Щі в мультиварці
Щі - це одне з найпопулярніших страв російської кухні відоме у всіх куточках світу. Рецептів приготування цього гарячого першого страви дуже багато, але основою завжди повинна бути свіжа або квашена капуста. Зазвичай їх подають на стіл з житнім хлібом і сметаною.
Борщ можна варити не тільки в каструльці на плиті, але і в мультиварці. Давайте розглянемо з вами як це зробити!
Інгредієнти:
яловичина - 300 г;
капуста - 300 г;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
помідор - 1 шт.;
імбир - 05 шт.;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
сіль, перець, лавровий лист, кмин - за смаком;
червона приправа для щів - 2 ст. ложки.
Приготування
Як варити щі в мультиварці? Беремо картоплю і моркву чистимо і дрібно нарізаємо. М'ясо обробляємо від кісток і ріжемо кубиками. Всі перекладаємо в чашу мультиварки, додаємо нашатковану капусту, кмин і лавровий лист. Виставляємо режим «Multicook» і варимо без додавання води протягом 30 хвилин. Не гаючи часу, очищаємо цибулю і часник. З помідора акуратно знімаємо шкірку і подрібнюємо все в блендері разом з імбиром. Додаємо соєвий соус, перемішуємо до утворення однорідної томатної пасти. Як тільки м'ясо буде готове, додаємо приготовлену пасту, дрібно порізану зелень і приправу для щів. Все заливаємо крутим окропом, виставляємо режим «Розігрів» і проварюємо протягом 15 хвилин. Ось і все, свіжі, наваристі і смачні щі в мультиварці готові! Розливаємо по тарілках, додаємо сметанку і подаємо до столу!
Інгредієнти:
курка - 700 г;
квашена капуста - 500 г;
картопля - 5 шт.;
томатна паста - 2 ст. ложки;
цукор - 2 ст. ложки;
сіль, приправа - за смаком.
Приготування
Для приготування щів в мультиварці спочатку потрібно тушкувати квашену капусту. Для цього в чашу мультиварки кладемо капусту, додаємо трохи води і виставляємо режим «Гасіння» приблизно на 15 години. Цим часом обробляємо і нарізаємо порційними шматочками куряче м'ясо. Картоплю чистимо, але не ріжемо. Готову капусту перекладаємо в тарілку, а чашу гарненько миємо і витираємо на сухо. Кладемо в неї курку і картоплю, заливаємо наполовину водою і вибираємо режим «Гасіння» на 1 годину. По закінченню часу, акуратно виймаємо зварену картоплю і розминаємо його в пюре. Потім перекладаємо його назад, додаємо капусту, томатну пасту, сіль, перець і нарізану зелень. Виставляємо на мультиварці той же режим і готуємо все разом ще протягом години, періодично помішуючи. Після сигналу готовності, встановлюємо режим «Підігрів» і тушкуємо курячі щі в мультиварці приблизно 30 хвилин.
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 400 г;
картопля - 4 шт.;
морква - 2 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
щавель - 70 г;
яйце - 2 шт.;
сметана - за смаком;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
сіль - за смаком.
Приготування
Як готувати борщ зі щавлем в мультиварці? Все досить просто. Заздалегідь готуємо всі інгредієнти. Картоплю, моркву, ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо кубиками. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії, кладемо в неї порізані овочі і готуємо без води у режимі «Гасіння» приблизно 30 хвилин. З м'ясного фаршу ліпимо невеликі фрикадельки, додаємо до овочів і заливаємо кип'яченою водою. Солимо за смаком і включаємо режим «Високий тиск» приблизно на 10 хвилин. Цим часом нарізаємо щавель і потім додаємо його в наші щі. Виставляємо знову режим «Гасіння» і варимо до повної готовності, після чого вимикаємо і даємо супу трохи настоятися. Ось і все, зелені щі в мультиварці готові. Розливаємо по тарілках і подаємо їх зі сметаною і дрібно порізаним вареним яйцем.
