Рецепт борщу з куркою
Самий улюблений суп для багатьох - це борщ . Любителі цієї страви їдять його завжди з задоволенням на обід і на вечерю, і навіть на сніданок. Готувати борщ з куркою набагато простіше і швидше ніж з м'ясом, а виходить теж дуже смачно. Зараз ми розповімо вам декілька рецептів приготування цього чудового блюда.
Інгредієнти:
курка (будь-які частини) - 600 г;
буряк - 1 шт.;
квасоля - 05 склянки;
картопля - 2-3 шт.;
морква - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
капуста - 200 -300 г;
томатна паста - 1 ст. ложка;
часник - 2 зубчики;
лавровий лист 2-4 шт.;
масло рослинне - 4 ст. ложки;
зелень - 05 пучка;
сіль.
Приготування
Зараз розповімо, як варити борщ з курки. Квасолю варимо до готовності. У каструлю наливаємо три літри води і викладаємо в неї помиту курку і ставимо на вогонь. Коли вода закипіла, знімаємо з неї піну і варимо на повільному вогні під кришкою. Поки вариться м'ясо займемося овочами. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. Чистимо та миємо моркву і цибулю. Нарізаємо цибулю дрібними кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці.
Через 20 хвилин варіння курки додаємо в каструлю картоплю, цибулю та моркву. Буряк чистимо, миємо й натираємо на крупній тертці. Протушиваем її на сковорідці п'ять хвилин, додаємо томатну пасту і перемішуємо. Капусту тонко шаткуємо. Часник чистимо і дрібно нарізаємо. Викладаємо в каструлю готову квасолю, буряк, капусту і часник. Солимо за смаком і додаємо лавровий лист. Накриваємо борщ з куркою кришкою і варимо ще 15 хвилин. В кінці додаємо зелень.
Інгредієнти:
буряк маленька - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
картопля 3 шт.;
капуста - 250 г;
солодкий перець - 1 шт.;
куряча гомілка -6 шт.;
томатна паста - 1 ст. ложка;
соняшникова олія - 2 ст. ложки;
лавровий лист;
чорний перець горошком;
сіль;
зелень.
Приготування
Очищаємо овочі. Цибулю дрібно нарізаємо кубиками. Моркву і буряк натираємо на тертці. Солодкий перець нарізаємо соломкою. Включаємо мультиварку на режим «смаження» або «випічка», обсмажуємо цибулю, моркву, буряк і солодкий перчик 5 - 7 хвилин. Додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще пару хвилин. Кладемо до овочів курку. Картоплю нарізаємо кубиками, капусту дрібно шаткуємо і відправляємо в чашу мультиварки. Заливаємо все окропом до верхньої позначки в чаші. Солимо, перчимо, кладемо лавровий лист.
Перемикаємо мультиварку в режим «гасіння» на одну годину. За кілька хвилин до закінчення приготування додаємо нарізану зелень. Перевіряємо готовність м'яса - якщо воно не готове додаємо час приготування. Після закінчення програми борщ з куркою залишаємо в мультиварці ще на годину в режимі «підігріву» щоб він настоявся. Борщ з куркою подаємо до столу зі сметаною.
Інгредієнти:
вода - 3 л;
курка - 500 г;
картопля - 3 шт.;
шпинат - 150 г;
щавель - 200 г;
зелень - 1 пучок;
цибуля зелена - 1 пучок;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
рис - 05 склянки;
олія рослинна -30 г;
яйце куряче - 2 шт.;
борошно - 1 ст. ложка;
сіль - за смаком.
Приготування
Курку викладаємо в каструлю і заливаємо холодною водою, додаємо цибулю. Воду доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою піну, що утворюється. Варимо бульйон на слабкому вогні 35 хвилин під кришкою. Тим часом очищаємо картоплю. Нарізаємо кубиками. Шпинат і щавель, зелена цибуля добре миємо й дрібно нарізаємо. Повертаємося до бульйону, виймаємо курку, цибулю викидаємо.
А закладаємо в каструлю картоплю, рис і зелений лук. Варимо 15 хвилин. У розігріту сковороду наливаємо масло, викладаємо туди шпинат і щавель. Тушкуємо їх на повільному вогні 10 хвилин, періодично помішуємо. Коли картопля зварився, викладаємо тушковану зелень в борщ. У миску набираємо трохи курячого бульйону (5-6 столових ложок) даємо йому охолонути. Розбиваємо в неї курячі яйця, збиваємо виделкою і додаємо одну ложку борошна. Все добре збовтуємо. Заливаємо нашу бовтанку тоненькою цівкою, безперервно помішуємо борщ у каструлі ложкою. Проварюємо під кришкою ще 10 хвилин. Додаємо зелень. Розливаємо по тарілках і в кожну кладемо шматочок курки, заправляємо сметаною.
