М'ясо з овочами в мультиварці
Щасливі власниці мультиварок, напевно вже переконалися, що з її допомогою готувати стало легше і, що важливо для зайнятих жінок, набагато швидше. А страви в ній виходять корисними і смачними. Нижче вас чекають рецепти м'яса з овочами в мультиварці.
Інгредієнти:
свинина - 400 г;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
кабачок - 200 г;
помідори - 2 шт.;
часник - 2 зубчики;
нерафінована соняшникова олія - 25 мл;
сіль.
Приготування
Вимиту і обсушену свинину ріжемо шматочками середньої величини і складаємо їх у мультиварочную каструлю з маслом. У програмі «Смаження» м'ясо буде готуватися 20 хвилин. Якщо немає такого режиму, використовуємо програму «Випічка».
Тим часом займаємося овочами: миємо їх, очищаємо від шкірки, в шинку також вирізаємо насіння і нарізаємо його кубиками. Щоб шкірка з помідорів знялася легше, обдаємо окропом, а потім м'якоть ріжемо кубиками. Морква ріжемо кружальцями. Цибулю шаткуємо півкільцями. Кидаємо овочі до м'яса, продукти змішуємо і готуємо в тому ж режимі ще 5 хвилин. Викладаємо інші інгредієнти і готуємо ще 10 хвилин. Тепер вибираємо «Гасіння» і виставляємо потрібний нам час - 1 година. Солимо продукти і вмикаємо «Старт». Після того, як мультиварка подасть сигнал, відкриваємо кришку - страва готова!
Інгредієнти:
свинина - 500 г;
морква - 150 г;
цибуля - 300 г;
капуста білокачанна - 500 г;
помідори - 2 шт.;
баклажани - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
петрушка - 1 пучок;
рослинне масло.
Приготування
Свинину ріжемо шматочками. Вливаємо в каструлю олію, викладаємо нарізаний скибочками цибулю, подрібнену моркву, м'ясо і виставляємо час - 25 хвилин в режимі «Випічка». Готуємо до звукового сигналу, іноді помішуючи. Після цього викладаємо нашатковану білокачанну капусту, баклажани, нарізані помідори, часник і зелень. Підсолюємо і знову перемішуємо. Вливаємо воду (близько 100 мл) і в програмі «Гасіння» і готуємо 90 хвилин.
Інгредієнти:
мексиканська суміш заморожених овочів - 500 г;
рис - 1 склянка;
м'ясо - 500 г;
вода - 2 склянки;
цибуля - 1 шт.;
сіль, спеції.
Приготування
М'ясо миємо, обсушуємо, ріжемо кубиками і в програмі «Випічка» або «Смаження» готуємо 40 хвилин, якщо це яловичина, і 25 хвилин - якщо свинина або курка. Після цього додаємо подрібнену цибулю і готуємо ще 10 хвилин. Промиваємо рис, викладаємо його до м'яса, додаємо суміш заморожених овочів, солимо, приправляємо улюбленими спеціями і перемішуємо. Доливаємо води і готуємо в режимі «Плов» до звукового сигналу.
Інгредієнти:
яловичина - 600 г;
картопля - 1 кг;
капуста - 400 г;
цибуля - 200 г;
морква - 300 г;
болгарський перець - 150 г;
помідори - 400 р;
часник - 4 зубчики;
лавровий лист - 3 шт.;
зелень - 50 г;
спеції, сіль.
Приготування
Чистимо цибулю шаткуємо його півкільцями, помідори - кружальцями, болгарський перець і моркву ріжемо соломкою. Капусту шаткуємо, присипаємо сіллю і добре перетираємо руками. Очищену картоплю ріжемо великими брусочками. М'ясо ріжемо кубиками, а часник пропускаємо через спеціальний прес. У чашу мультиварки кладемо м'ясо, приправляємо його своїми улюбленими спеціями і посипаємо сіллю. Поверх м'яса розміщуємо моркву і цибулю. Далі підуть помідори і часник. Зверху кладемо картоплю, знову солимо, перчимо і викладаємо капусту. І верхнім шаром болгарський перець . Зверху кидаємо лавровий лист і в режимі «Суп» готуємо 15 години. Протягом усього приготування страву перемішувати не треба. І лише майже в кінці приготування посипаємо його подрібненої зеленню .
