Рецепт борщу з куркою

Рецепт борщу з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як варити борщ з курки. Квасолю варимо до готовності. У каструлю наливаємо три літри води і викладаємо в неї помиту курку і ставимо на вогонь. Коли вода закипіла, знімаємо з неї піну і варимо на повільному вогні під кришкою. Поки вариться м'ясо займемося овочами. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. Чистимо та миємо моркву і цибулю. Нарізаємо цибулю дрібними кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці.
Через 20 хвилин варіння курки додаємо в каструлю картоплю, цибулю та моркву. Буряк чистимо, миємо й натираємо на крупній тертці. Протушиваем її на сковорідці п'ять хвилин, додаємо томатну пасту і перемішуємо. Капусту тонко шаткуємо. Часник чистимо і дрібно нарізаємо. Викладаємо в каструлю готову квасолю, буряк, капусту і часник. Солимо за смаком і додаємо лавровий лист. Накриваємо борщ з куркою кришкою і варимо ще 15 хвилин. В кінці додаємо зелень.
Борщ з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо овочі. Цибулю дрібно нарізаємо кубиками. Моркву і буряк натираємо на тертці. Солодкий перець нарізаємо соломкою. Включаємо мультиварку на режим «смаження» або «випічка», обсмажуємо цибулю, моркву, буряк і солодкий перчик 5 - 7 хвилин. Додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще пару хвилин. Кладемо до овочів курку. Картоплю нарізаємо кубиками, капусту дрібно шаткуємо і відправляємо в чашу мультиварки. Заливаємо все окропом до верхньої позначки в чаші. Солимо, перчимо, кладемо лавровий лист.
Перемикаємо мультиварку в режим «гасіння» на одну годину. За кілька хвилин до закінчення приготування додаємо нарізану зелень. Перевіряємо готовність м'яса - якщо воно не готове додаємо час приготування. Після закінчення програми борщ з куркою залишаємо в мультиварці ще на годину в режимі «підігріву» щоб він настоявся. Борщ з куркою подаємо до столу зі сметаною.
Зелений борщ з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Курку викладаємо в каструлю і заливаємо холодною водою, додаємо цибулю. Воду доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою піну, що утворюється. Варимо бульйон на слабкому вогні 35 хвилин під кришкою. Тим часом очищаємо картоплю. Нарізаємо кубиками. Шпинат і щавель, зелена цибуля добре миємо й дрібно нарізаємо. Повертаємося до бульйону, виймаємо курку, цибулю викидаємо.

Рекомендуємо добрі рецепти

Зелений борщ - рецепт
Зелений борщ - це традиційне перше блюдо в українській і російській кухнях. У кожної господині, звичайно ж, є свої секрети приготування цього супу. У

Гарячий борщ - рецепт
Борщ - смачне і корисне блюдо, яке відмінно підійде для повноцінного обіду чи вечері. Приготувати таку страву досить просто. Пропонуємо вашій увазі

Як правильно зварити червоний борщ?
Борщ - гаряче перше блюдо російської кухні, що готується з м'яса і овочів. Зазвичай борщ має яскраво червоний колір, але далеко не у всіх господинь

Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних

Як зварити борщ в мультиварці?
Що може бути простіше приготування обіду в мультиварці? Напевно, нічого. Тому пропонуємо вам дізнатися, як у цій диво-приладі приготувати ситний

Зелений борщ у мультиварці
Зелений борщ - традиційне блюдо російської та української кухні. Він готується з додаванням зелені та має кислуватий смак. І сьогодні ми розповімо,