашу рослинне масло. Курячі стегенця змащуємо рослинним маслом, натираємо сіллю, перцем і чебрецем. Обсмажуємо куру до золотистого кольору з обох сторін, потім перекладаємо на тарілку.
Картоплю чистимо, нарізаємо пластинами і варимо в суміші молока і вершків з часником і лавровим листом. Як тільки картопля буде готова наполовину, дістаємо його з молочної суміші.
В мультиварці обсмажуємо гриби близько 10 хвилин, закладаємо картоплю. Розподіляємо гратен по сторонах чаші, а курячі стегенця кладемо в центр. Поливаємо картопля парою столових ложок молочної суміші, в якій він варився, і посипаємо тертим сиром. Поверх курки кладемо шматочок масла. Картопля, гриби і курка будуть готуватися в мультиварці на режимі «Випічка» 1 год.
Курка з грибами в сметанному соусі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Моркву чистимо й нарізаємо невеликими кубиками. Аналогічним чином робимо і з ріпчастою цибулею. У чашу мультиварки розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому всі овочі, разом з нарізаними шампіньйонами, до випаровування вологи з останніх. Додаємо сіль, перець, чебрець і лавровий лист. Куряче філе ріжемо кубиками і кладемо до обсмаженою овочам. Готуємо курку до тих пір, поки вона не «схопиться» з усіх сторін.
Борошно перемішуємо зі склянкою теплої води і додаємо вершки і сметану. Виливаємо рідину до вмісту мультиварки і перемішуємо. Накриваємо каструлю кришкою і виставляємо режим «Випічка», або «Гасіння». Курка з грибами і овочами в мультиварці буде готова через 15 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка з грибами і картоплею
Курка з грибами і картоплею - чудове блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. Приготувати його досить просто. І сьогодні ми поділимося з
Картопля з грибами в мультиварці
Останнім часом мультиварки стали дуже популярні у наших господинь, так як з їх допомогою можна значно швидше приготувати будь-яку страву. І сьогодні
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
Свинина з грибами в мультиварці
Свинина з грибами - чудова страва до святкового столу або обіду з родиною в недільний день. А якщо у вас ще є під рукою чудова кухонні помічниця
Курка, запечена в мультиварці
Курка - дуже смачна птиця, яку можна готувати різними способами: запікати, смажити, варити, фарширувати і т. д. І сьогодні ми детально розберемося,
Курка в скороварці
Кухонні помічниця будь-якої господині - скороварка допоможе приготувати будь-яку страву в 4 рази швидше. Пропонуємо вам зробити курку в ній. Вона