Борщ в мультиварці
А чи знаєте ви, як зварити борщ в мультиварці? Зробити це дуже просто, а страва вийде неймовірно насиченим, смачним і ароматним. Його можна подавати на стіл в будь-якому вигляді, як в гарячому, так і в холодному. Спробуйте приготувати цей борщ за описаним нижче рецептами.
Інгредієнти:
м'ясо - 300 г;
буряк - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
сік лимонний - 1 ч. ложка;
помідор - 1 шт.;
картопля - 2 шт.;
олія рослинна;
спеції;
вода - 1 л;
зелень.
Приготування
Отже, для приготування супу борщ в мультиварці м'ясо обробляємо і проварюємо у воді до м'якості, подсаливая за смаком. Далі очищаємо цибулю і моркву. Цибулю дрібненько шаткуємо, а моркву натираємо на терочке. Тепер змащуємо каструльку мультиварки маслом і пасеруємо на ньому овочі в режимі «Випічка» хвилин 10. Помідор промиваємо, нарізаємо кубиками і теж кидаємо в чашу. Картоплю чистимо, розрізаємо соломкою, додаємо до решти овочів, кладемо розділене на шматочки м'ясо і заливаємо бульйоном.
Буряк чистимо, розрізаємо на 4 частини і кладемо в каструлю. Закриваємо кришку приладу і тушкуємо все протягом однієї години. Потім акуратно виймаємо буряк, тремо на дрібній тертці і проварюємо протягом 5 хвилин. У самому кінці приготування кидаємо свіжу зелень, і додаємо трохи лимонного соку. У готовий борщ кладемо майонез і подаємо страву до столу.
Інгредієнти:
буряк - 1 шт.;
вода - 3 л;
яйце - 5 шт.;
картопля - 1 кг;
курка - 300 г;
огірки - 300 г;
зелена цибуля - 100 р;
лимон - 05 шт.;
цукор - 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Буряк промиваємо, подрібнюємо бадилля ножем, а коренеплід подрібнюємо на тертці і перекладаємо все в мультиварку, заливаючи водою. Встановлюємо режим «Гасіння» і переходимо до підготовки решти інгредієнтів.
Картоплю і яйця окремо відварюємо, остуджуємо, очищаємо і нарізаємо шматочками. Огірки натираємо на тертці, а зелену цибулю дрібно рубаємо. Шматочки курячого філе обсмажуємо на маслечко і залишаємо остигати.
Коли мультиварка подасть звуковий сигнал готовності, акуратно зливаємо рідину, додаємо в неї всі підготовлені інгредієнти, підсолюємо за смаком і ставимо на 30 хвилин у холодильник. Потім все ретельно розмішуємо, посипаємо цибулею, розливаємо по тарілках і подаємо суп до столу. Ось і все, холодний борщ в мультиварці готовий!
Інгредієнти:
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
капуста - 150 г;
болгарський перець 1 шт;
картопля - 300 г;
масло рослинне - 50 мл;
вода - 1 л;
буряк - 3 шт.;
спеції;
часник - 4 зубчики;
лавровий листочок.
Приготування
Пропонуємо вам ще один варіант того, як приготувати борщ в мультиварці. Для початку готуємо всі необхідні нам продукти: морква, картоплю, 2 буряків і болгарський перець чистимо і обробляємо. Потім нарізаємо овочі невеликими кубиками, а капусту тонко шаткуємо. Чистимо цибулину, промиваємо і дрібно рубаємо. Далі закладаємо все в чашу мультиварки і наливаємо півсклянки кип'яченої води. Слідом додаємо рослинне масло і виставляємо прилад на 30 хвилин в режим «Гасіння».
Не втрачаючи часу дарма, поки готуємо картоплю: очищаємо її і нарізаємо невеликими кубиками. Після закінчення часу кидаємо картоплю, виливаємо решту воду, кладемо за смаком спеції, лавровий лист і зелень. Вибираємо на дисплеї програму «Суп» і засікаємо приблизно 60 хвилин. Залишилася буряк і часник чистимо, натираємо на тертці і додаємо в борщ хвилин за 10 до готовності. Подаємо блюдо гарячим, розлив по тарілках і приправивши сметаною.
