Томатний суп в мультиварці
Пропонуємо вам спробувати томатні супи , приготовані в мультиварці. Такі супи люблять у багатьох сім'ях. Вони досить ситні і дуже смачні. Нижче розповімо вам декілька рецептів приготування цього супу.
Інгредієнти:
томати червоні - 500 г;
імбир - 2 г;
перець болгарський - 80 г;
аджика - 5 г;
цибуля - 1 шт.;
томатна паста 80 г;
олія оливкова - 4 ст. ложки;
сіль - за смаком;
спеції;
вода - 03 л.
Приготування
Чистимо помідори, болгарський перець, цибуля, імбир нарізаємо невеликими кубиками. Складаємо їх в каструлю мультиварки, заливаємо водою, додаємо аджику, томатну пасту , масло, солимо і приправляємо спеціями. Закриваємо каструлю і варимо годину, для цього вибираємо режим приготування «Суп». Готовий суп перетворюємо на пюре за допомогою блендера.
Інгредієнти:
перець болгарський червоний - 1 шт.;
помідори - 1 кг;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
селера - 2 стручка;
часник - 1 зубок;
томатна паста - 2 ст. ложки;
базилік сухий - 1 ч. ложка;
бульйон курячий - 500 мл;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Бульйон розігріваємо заздалегідь. Помідори миємо й робимо хрестоподібні надрізи невеликого розміру. Після ненадовго заливаємо їх окропом і акуратно знімаємо шкірку. Нарізаємо часник і цибулю. Перець і селера ріжемо шматочками. Помідори нарізаємо кубиками. Обсмажуємо в мультиварці цибулю і часник сім хвилин, для цього вибираємо програму «Смаження». Коли цибуля і часник придбали золотистий колір, в чашу мультиварки додаємо інші інгредієнти і заливаємо гарячий бульйон. Закриваємо каструлю і включаємо програму «Тушкування» в цьому режимі суп вариться 50 хвилин. Готовий суп виливаємо в емальовану каструлю, подрібнюємо блендером до однорідності і подаємо до столу.
Інгредієнти:
рис - 1/4 склянки;
помідори червоні - 5 шт.;
картопля - 6 шт.;
цибуля -1 шт.;
плавлений сирок - 1 шт.;
часник - 4 зубчики;
вода - 1 л;
сіль, спеції, зелень - за смаком.
Приготування
Картоплю, помідори, цибуля, часник ріжемо кубиками і засипаємо в мультиварку, потім зверху додаємо промитий рис. Плавлений сирок нарізаємо пластинами і викладаємо зверху, додаємо сіль. Наливаємо в каструлю воду і змішуємо суп поки сир не розчиниться. Варимо наш суп одну годину для цього вибираємо програму «Суп». Коли суп готовий, перетворюємо його в пюре за допомогою блендера або кухонного комбайна, після додаємо зелень і знову ставимо в каструлю і доводимо суп ще раз до кипіння. Суп виходить легким і ситним.
Інгредієнти:
Бульйон:
курка філе - 300 г;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
лавровий листочок;
петрушка;
кріп;
перець горошком;
вода.
Печені помідори:
помідори - 4 шт.;
масло рослинне - 1 ст. ложка.
Заправка:
тертий сир;
сметана;
грінки;
зелень.
Приготування
Почнемо з приготування бульйону, для цього овочі м'ясо і спеції викладаємо в каструлю мультиварки, вливаємо воду до верхньої межі. Вибираємо програму «Гасіння», і варимо в цьому режимі 40 хвилин.
Стиглі помідори обдаємо окропом і очистити шкірку. Після цього викладаємо їх у каструлю, додаємо масло і печемо їх 30 хвилин в режимі «Випічка». Готові помідори перетворюємо на пюре за допомогою блендера. З'єднуємо томатне пюре з бульйоном до густої консистенції. Подаємо такий крем-суп гарячим, додаючи трохи сметани, зелень і натертий сир. А також до супу приготуємо гострі грінки: хліб нарізаємо квадратиками, солимо, додаємо часник, перець, трохи олії і печемо в мультиварці 15 хвилин.