Рецепт борщу з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як варити борщ з курки. Квасолю варимо до готовності. У каструлю наливаємо три літри води і викладаємо в неї помиту курку і ставимо на вогонь. Коли вода закипіла, знімаємо з неї піну і варимо на повільному вогні під кришкою. Поки вариться м'ясо займемося овочами. Картоплю чистимо і нарізаємо кубиками. Чистимо та миємо моркву і цибулю. Нарізаємо цибулю дрібними кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці.
Через 20 хвилин варіння курки додаємо в каструлю картоплю, цибулю та моркву. Буряк чистимо, миємо й натираємо на крупній тертці. Протушиваем її на сковорідці п'ять хвилин, додаємо томатну пасту і перемішуємо. Капусту тонко шаткуємо. Часник чистимо і дрібно нарізаємо. Викладаємо в каструлю готову квасолю, буряк, капусту і часник. Солимо за смаком і додаємо лавровий лист. Накриваємо борщ з куркою кришкою і варимо ще 15 хвилин. В кінці додаємо зелень.
Борщ з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо овочі. Цибулю дрібно нарізаємо кубиками. Моркву і буряк натираємо на тертці. Солодкий перець нарізаємо соломкою. Включаємо мультиварку на режим «смаження» або «випічка», обсмажуємо цибулю, моркву, буряк і солодкий перчик 5 - 7 хвилин. Додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще пару хвилин. Кладемо до овочів курку. Картоплю нарізаємо кубиками, капусту дрібно шаткуємо і відправляємо в чашу мультиварки. Заливаємо все окропом до верхньої позначки в чаші. Солимо, перчимо, кладемо лавровий лист.
Перемикаємо мультиварку в режим «гасіння» на одну годину. За кілька хвилин до закінчення приготування додаємо нарізану зелень. Перевіряємо готовність м'яса - якщо воно не готове додаємо час приготування. Після закінчення програми борщ з куркою залишаємо в мультиварці ще на годину в режимі «підігріву» щоб він настоявся. Борщ з куркою подаємо до столу зі сметаною.
Зелений борщ з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Курку викладаємо в каструлю і заливаємо холодною водою, додаємо цибулю. Воду доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою піну, що утворюється. Варимо бульйон на слабкому вогні 35 хвилин під кришкою. Тим часом очищаємо картоплю. Нарізаємо кубиками. Шпинат і щавель, зелена цибуля добре миємо й дрібно нарізаємо. Повертаємося до бульйону, виймаємо курку, цибулю викидаємо.
А закладаємо в каструлю картоплю, рис і зелений лук. Варимо 15 хвилин. У розігріту сковороду наливаємо масло, викладаємо туди шпинат і щавель. Тушкуємо їх на повільному вогні 10 хвилин, періодично помішуємо. Коли картопля зварився, викладаємо тушковану зелень в борщ. У миску набираємо трохи курячого бульйону (5-6 столових ложок) даємо йому охолонути. Розбиваємо в неї курячі яйця, збиваємо виделкою і додаємо одну ложку борошна. Все добре збовтуємо. Заливаємо нашу бовтанку тоненькою цівкою, безперервно помішуємо борщ у каструлі ложкою. Проварюємо під кришкою ще 10 хвилин. Додаємо зелень. Розливаємо по тарілках і в кожну кладемо шматочок курки, заправляємо сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
Зелений борщ - рецепт
Зелений борщ - це традиційне перше блюдо в українській і російській кухнях. У кожної господині, звичайно ж, є свої секрети приготування цього супу. У
Гарячий борщ - рецепт
Борщ - смачне і корисне блюдо, яке відмінно підійде для повноцінного обіду чи вечері. Приготувати таку страву досить просто. Пропонуємо вашій увазі
Як правильно зварити червоний борщ?
Борщ - гаряче перше блюдо російської кухні, що готується з м'яса і овочів. Зазвичай борщ має яскраво червоний колір, але далеко не у всіх господинь
Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних
Як зварити борщ в мультиварці?
Що може бути простіше приготування обіду в мультиварці? Напевно, нічого. Тому пропонуємо вам дізнатися, як у цій диво-приладі приготувати ситний
Зелений борщ у мультиварці
Зелений борщ - традиційне блюдо російської та української кухні. Він готується з додаванням зелені та має кислуватий смак. І сьогодні ми розповімо,