М'ясо з овочами в мультиварці

Свинина з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту і обсушену свинину ріжемо шматочками середньої величини і складаємо їх у мультиварочную каструлю з маслом. У програмі «Смаження» м'ясо буде готуватися 20 хвилин. Якщо немає такого режиму, використовуємо програму «Випічка».
Тим часом займаємося овочами: миємо їх, очищаємо від шкірки, в шинку також вирізаємо насіння і нарізаємо його кубиками. Щоб шкірка з помідорів знялася легше, обдаємо окропом, а потім м'якоть ріжемо кубиками. Морква ріжемо кружальцями. Цибулю шаткуємо півкільцями. Кидаємо овочі до м'яса, продукти змішуємо і готуємо в тому ж режимі ще 5 хвилин. Викладаємо інші інгредієнти і готуємо ще 10 хвилин. Тепер вибираємо «Гасіння» і виставляємо потрібний нам час - 1 година. Солимо продукти і вмикаємо «Старт». Після того, як мультиварка подасть сигнал, відкриваємо кришку - страва готова!
Тушковане м'ясо з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину ріжемо шматочками. Вливаємо в каструлю олію, викладаємо нарізаний скибочками цибулю, подрібнену моркву, м'ясо і виставляємо час - 25 хвилин в режимі «Випічка». Готуємо до звукового сигналу, іноді помішуючи. Після цього викладаємо нашатковану білокачанну капусту, баклажани, нарізані помідори, часник і зелень. Підсолюємо і знову перемішуємо. Вливаємо воду (близько 100 мл) і в програмі «Гасіння» і готуємо 90 хвилин.
М'ясо з овочами і рисом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо миємо, обсушуємо, ріжемо кубиками і в програмі «Випічка» або «Смаження» готуємо 40 хвилин, якщо це яловичина, і 25 хвилин - якщо свинина або курка. Після цього додаємо подрібнену цибулю і готуємо ще 10 хвилин. Промиваємо рис, викладаємо його до м'яса, додаємо суміш заморожених овочів, солимо, приправляємо улюбленими спеціями і перемішуємо. Доливаємо води і готуємо в режимі «Плов» до звукового сигналу.
Як приготувати м'ясо з овочами в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулю шаткуємо його півкільцями, помідори - кружальцями, болгарський

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати баклажани в мультиварці?
Баклажани - це популярні овочі, страви з яких подаються як в гарячому, так і в холодному вигляді. Ці овочі, приготовані в мультиварці, зберігають

Тушковані овочі в мультиварці
В мультиварці можна зробити практично будь-яку страву, та й часу на приготування потрібно набагато менше, ніж на плиті. У сьогоднішній нашій статті

Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми

Капуста з грибами в мультиварці
Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.

Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з

Хашлама з яловичини
Хашлама - традиційне блюдо кавказької кухні. Це м'ясо, тушковане з овочами. Найчастіше її готують з баранини. Але також можливе використання й інших