Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » М'ясо з овочами в мультиварці

М'ясо з овочами в мультиварці

19-01-2015, 10:45
7 039
М'ясо з овочами в мультиварці
Щасливі власниці мультиварок, напевно вже переконалися, що з її допомогою готувати стало легше і, що важливо для зайнятих жінок, набагато швидше. А страви в ній виходять корисними і смачними. Нижче вас чекають рецепти м'яса з овочами в мультиварці.

Свинина з овочами в мультиварці


Інгредієнти:

  • свинина - 400 г;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • кабачок - 200 г;

  • помідори - 2 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • нерафінована соняшникова олія - 25 мл;

  • сіль.


  • Приготування
    Вимиту і обсушену свинину ріжемо шматочками середньої величини і складаємо їх у мультиварочную каструлю з маслом. У програмі «Смаження» м'ясо буде готуватися 20 хвилин. Якщо немає такого режиму, використовуємо програму «Випічка».
    Тим часом займаємося овочами: миємо їх, очищаємо від шкірки, в шинку також вирізаємо насіння і нарізаємо його кубиками. Щоб шкірка з помідорів знялася легше, обдаємо окропом, а потім м'якоть ріжемо кубиками. Морква ріжемо кружальцями. Цибулю шаткуємо півкільцями. Кидаємо овочі до м'яса, продукти змішуємо і готуємо в тому ж режимі ще 5 хвилин. Викладаємо інші інгредієнти і готуємо ще 10 хвилин. Тепер вибираємо «Гасіння» і виставляємо потрібний нам час - 1 година. Солимо продукти і вмикаємо «Старт». Після того, як мультиварка подасть сигнал, відкриваємо кришку - страва готова!

    Тушковане м'ясо з овочами в мультиварці


    Інгредієнти:

  • свинина - 500 г;

  • морква - 150 г;

  • цибуля - 300 г;

  • капуста білокачанна - 500 г;

  • помідори - 2 шт.;

  • баклажани - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • петрушка - 1 пучок;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Свинину ріжемо шматочками. Вливаємо в каструлю олію, викладаємо нарізаний скибочками цибулю, подрібнену моркву, м'ясо і виставляємо час - 25 хвилин в режимі «Випічка». Готуємо до звукового сигналу, іноді помішуючи. Після цього викладаємо нашатковану білокачанну капусту, баклажани, нарізані помідори, часник і зелень. Підсолюємо і знову перемішуємо. Вливаємо воду (близько 100 мл) і в програмі «Гасіння» і готуємо 90 хвилин.

    М'ясо з овочами і рисом в мультиварці


    Інгредієнти:

  • мексиканська суміш заморожених овочів - 500 г;

  • рис - 1 склянка;

  • м'ясо - 500 г;

  • вода - 2 склянки;

  • цибуля - 1 шт.;

  • сіль, спеції.


  • Приготування
    М'ясо миємо, обсушуємо, ріжемо кубиками і в програмі «Випічка» або «Смаження» готуємо 40 хвилин, якщо це яловичина, і 25 хвилин - якщо свинина або курка. Після цього додаємо подрібнену цибулю і готуємо ще 10 хвилин. Промиваємо рис, викладаємо його до м'яса, додаємо суміш заморожених овочів, солимо, приправляємо улюбленими спеціями і перемішуємо. Доливаємо води і готуємо в режимі «Плов» до звукового сигналу.

    Як приготувати м'ясо з овочами в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • яловичина - 600 г;

  • картопля - 1 кг;

  • капуста - 400 г;

  • цибуля - 200 г;

  • морква - 300 г;

  • болгарський перець - 150 г;

  • помідори - 400 р;

  • часник - 4 зубчики;

  • лавровий лист - 3 шт.;

  • зелень - 50 г;

  • спеції, сіль.


  • Приготування
    Чистимо цибулю шаткуємо його півкільцями, помідори - кружальцями, болгарський
    М'ясо з овочами в мультиварці
    перець і моркву ріжемо соломкою. Капусту шаткуємо, присипаємо сіллю і добре перетираємо руками. Очищену картоплю ріжемо великими брусочками. М'ясо ріжемо кубиками, а часник пропускаємо через спеціальний прес. У чашу мультиварки кладемо м'ясо, приправляємо його своїми улюбленими спеціями і посипаємо сіллю. Поверх м'яса розміщуємо моркву і цибулю. Далі підуть помідори і часник. Зверху кладемо картоплю, знову солимо, перчимо і викладаємо капусту. І верхнім шаром болгарський перець . Зверху кидаємо лавровий лист і в режимі «Суп» готуємо 15 години. Протягом усього приготування страву перемішувати не треба. І лише майже в кінці приготування посипаємо його подрібненої зеленню .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати баклажани в мультиварці?
    Як приготувати баклажани в мультиварці?
    Баклажани - це популярні овочі, страви з яких подаються як в гарячому, так і в холодному вигляді. Ці овочі, приготовані в мультиварці, зберігають
    Тушковані овочі в мультиварці
    Тушковані овочі в мультиварці
    В мультиварці можна зробити практично будь-яку страву, та й часу на приготування потрібно набагато менше, ніж на плиті. У сьогоднішній нашій статті
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
    Капуста з грибами в мультиварці
    Капуста з грибами в мультиварці
    Капуста чудово поєднується з грибами. А якщо у вас є під рукою чудова кухонні помічниця - мультиварка, то процес приготування стане в рази простіше.
    Баранина в мультиварці
    Баранина в мультиварці
    Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з
    Хашлама з яловичини
    Хашлама з яловичини
    Хашлама - традиційне блюдо кавказької кухні. Це м'ясо, тушковане з овочами. Найчастіше її готують з баранини. Але також можливе використання й інших