Капуста з грибами в мультиварці
Гриби і капуста - ідеальне поєднання, що не кажи. Приготувати страви з цих двох інгредієнтів дуже просто, особливо якщо на вашій кухні є така помічниця, як мультиварка, адже з її допомогою продукти можна приготувати практично будь-якими способами.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
капуста білокачанна - 1 головка;
морква - 1-2 шт.;
печериці - 300 г;
м'ясний фарш - 400 г;
лавровий лист - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком;
цукор - 1 ч. ложка;
томатна паста - 2 ст. ложки;
рослинне масло.
Приготування
Пристрій включаємо в режимі "Смаження" і наливаємо в чашу рослинне масло. Обсмажуємо на розігрітій олії фарш до тих пір, поки він не схопиться. Як тільки фарш буде наполовину готовий, у каструлю кладемо нарізані гриби і приправляємо все за смаком. Смажимо гриби і м'ясо до повного випаровування вологи, а після, додаємо цибулю, нашатковану капусту і моркву. Смажимо все ще 10 хвилин.
Томатну пасту розвести в половині склянки гарячої води і виливаємо в миску. Кладемо лавровий лист і виставляємо режим "Гасіння" на 30 хвилин.
Інгредієнти:
часник - 3 зубчики;
кукурудзяна олія - 1 ст. ложка;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
цибуля-порей - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
селера - 2 стебла;
помідори - 2 шт.;
молода капуста - 1 качан;
яловичий бульйон - 2 ст.;
перлова крупа - 1 склянка;
печериці - 250 р.
Приготування
В мультиварці виставляємо режим "Випічка" на 45 хвилин. В чаші пристрою розігріваємо кукурудзяна олія і пасеруємо на ньому нарізаний тонкими кільцями ріпчасту цибулю і цибулю-порей. Слідом кладемо натерту моркву, томати, нарізаний кубиками селера і капустяні листи. Смажимо все разом 15 хвилин, після закладаємо в чашу пристрою гриби і продовжуємо готування ще 10 хвилин. Додаємо перловку, заливаємо все яловичим бульйоном і приправляємо сіллю і перцем за смаком. Переставляємо мультиварку в режим "Плов" і готуємо страву до звукового сигналу. Перловку з капустою і грибами перемішуємо і залишаємо на "Підігріві" ще 15 хвилин.
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
печериці - 250 г;
морква - 1 шт.;
яйця - 3-4 шт.;
томатна паста - 2 ст. ложки;
рослинна олія;
вода - 2/3 ст.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Яйця відварюємо круто і нарізаємо великими кубиками. Білокачанну капусту шаткуємо, ріпчасту цибулю ріжемо кубиками, а моркву - соломкою.
У чашу мультиварки наливаємо олію і пасеруємо на ньому цибулю і моркву в режимі "Смаження" 5 хвилин. Потім закладаємо гриби і продовжуємо обсмажувати інгредієнти ще 10 хвилин. Слідом додаємо відварені яйця і нашатковану капусту. Томатну пасту розвести з водою, а отриманий розчин приправляємо за смаком. Заливаємо розчином томатної пасти вміст мультиварки і готуємо страву в режимі "Гасіння" 1 год.
Інгредієнти:
квашена капуста - 200 г;
свіжа капуста - 200 г;
печериці - 50 г;
квасоля - 1/2 ст.;
томатна паста - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
лавровий лист - 2 шт.;
вода - 1 ст.;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, гриби ріжемо пластинами. Свіжу капусту шаткуємо. У чашу мультиварки розігріваємо масло й обсмажуємо цибулю, з лавровим листом, квашеною капустою і грибами 8-10 хвилин. Після томатну пасту розвести з водою і заливаємо отриманим розчином вміст чаші, кладемо свіжу капусту, квасолю (попередньо вимочену у воді) і приправляємо страву сіллю і перцем. Через 60 хвилин в режимі "Гасіння" страва буде готове.
