Курка з грибами в мультиварці

Курка, фарширована грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
В режимі «Смаження» розігріваємо столову ложку оливкової олії. Обсмажуємо на ньому подрібнену зелену цибулю і шматочки грибів до повного випаровування вологи з останніх. В кінці готування додаємо подрібнений часник і чебрець, а також сіль і перець. Дістаємо грибну начинку і, поки вона гаряча, змішуємо з тертим сиром.
У курячому філе робимо надріз - «кишеньку», в який буде закладатися начинка. Куряче філе натираємо залишками солі, перцю і чебрецю. У «кишеньку» закладаємо грибну начинку.
В одній мисці збиваємо яйця, в іншу насипаємо борошно, а третю - хлібні крихти. Обвалюємо куряче філе спочатку в борошні, потім занурюємо яйце, і в кінці - обвалюємо в паніровці.
Наливаємо в каструлю олію і обсмажуємо куру до золотистого кольору, після чого перемикається на режим «Випічка» і продовжуємо готування 25-30 хвилин.
Курка з грибами і картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Включаємо мультиварку в режимі «Смаження» і наливаємо в чашу рослинне масло. Курячі стегенця змащуємо рослинним маслом, натираємо сіллю, перцем і чебрецем. Обсмажуємо куру до золотистого кольору з обох сторін, потім перекладаємо на тарілку.
Картоплю чистимо, нарізаємо пластинами і варимо в суміші молока і вершків з часником і лавровим листом. Як тільки картопля буде готова наполовину, дістаємо його з молочної суміші.
В мультиварці обсмажуємо гриби близько 10 хвилин, закладаємо картоплю. Розподіляємо гратен по сторонах чаші, а курячі стегенця кладемо в центр. Поливаємо картопля парою столових ложок молочної суміші, в якій він варився, і посипаємо тертим сиром. Поверх курки кладемо шматочок масла. Картопля, гриби і курка будуть готуватися в мультиварці на режимі «Випічка» 1 год.
Курка з грибами в сметанному соусі в мультиварці
Інгредієнти:

Моркву чистимо й нарізаємо невеликими кубиками. Аналогічним чином робимо і з ріпчастою цибулею. У чашу мультиварки розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому всі овочі, разом з нарізаними шампіньйонами, до випаровування вологи з останніх. Додаємо сіль, перець, чебрець і лавровий лист. Куряче філе ріжемо кубиками і кладемо до обсмаженою овочам. Готуємо курку до тих пір, поки вона не «схопиться» з усіх сторін.
Борошно перемішуємо зі склянкою теплої води і додаємо вершки і сметану. Виливаємо рідину до вмісту мультиварки і перемішуємо. Накриваємо каструлю кришкою і виставляємо режим «Випічка», або «Гасіння». Курка з грибами і овочами в мультиварці буде готова через 15 години.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка з грибами і картоплею
Курка з грибами і картоплею - чудове блюдо як для повсякденного, так і святкового столу. Приготувати його досить просто. І сьогодні ми поділимося з

Картопля з грибами в мультиварці
Останнім часом мультиварки стали дуже популярні у наших господинь, так як з їх допомогою можна значно швидше приготувати будь-яку страву. І сьогодні

Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.

Свинина з грибами в мультиварці
Свинина з грибами - чудова страва до святкового столу або обіду з родиною в недільний день. А якщо у вас ще є під рукою чудова кухонні помічниця

Курка, запечена в мультиварці
Курка - дуже смачна птиця, яку можна готувати різними способами: запікати, смажити, варити, фарширувати і т. д. І сьогодні ми детально розберемося,

Курка в скороварці
Кухонні помічниця будь-якої господині - скороварка допоможе приготувати будь-яку страву в 4 рази швидше. Пропонуємо вам зробити курку в ній. Вона