Свинина з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту і обсушену свинину ріжемо шматочками середньої величини і складаємо їх у мультиварочную каструлю з маслом. У програмі «Смаження» м'ясо буде готуватися 20 хвилин. Якщо немає такого режиму, використовуємо програму «Випічка».
Тим часом займаємося овочами: миємо їх, очищаємо від шкірки, в шинку також вирізаємо насіння і нарізаємо його кубиками. Щоб шкірка з помідорів знялася легше, обдаємо окропом, а потім м'якоть ріжемо кубиками. Морква ріжемо кружальцями. Цибулю шаткуємо півкільцями. Кидаємо овочі до м'яса, продукти змішуємо і готуємо в тому ж режимі ще 5 хвилин. Викладаємо інші інгредієнти і готуємо ще 10 хвилин. Тепер вибираємо «Гасіння» і виставляємо потрібний нам час - 1 година. Солимо продукти і вмикаємо «Старт». Після того, як мультиварка подасть сигнал, відкриваємо кришку - страва готова!
Тушковане м'ясо з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину ріжемо шматочками. Вливаємо в каструлю олію, викладаємо нарізаний скибочками цибулю, подрібнену моркву, м'ясо і виставляємо час - 25 хвилин в режимі «Випічка». Готуємо до звукового сигналу, іноді помішуючи. Після цього викладаємо нашатковану білокачанну капусту, баклажани, нарізані помідори, часник і зелень. Підсолюємо і знову перемішуємо. Вливаємо воду (близько 100 мл) і в програмі «Гасіння» і готуємо 90 хвилин.
М'ясо з овочами і рисом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо миємо, обсушуємо, ріжемо кубиками і в програмі «Випічка» або «Смаження» готуємо 40 хвилин, якщо це яловичина, і 25 хвилин - якщо свинина або курка. Після цього додаємо подрібнену цибулю і готуємо ще 10 хвилин. Промиваємо рис, викладаємо його до м'яса, додаємо суміш заморожених овочів, солимо, приправляємо улюбленими спеціями і перемішуємо. Доливаємо води і готуємо в режимі «Плов» до звукового сигналу.
Як приготувати м'ясо з овочами в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулю шаткуємо його півкільцями, помідори - кружальцями, болгарський перець і моркву ріжемо соломкою. Капусту шаткуємо, присипаємо сіллю і добре перетираємо руками. Очищену картоплю ріжемо великими брусочками. М'ясо ріжемо кубиками, а часник пропускаємо через спеціальний прес. У чашу мультиварки кладемо м'ясо, приправляємо його своїми улюбленими спеціями і посипаємо сіллю. Поверх м'яса розміщуємо моркву і цибулю. Далі підуть помідори і часник. Зверху кладемо картоплю, знову солимо, перчимо і викладаємо капусту. І верхнім шаром болгарський перець . Зверху кидаємо лавровий лист і в режимі «Суп» готуємо 15 години. Протягом усього приготування страву перемішувати не треба. І лише майже в кінці приготування посипаємо його подрібненої зеленню .
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати баклажани в мультиварці?
Баклажани - це популярні овочі, страви з яких подаються як в гарячому, так і в холодному вигляді. Ці овочі, приготовані в мультиварці, зберігають
Тушковані овочі в мультиварці
В мультиварці можна зробити практично будь-яку страву, та й часу на приготування потрібно набагато менше, ніж на плиті. У сьогоднішній нашій статті
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з
Хашлама з яловичини
Хашлама - традиційне блюдо кавказької кухні. Це м'ясо, тушковане з овочами. Найчастіше її готують з баранини. Але також можливе використання й інших