Борщ можна варити не тільки в каструльці на плиті, але і в мультиварці. Давайте розглянемо з вами як це зробити!
Рецепт щей з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як варити щі в мультиварці? Беремо картоплю і моркву чистимо і дрібно нарізаємо. М'ясо обробляємо від кісток і ріжемо кубиками. Всі перекладаємо в чашу мультиварки, додаємо нашатковану капусту, кмин і лавровий лист. Виставляємо режим «Multicook» і варимо без додавання води протягом 30 хвилин. Не гаючи часу, очищаємо цибулю і часник. З помідора акуратно знімаємо шкірку і подрібнюємо все в блендері разом з імбиром. Додаємо соєвий соус, перемішуємо до утворення однорідної томатної пасти. Як тільки м'ясо буде готове, додаємо приготовлену пасту, дрібно порізану зелень і приправу для щів. Все заливаємо крутим окропом, виставляємо режим «Розігрів» і проварюємо протягом 15 хвилин. Ось і все, свіжі, наваристі і смачні щі в мультиварці готові! Розливаємо по тарілках, додаємо сметанку і подаємо до столу!
Борщ з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування щів в мультиварці спочатку потрібно тушкувати квашену капусту. Для цього в чашу мультиварки кладемо капусту, додаємо трохи води і виставляємо режим «Гасіння» приблизно на 15 години. Цим часом обробляємо і нарізаємо порційними шматочками куряче м'ясо. Картоплю чистимо, але не ріжемо. Готову капусту перекладаємо в тарілку, а чашу гарненько миємо і витираємо на сухо. Кладемо в неї курку і картоплю, заливаємо наполовину водою і вибираємо режим «Гасіння» на 1 годину. По закінченню часу, акуратно виймаємо зварену картоплю і розминаємо його в пюре. Потім перекладаємо його назад, додаємо капусту, томатну пасту, сіль, перець і нарізану зелень. Виставляємо на мультиварці той же режим і готуємо все разом ще протягом години, періодично помішуючи. Після сигналу готовності, встановлюємо режим «Підігрів» і тушкуємо курячі щі в мультиварці приблизно 30 хвилин.
Борщ з щавлю в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як готувати борщ зі щавлем в мультиварці? Все досить просто. Заздалегідь готуємо всі інгредієнти. Картоплю, моркву, ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо кубиками. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії, кладемо в неї порізані овочі і готуємо без води у режимі «Гасіння» приблизно 30 хвилин. З м'ясного фаршу ліпимо невеликі фрикадельки, додаємо до овочів і заливаємо кип'яченою водою. Солимо за смаком і включаємо режим «Високий тиск» приблизно на 10 хвилин. Цим часом нарізаємо щавель і потім додаємо його в наші щі. Виставляємо знову режим «Гасіння» і варимо до повної готовності, після чого вимикаємо і даємо супу трохи настоятися. Ось і все, зелені щі в мультиварці готові. Розливаємо по тарілках і подаємо їх зі сметаною і дрібно порізаним вареним яйцем.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт борщу з куркою
Борщ - страва російської та української кухні, яку люблять багато. Його готують з яловичини, свинини чи баранини. Але сьогодні мова піде про
Як зварити борщ в мультиварці?
Що може бути простіше приготування обіду в мультиварці? Напевно, нічого. Тому пропонуємо вам дізнатися, як у цій диво-приладі приготувати ситний
Капуста з м'ясом в мультиварці
Капуста з м'ясом - смачне і ароматне блюдо. Але тушкувати її можна не тільки в казані або сковорідці. Можна максимально спростити процес готування,
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
Зелений борщ у мультиварці
Зелений борщ - традиційне блюдо російської та української кухні. Він готується з додаванням зелені та має кислуватий смак. І сьогодні ми розповімо,
Борщ в мультиварці
Борщ - це смачне, насичене і ароматне блюдо, яке відноситься до категорії борщів. Його можна подавати до столу як в гарячому, так і холодному