Борщ, як у дитячому садку
Борщ - джерело вітамінів і мінералів. Традиційне блюдо російської та української кухні.
У щоденному раціоні дитини обов'язково повинні бути присутніми рідкі теплі страви. Це сприятиме кращій роботі шлунка і забезпечить нормалізацію травних процесів.
Овочі для дитячого борщу повинні бути самими свіжими і красивими. Щоб зберегти максимальну кількість вітамінів у варених овочах, їх треба варити не більше 10-15 хвилин під закритою кришкою. Це правило стосується моркви, цибулі, болгарського перцю та ін
З м'яса бажано брати - яловичину, нежирні частини свинини, курки без шкірки, кролика. Всі складові борщу слід відварювати, нічого не смажте. Додавайте мінімальна кількість солі і спецій.
Багатьом діткам подобається дітсадівська кухня і мамам варто взяти на замітку рецепт борщу в дитячому саду.
Інгредієнти:
яловичина - 300 гр.;
картопля - 5-6 шт.;
буряк борщова - 2 шт.;
цибуля - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
томатна паста - 50 гр.;
капуста білокачанна - чверть качана;
болгарський перець - 1 шт.;
вода - 3-4 л.
Приготування
У каструлю з підсоленою водою покладіть цілий шматок м'яса, буряк. Варіть до готовності. Наріжте картоплю кубиками, моркву - дрібними півкільцями. Подрібніть капусту цибулю і болгарський перець.
Поки вариться бульйон, не забувайте знімати ретельно пінку з води. По готовності виймайте м'ясо і буряк і кидайте картоплю і капусту.
Поки вариться картопля з капустою, натріть на тертці відварену буряк наріжте дрібними кубиками м'ясо.
Томатну пасту пережарьте на сковороді і розведіть водою.
Коли зваритися картопля, кидайте м'ясо, буряк, моркву, цибулю, болгарський перець і заливайте томатом. Варіть 10-15 хвилин.
Борщ подавайте зі сметаною і свіжою зеленню.
У щоденному раціоні дитини обов'язково повинні бути присутніми рідкі теплі страви. Це сприятиме кращій роботі шлунка і забезпечить нормалізацію травних процесів.
Як приготувати борщ для дитини?
Овочі для дитячого борщу повинні бути самими свіжими і красивими. Щоб зберегти максимальну кількість вітамінів у варених овочах, їх треба варити не більше 10-15 хвилин під закритою кришкою. Це правило стосується моркви, цибулі, болгарського перцю та ін
З м'яса бажано брати - яловичину, нежирні частини свинини, курки без шкірки, кролика. Всі складові борщу слід відварювати, нічого не смажте. Додавайте мінімальна кількість солі і спецій.
Багатьом діткам подобається дітсадівська кухня і мамам варто взяти на замітку рецепт борщу в дитячому саду.
Рецепт дитячого борщу
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю з підсоленою водою покладіть цілий шматок м'яса, буряк. Варіть до готовності. Наріжте картоплю кубиками, моркву - дрібними півкільцями. Подрібніть капусту цибулю і болгарський перець.
Поки вариться бульйон, не забувайте знімати ретельно пінку з води. По готовності виймайте м'ясо і буряк і кидайте картоплю і капусту.
Поки вариться картопля з капустою, натріть на тертці відварену буряк наріжте дрібними кубиками м'ясо.
Томатну пасту пережарьте на сковороді і розведіть водою.
Коли зваритися картопля, кидайте м'ясо, буряк, моркву, цибулю, болгарський перець і заливайте томатом. Варіть 10-15 хвилин.
Борщ подавайте зі сметаною і свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати смачний борщ?
Хто не любить поїсти смачного наваристого борщику зі сметанкою? Швидше за все, таких людей дуже мало, а тому кожна господиня повинна вміти готувати
Рецепт борщу з куркою
Борщ - страва російської та української кухні, яку люблять багато. Його готують з яловичини, свинини чи баранини. Але сьогодні мова піде про
Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних
Заправка для борщу
Заправка для борщу - дуже важливий компонент смачного першого страви. Саме тому багато господинь робити заправку заздалегідь, щоб в будь-який момент
Борщ в скороварці
Борщ - смачне і корисне блюдо слов'янської кухні, улюблене багатьма. А чи знаєте ви, що його можна приготувати не тільки на плиті, але і набагато