Борщ в скороварці
Скороварки знову повертають колишню популярність, а все тому, що цей пристрій допомагає не тільки зекономити час на приготування, але і зберегти більше вітамінів і інших корисних речовин, що містяться в продуктах. У цій статті ми поділимося з вами секретами того, як зварити борщ в скороварці.
Якщо ви до цього не знали, як приготувати борщ у скороварці, то нижче представлений рецепт для вас.
Інгредієнти:
буряк - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
вода - 1 л;
яловичина - 300 г;
оцет - 1 ч. ложка;
цукор - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком;
петрушка - за смаком;
часник - 2 зубчики;
сало - 50 г;
сметана - за смаком.
Приготування
Перед тим, як варити борщ у скороварці, необхідно підготувати всі інгредієнти. На основі шматочки яловичини зварити бульйон з додаванням коріння петрушки і лаврового листа. Буряк і картоплю необхідно помити й очистити.
Буряк тремо на крупній тертці і пасеруємо на рослинній олії в розігрітій скороварці. Заливаємо напівготову буряк м'ясним бульйоном , додаємо нарізане м'ясо і доводимо вміст скороварки до кипіння. Далі в борщ йде нарізану кубиками картоплю.
Тепер скороварку можна закрити і встановити регулятор на позначку «2», приготування займе близько 25 хвилин, після чого ароматний борщ слід заправити оцтом, злегка підсолодить, присолити і поперчити. Шанувальники справжнього українського борщу неодмінно оцінять доповнення у вигляді сала, перетертого з часником. Для його приготування сало кімнатної температури, без шкіри і прожилок треба перекрутити через м'ясорубку з парою зубчиків часнику, а потім додати масу в борщ і дати йому настоятися хоча б 20-30 хвилин.
Подаємо борщ з м'якими часниковими пампушками , прикрасивши зеленню і сметаною.
Рецепт борщу в скороварці
Якщо ви до цього не знали, як приготувати борщ у скороварці, то нижче представлений рецепт для вас.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як варити борщ у скороварці, необхідно підготувати всі інгредієнти. На основі шматочки яловичини зварити бульйон з додаванням коріння петрушки і лаврового листа. Буряк і картоплю необхідно помити й очистити.
Буряк тремо на крупній тертці і пасеруємо на рослинній олії в розігрітій скороварці. Заливаємо напівготову буряк м'ясним бульйоном , додаємо нарізане м'ясо і доводимо вміст скороварки до кипіння. Далі в борщ йде нарізану кубиками картоплю.
Тепер скороварку можна закрити і встановити регулятор на позначку «2», приготування займе близько 25 хвилин, після чого ароматний борщ слід заправити оцтом, злегка підсолодить, присолити і поперчити. Шанувальники справжнього українського борщу неодмінно оцінять доповнення у вигляді сала, перетертого з часником. Для його приготування сало кімнатної температури, без шкіри і прожилок треба перекрутити через м'ясорубку з парою зубчиків часнику, а потім додати масу в борщ і дати йому настоятися хоча б 20-30 хвилин.
Подаємо борщ з м'якими часниковими пампушками , прикрасивши зеленню і сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних
Борщ з яловичиною
Борщ - традиційне блюдо російської та української кухонь, яке, безсумнівно, знайоме багатьом. І приготувати його можна з різного м'яса і різними
Борщ, як у дитячому садку
Борщ - улюблене дорослими і дітьми смачне і корисне блюдо. Рецептів його приготування є дуже багато, але діти дошкільного віку дуже часто просять
Заправка для борщу
Заправка для борщу - дуже важливий компонент смачного першого страви. Саме тому багато господинь робити заправку заздалегідь, щоб в будь-який момент
Буряк в скороварці
Новітня кулінарна техніка суттєво полегшує життя нашим домогосподаркам. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати буряк в скороварці. Читайте