Рецепт гарячого і борщів зелених в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування супу борщ в мультиварці м'ясо обробляємо і проварюємо у воді до м'якості, подсаливая за смаком. Далі очищаємо цибулю і моркву. Цибулю дрібненько шаткуємо, а моркву натираємо на терочке. Тепер змащуємо каструльку мультиварки маслом і пасеруємо на ньому овочі в режимі «Випічка» хвилин 10. Помідор промиваємо, нарізаємо кубиками і теж кидаємо в чашу. Картоплю чистимо, розрізаємо соломкою, додаємо до решти овочів, кладемо розділене на шматочки м'ясо і заливаємо бульйоном.
Буряк чистимо, розрізаємо на 4 частини і кладемо в каструлю. Закриваємо кришку приладу і тушкуємо все протягом однієї години. Потім акуратно виймаємо буряк, тремо на дрібній тертці і проварюємо протягом 5 хвилин. У самому кінці приготування кидаємо свіжу зелень, і додаємо трохи лимонного соку. У готовий борщ кладемо майонез і подаємо страву до столу.
Рецепт і борщів зелених в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Буряк промиваємо, подрібнюємо бадилля ножем, а коренеплід подрібнюємо на тертці і перекладаємо все в мультиварку, заливаючи водою. Встановлюємо режим «Гасіння» і переходимо до підготовки решти інгредієнтів.
Картоплю і яйця окремо відварюємо, остуджуємо, очищаємо і нарізаємо шматочками. Огірки натираємо на тертці, а зелену цибулю дрібно рубаємо. Шматочки курячого філе обсмажуємо на маслечко і залишаємо остигати.
Коли мультиварка подасть звуковий сигнал готовності, акуратно зливаємо рідину, додаємо в неї всі підготовлені інгредієнти, підсолюємо за смаком і ставимо на 30 хвилин у холодильник. Потім все ретельно розмішуємо, посипаємо цибулею, розливаємо по тарілках і подаємо суп до столу. Ось і все, холодний борщ в мультиварці готовий!
Борщ без м'яса в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один варіант того, як приготувати борщ в мультиварці. Для початку готуємо всі необхідні нам продукти: морква, картоплю, 2 буряків і болгарський перець чистимо і обробляємо. Потім нарізаємо овочі невеликими кубиками, а капусту тонко шаткуємо. Чистимо цибулину, промиваємо і дрібно рубаємо. Далі закладаємо все в чашу мультиварки і наливаємо півсклянки кип'яченої води. Слідом додаємо рослинне масло і виставляємо прилад на 30 хвилин в режим «Гасіння».
Не втрачаючи часу дарма, поки готуємо картоплю: очищаємо її і нарізаємо невеликими кубиками. Після закінчення часу кидаємо картоплю, виливаємо решту воду, кладемо за смаком спеції, лавровий лист і зелень. Вибираємо на дисплеї програму «Суп» і засікаємо приблизно 60 хвилин. Залишилася буряк і часник чистимо, натираємо на тертці і додаємо в борщ хвилин за 10 до готовності. Подаємо блюдо гарячим, розлив по тарілках і приправивши сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних
Борщ, як у дитячому садку
Борщ - улюблене дорослими і дітьми смачне і корисне блюдо. Рецептів його приготування є дуже багато, але діти дошкільного віку дуже часто просять
Як зварити борщ в мультиварці?
Що може бути простіше приготування обіду в мультиварці? Напевно, нічого. Тому пропонуємо вам дізнатися, як у цій диво-приладі приготувати ситний
Борщ в мультиварці - рецепт
Навіть таке непросте страву, як справжній український борщ, можна без особливих зусиль приготувати в мультиварці, дотримуючись при цьому всі канони
Зелений борщ у мультиварці
Зелений борщ - традиційне блюдо російської та української кухні. Він готується з додаванням зелені та має кислуватий смак. І сьогодні ми розповімо,
Борщ в скороварці
Борщ - смачне і корисне блюдо слов'янської кухні, улюблене багатьма. А чи знаєте ви, що його можна приготувати не тільки на плиті, але і набагато