Зелений борщ у мультиварці
Більш популярного і традиційного блюда, ніж борщ складно собі навіть придумати. Ми пропонуємо вам кілька рецептів приготування зеленого борщу в мультиварці. Головною його особливістю є додавання зелені, надає супу насичений янтарний відтінок і оригінальний кислуватий присмак.
Інгредієнти:
куряче м'ясо - 300 г;
щавель - 1 пучок;
зелена цибуля - 1 пучок;
яйце - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
цибулина - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Курку попередньо розморожуємо і відварюємо з лавровим листочком і чорним перцем. Потім проціджуємо курячий бульйон і відставляємо в сторону. Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо кубиками й викладаємо у змащену маслом чашу мультиварки. Включаємо прилад, закриваємо кришку і обсмажуємо цибульку на програмі «Смаження» приблизно 15 хвилин. Моркву очищаємо від шкірки, промиваємо, подрібнюємо на крупній терочке і додаємо до цибулі. Перемішуємо овочі кожні 3 хвилини лопаткою і пасеруємо їх до рум'яного кольору. Картопля промиваємо, зрізаємо шкірку, нарізаємо його невеликими скибочками і викладаємо в каструлю. Тепер заливаємо все бульйоном і готуємо суп 30 хвилин на програмі «Гасіння».
В цей час відварюємо курячі яйця круто, охолоджуємо їх, чистимо і рубаємо ножем. Зелений цибулька і щавель обполіскуємо в холодній воді, стряхиваем і шаткуємо ножем. Куряче м'ясо відокремлюємо від кісток і подрібнюємо. Після звукового сигналу, додаємо м'ясо і зелень, ретельно перемішуємо і готуємо ще 15 хвилин, вибравши програму «Суп/Гасіння». Готового борщу даємо трохи охолонути, потім акуратно перелити в зручну посуд і залишаємо на 30 хвилин настоюватися під кришкою. Подаємо страву зі сметаною і сухариками.
Інгредієнти:
м'ясо - 450 г;
картопля - 4 шт.;
морква - 1 шт.;
щавель - 1 пучок;
цибулина - 1 шт.;
яйце - 3 шт.;
рис - 3 ст. ложки;
зелена цибуля;
спеції;
вода;
лавровий листочок.
Приготування
Давайте дізнаємося, як приготувати зелений борщ в мультиварці «Редмонд». Отже, м'ясо промиваємо та нарізаємо скибочками. Яйця кладемо в холодну воду, солимо і варимо близько 10 хвилин до готовності на середньому вогні. Потім остуджуємо їх, чистимо і залишаємо остигати. Картоплю миємо, зрізаємо шкірку і нарізаємо кубиками. Моркву очищаємо і натираємо на середній тертці, а цибулю дрібненько шаткуємо. Тепер закладаємо в чашу мультиварки шматочки м'яса, моркву з цибулькою і картоплю. Додаємо лавровий листочок і спеції.
Після цього заливаємо вміст водою і виставляємо режим «Гасіння» на 90 хвилин. Цим часом поки гарненько промиваємо рис і додаємо його до борщу за 25-30 хвилин до закінчення програми. Варені яйця ріжемо кубиками і додаємо в чашу мультиварки разом із зеленню в самому кінці приготування. Перчимо страву за смаком, перемикаємо в режим «Випічка», доводимо борщ до кипіння і вимикаємо прилад. Готовий суп розливаємо по тарілках і заправляємо сметанкою.
Інгредієнти:
м'ясо - 400 г;
картопля - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
щавель - 1 пучок;
яйце - 3 шт.;
томатна паста - 2 ст. ложки;
часник - 1 зубчик;
спеції;
вода - 2 л;
свіжа зелень.
Приготування
М'ясо ретельно промиваємо, кладемо в каструлю мультиварки і наливаємо кип'яченої води. Включаємо прилад на режим «Гасіння» і засікаємо приблизно 2 години. За 40 хвилин до кінця приготування додаємо нарізану кубиками картоплю. Цибулю дрібно шаткуємо і пасеруємо в сковороді на розігрітому маслечко до м'якості. Потім кладемо томатну пасту і знімаємо засмажку з вогню. Яйця відварюємо заздалегідь, чистимо і розрізаємо скибочками. Щавель і зелень промиваємо і подрібнюємо. Коли пролунає звуковий сигнал, включаємо мультиварку на режим «Випічка», додаємо щавель, овочеву обжарку, яйця, спеції і сіль. Все перемішуємо, кип'ятимо і вимикаємо прилад.