Томатний суп в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо помідори, болгарський перець, цибуля, імбир нарізаємо невеликими кубиками. Складаємо їх в каструлю мультиварки, заливаємо водою, додаємо аджику, томатну пасту , масло, солимо і приправляємо спеціями. Закриваємо каструлю і варимо годину, для цього вибираємо режим приготування «Суп». Готовий суп перетворюємо на пюре за допомогою блендера.
Томатний суп в мультиварці «Редмонд»
Інгредієнти:
Приготування
Бульйон розігріваємо заздалегідь. Помідори миємо й робимо хрестоподібні надрізи невеликого розміру. Після ненадовго заливаємо їх окропом і акуратно знімаємо шкірку. Нарізаємо часник і цибулю. Перець і селера ріжемо шматочками. Помідори нарізаємо кубиками. Обсмажуємо в мультиварці цибулю і часник сім хвилин, для цього вибираємо програму «Смаження». Коли цибуля і часник придбали золотистий колір, в чашу мультиварки додаємо інші інгредієнти і заливаємо гарячий бульйон. Закриваємо каструлю і включаємо програму «Тушкування» в цьому режимі суп вариться 50 хвилин. Готовий суп виливаємо в емальовану каструлю, подрібнюємо блендером до однорідності і подаємо до столу.
Томатний суп з рисом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю, помідори, цибуля, часник ріжемо кубиками і засипаємо в мультиварку, потім зверху додаємо промитий рис. Плавлений сирок нарізаємо пластинами і викладаємо зверху, додаємо сіль. Наливаємо в каструлю воду і змішуємо суп поки сир не розчиниться. Варимо наш суп одну годину для цього вибираємо програму «Суп». Коли суп готовий, перетворюємо його в пюре за допомогою блендера або кухонного комбайна, після додаємо зелень і знову ставимо в каструлю і доводимо суп ще раз до кипіння. Суп виходить легким і ситним.
Томатний крем-суп в мультиварці
Інгредієнти:
Бульйон:
Печені помідори:
Заправка:
Приготування
Почнемо з приготування бульйону, для цього овочі м'ясо і спеції викладаємо в каструлю мультиварки, вливаємо воду до верхньої межі. Вибираємо програму «Гасіння», і варимо в цьому режимі 40 хвилин.
Стиглі помідори обдаємо окропом і очистити шкірку. Після цього викладаємо їх у каструлю, додаємо масло і печемо їх 30 хвилин в режимі «Випічка». Готові помідори перетворюємо на пюре за допомогою блендера. З'єднуємо томатне пюре з бульйоном до густої консистенції. Подаємо такий крем-суп гарячим, додаючи трохи сметани, зелень і натертий сир. А також до супу приготуємо гострі грінки: хліб нарізаємо квадратиками, солимо, додаємо часник, перець, трохи олії і печемо в мультиварці 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Томатний суп-пюре
Томатний суп-пюре - це прекрасний варіант легкого обіду або вечері. Він виходить легким, але в теж час смачним і оригінальним. Не вірите? Тоді
Томатний суп з базиліком - рецепт
Варіантів створення томатних супів досить багато. І сьогодні ми поділимося з вами ще кількома цікавими рецептиками. Давайте приготуємо томатний суп з
Курячий суп в мультиварці
Курячий суп - улюблене багатьма з нас блюдо, яке до того ж є дієтичним. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами існує безліч. Давайте
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Суп-пюре в мультиварці - рецепти
Суп-пюре - це смачну страву, зроблену з перетертого м'яса, круп, овочів. Чудово підходить для дитячого і дієтичного харчування. Давайте детально
М'ясо з овочами в мультиварці
Сучасна кухонна техніка значно спрощує процес приготування їжі, особливо для зайнятих людей. І сьогодні ми розповімо, як просто і легко зробити м'ясо