Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп-пюре в мультиварці - рецепти

Суп-пюре в мультиварці - рецепти

19-01-2015, 10:54
1 311
Суп-пюре в мультиварці - рецепти
Суп-пюре - це суп густий консистенції, приготований з перетертих овочів, круп та м'яса. Таке блюдо широко поширене в дитячому і дієтичному харчуванні. Давайте розглянемо з вами сьогодні кілька рецептів приготування супу-пюре в мультиварці.
Сирний суп-пюре в мультиварці
Інгредієнти:

  • плавлений вершковий сир - 300 г;

  • цибуля-порей - 2 стебла;

  • цибулина - 1 шт.;

  • м'ясний бульйон - 25 л;

  • картопля - 5 шт.;

  • свіжі печериці - 200 г;

  • морква - 1 шт.;

  • свіжа зелень - за смаком;

  • масло рослинне - 3 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Печериці промиваємо, обробляємо і нарізаємо тонкими скибочками. Всі інші овочі чистимо і подрібнюємо довільно. В мультиварці вибираємо режим «Мультиповар», виставляємо температуру 160 градусів, наливаємо в чашу рослинне масло, а коли воно розігріється, обсмажуємо до готовності печериці, підсолюємо їх по смаку.
    Потім акуратно виловлюємо печериці і перекладаємо на тарілку. В мультиварку висипаємо морква, цибулька і пасеруємо 5 хвилин, а потім доливаємо м'ясний бульйон . Коли він закипить, кидаємо картоплю, накриваємо кришкою і варимо протягом 15 хвилин. В кінці додаємо плавлений сир і перетворюємо всі інгредієнти в однорідну масу за допомогою блендера, а потім подаємо суп-пюре до столу.
    Гороховий суп-пюре в мультиварці
    Інгредієнти:

  • горох - 1 ст.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • бекон - 200 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Горох промиваємо і даємо йому трохи постояти. Моркву і цибулю чистимо, дрібно шаткуємо. Бекон рубаємо шматочками і обсмажуємо до золотистого кольору на режимі «Випічка». Слідом додаємо овочі і пасеруємо всі разом на тому ж режимі до м'якості. Тепер кладемо набряклий горох, солимо, перчимо і заливаємо водою. Вибираємо програму «Гасіння» і чекаємо приблизно 2 години. Далі подрібнюємо суп міксером і даємо поваритися ще хвилин 5.
    Грибний суп-пюре в мультиварці
    Інгредієнти:

  • печериці - 400 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • масло вершкове - 20 г;

  • вершки - 200 мл;

  • зелена цибуля - за смаком;

  • спеції;

  • грінки - 20 г;

  • масло рослинне - 40 мл;

  • вода - 1 л.


  • Приготування
    Цибулину очищаємо, нарізаємо і обсмажуємо в мультиварці на режимі «Смаження» 10 хвилин. Потім додаємо подрібнені печериці і тушкуємо ще хвилин 10 помішуючи. Далі вливаємо воду і доводимо до кипіння. Після цього кидаємо дрібно нашатковану картоплю і солимо. Прилад переводимо на режим «Суп» і готуємо 1 годину. Після сигналу, вміст чаші переливаємо в глибоку ємність і за допомогою блендера перетворюємо все в пюре. У масу вливаємо вершки, перемішуємо і повертаємо суп в чашу мультиварки, додавши шматочок вершкового масла. Прогріваємо страву на режимі «Підігрів» 10 хвилин і розливаємо овочевий суп-пюре з мультиварки по тарілках.
    Сочевичний суп-пюре в мультиварці
    Інгредієнти:

  • зелена сочевиця - 200 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • бульйон - 2 л;

  • морква - 2 шт.;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Сочевицю промиваємо і замочуємо на 1 годину в холодній воді. Цим часом поки картопля очищаємо і нарізаємо його кубиками. Цибулину і моркву подрібнюємо, обсмажуємо їх у чашу мультиварки близько 10 хвилин на режим «Випічка». Далі кидаємо сочевицю і картоплю, заливаємо бульйон і варимо 35-40 хвилин. Готовий суп пюрируем за допомогою блендера і подаємо на стіл, посипавши зеленню і хрусткими сухариками.
    Томатний суп-пюре в мультиварці
    Інгредієнти:

  • помідори - 4 шт.;
  • Суп-пюре в мультиварці - рецепти

  • спеції;


  • цибулина - 05 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • лавровий листочок;

  • томатна паста - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    З помідорів акуратно знімаємо шкірку і подрібнюємо їх за допомогою блендера до однорідної кашки. У чашу мультиварки наливаємо масло, додаємо подрібнену цибульку і обсмажуємо його хвилин 10 на режимі «Випічка». Потім виливаємо томатну кашку, солимо, перчимо за смаком, видавлюємо часничок і кладемо пасту. Включаємо режим «Гасіння» і тушкуємо блюдо 15 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пюре із сочевиці
    Пюре із сочевиці
    Сочевиця - поживна бобова культура, багата вітамінами. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити корисне пюре
    Грибний суп в мультиварці
    Грибний суп в мультиварці
    Гаряче корисно для роботи шлунка. Всім відомо, що перші страви ні в якому разі не можна виключати зі свого раціону. Однак постійно їсти одне і те ж з
    Суп локшина в мультиварці
    Суп локшина в мультиварці
    Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в
    Картопля з м'ясом у мультиварці
    Картопля з м'ясом у мультиварці
    Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
    Баранина в мультиварці
    Баранина в мультиварці
    Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з
    Томатний суп в мультиварці
    Томатний суп в мультиварці
    Томатні супи популярні в багатьох сім'ях, тому що вони прості в приготуванні і досить ситни. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх в мультиварці. Це