Капуста з грибами і м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Пристрій включаємо в режимі "Смаження" і наливаємо в чашу рослинне масло. Обсмажуємо на розігрітій олії фарш до тих пір, поки він не схопиться. Як тільки фарш буде наполовину готовий, у каструлю кладемо нарізані гриби і приправляємо все за смаком. Смажимо гриби і м'ясо до повного випаровування вологи, а після, додаємо цибулю, нашатковану капусту і моркву. Смажимо все ще 10 хвилин.
Томатну пасту розвести в половині склянки гарячої води і виливаємо в миску. Кладемо лавровий лист і виставляємо режим "Гасіння" на 30 хвилин.
Капуста, тушкована з грибами і перловкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
В мультиварці виставляємо режим "Випічка" на 45 хвилин. В чаші пристрою розігріваємо кукурудзяна олія і пасеруємо на ньому нарізаний тонкими кільцями ріпчасту цибулю і цибулю-порей. Слідом кладемо натерту моркву, томати, нарізаний кубиками селера і капустяні листи. Смажимо все разом 15 хвилин, після закладаємо в чашу пристрою гриби і продовжуємо готування ще 10 хвилин. Додаємо перловку, заливаємо все яловичим бульйоном і приправляємо сіллю і перцем за смаком. Переставляємо мультиварку в режим "Плов" і готуємо страву до звукового сигналу. Перловку з капустою і грибами перемішуємо і залишаємо на "Підігріві" ще 15 хвилин.
Капуста з грибами і яйцями в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто і нарізаємо великими кубиками. Білокачанну капусту шаткуємо, ріпчасту цибулю ріжемо кубиками, а моркву - соломкою.
У чашу мультиварки наливаємо олію і пасеруємо на ньому цибулю і моркву в режимі "Смаження" 5 хвилин. Потім закладаємо гриби і продовжуємо обсмажувати інгредієнти ще 10 хвилин. Слідом додаємо відварені яйця і нашатковану капусту. Томатну пасту розвести з водою, а отриманий розчин приправляємо за смаком. Заливаємо розчином томатної пасти вміст мультиварки і готуємо страву в режимі "Гасіння" 1 год.
Як приготувати квашену капусту з грибами та квасолею в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, гриби ріжемо пластинами. Свіжу капусту шаткуємо. У чашу мультиварки розігріваємо масло й обсмажуємо цибулю, з лавровим листом, квашеною капустою і грибами 8-10 хвилин. Після томатну пасту розвести з водою і заливаємо отриманим розчином вміст чаші, кладемо свіжу капусту, квасолю (попередньо вимочену у воді) і приправляємо страву сіллю і перцем. Через 60 хвилин в режимі "Гасіння" страва буде готове.
Рекомендуємо добрі рецепти
Солянка з куркою
Солянка - це смачне і поживне блюдо, дуже актуальний напередодні зимових холодів. Варіацій її створення безліч, і ми впевнені, у кожної господині є
Ліниві голубці в мультиварці
Рецепти ледачих голубців вже давно відомим нашим господиням. А ось як приготувати цю страву в мультиварці поки знають небагато. З цієї причини ми
Щі в мультиварці
Готувати щі в мультиварці - одне задоволення, адже не треба довго стояти біля плити і контролювати весь процес. Варто тільки закласти всі
Рецепт солянки в мультиварці
Солянка - популярний і смачний суп, улюблений багатьма з нас. Вона буває м'ясна, рибна, грибна, збірна. Її приготувати досить просто, і в цьому нам
Капуста з м'ясом в мультиварці
Капуста з м'ясом - смачне і ароматне блюдо. Але тушкувати її можна не тільки в казані або сковорідці. Можна максимально спростити процес готування,
Свинина з грибами в мультиварці
Свинина з грибами - чудова страва до святкового столу або обіду з родиною в недільний день. А якщо у вас ще є під рукою чудова кухонні помічниця