Зелений борщ у мультиварці «Панасонік»
Інгредієнти:
Приготування
Курку попередньо розморожуємо і відварюємо з лавровим листочком і чорним перцем. Потім проціджуємо курячий бульйон і відставляємо в сторону. Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо кубиками й викладаємо у змащену маслом чашу мультиварки. Включаємо прилад, закриваємо кришку і обсмажуємо цибульку на програмі «Смаження» приблизно 15 хвилин. Моркву очищаємо від шкірки, промиваємо, подрібнюємо на крупній терочке і додаємо до цибулі. Перемішуємо овочі кожні 3 хвилини лопаткою і пасеруємо їх до рум'яного кольору. Картопля промиваємо, зрізаємо шкірку, нарізаємо його невеликими скибочками і викладаємо в каструлю. Тепер заливаємо все бульйоном і готуємо суп 30 хвилин на програмі «Гасіння».
В цей час відварюємо курячі яйця круто, охолоджуємо їх, чистимо і рубаємо ножем. Зелений цибулька і щавель обполіскуємо в холодній воді, стряхиваем і шаткуємо ножем. Куряче м'ясо відокремлюємо від кісток і подрібнюємо. Після звукового сигналу, додаємо м'ясо і зелень, ретельно перемішуємо і готуємо ще 15 хвилин, вибравши програму «Суп/Гасіння». Готового борщу даємо трохи охолонути, потім акуратно перелити в зручну посуд і залишаємо на 30 хвилин настоюватися під кришкою. Подаємо страву зі сметаною і сухариками.
Зелений борщ у мультиварці «Редмонд»
Інгредієнти:
Приготування
Давайте дізнаємося, як приготувати зелений борщ в мультиварці «Редмонд». Отже, м'ясо промиваємо та нарізаємо скибочками. Яйця кладемо в холодну воду, солимо і варимо близько 10 хвилин до готовності на середньому вогні. Потім остуджуємо їх, чистимо і залишаємо остигати. Картоплю миємо, зрізаємо шкірку і нарізаємо кубиками. Моркву очищаємо і натираємо на середній тертці, а цибулю дрібненько шаткуємо. Тепер закладаємо в чашу мультиварки шматочки м'яса, моркву з цибулькою і картоплю. Додаємо лавровий листочок і спеції.
Після цього заливаємо вміст водою і виставляємо режим «Гасіння» на 90 хвилин. Цим часом поки гарненько промиваємо рис і додаємо його до борщу за 25-30 хвилин до закінчення програми. Варені яйця ріжемо кубиками і додаємо в чашу мультиварки разом із зеленню в самому кінці приготування. Перчимо страву за смаком, перемикаємо в режим «Випічка», доводимо борщ до кипіння і вимикаємо прилад. Готовий суп розливаємо по тарілках і заправляємо сметанкою.
Зелений борщ у мультиварці «Поларіс»
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо ретельно промиваємо, кладемо в каструлю мультиварки і наливаємо кип'яченої води. Включаємо прилад на режим «Гасіння» і засікаємо приблизно 2 години. За 40 хвилин до кінця приготування додаємо нарізану кубиками картоплю. Цибулю дрібно шаткуємо і пасеруємо в сковороді на розігрітому маслечко до м'якості. Потім кладемо томатну пасту і знімаємо засмажку з вогню. Яйця відварюємо заздалегідь, чистимо і розрізаємо скибочками. Щавель і зелень промиваємо і подрібнюємо. Коли пролунає звуковий сигнал, включаємо мультиварку на режим «Випічка», додаємо щавель, овочеву обжарку, яйця, спеції і сіль. Все перемішуємо, кип'ятимо і вимикаємо прилад.
Рекомендуємо добрі рецепти
Щі в мультиварці
Готувати щі в мультиварці - одне задоволення, адже не треба довго стояти біля плити і контролювати весь процес. Варто тільки закласти всі
Як зварити борщ в мультиварці?
Що може бути простіше приготування обіду в мультиварці? Напевно, нічого. Тому пропонуємо вам дізнатися, як у цій диво-приладі приготувати ситний
Борщ в мультиварці - рецепт
Навіть таке непросте страву, як справжній український борщ, можна без особливих зусиль приготувати в мультиварці, дотримуючись при цьому всі канони
Паста в мультиварці
Паста - смачне італійське блюдо, яке знайоме багатьом. І сьогодні ми розповімо, як її просто і легко зробити в мультиварці. Читаємо наші цікаві
Суп-пюре в мультиварці - рецепти
Суп-пюре - це смачну страву, зроблену з перетертого м'яса, круп, овочів. Чудово підходить для дитячого і дієтичного харчування. Давайте детально
Борщ в мультиварці
Борщ - це смачне, насичене і ароматне блюдо, яке відноситься до категорії борщів. Його можна подавати до столу як в гарячому, так і холодному