Хашлама з яловичини

Приготування хашлама з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Помідори, цибулю, перець, моркву і баклажани нарізаємо великими кубиками. Яловичину миємо й ріжемо невеликими шматочками. Овочі ділимо на 3 частини, так як шари будуть повторюватися. На дно великого казана викладаємо цибулю, моркву, баклажани, перець і помідори. Зверху укладаємо шар м'яса, посипаємо його сіллю і перцем, додаємо лавровий лист. Потім знову повторюємо шари овочів та м'ясо. Верхнім шаром будуть овочі. Казан щільно накриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь.
Готуємо близько 3 годин - яловичина буде тушкуватися у соку, який виділять овочі. Кришку в процесі приготування відкривати не можна. Перед подачею до столу посипаємо хашламу подрібненою зеленню.
Рецепт хашлама з яловичини з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо шматочками середньої величини, складаємо в каструлю і вливаємо стільки води, щоб м'ясо було покрито нею. Варимо м'ясо до готовності. Практично в кінці підсолюємо за смаком. Коли м'ясо буде готове, виймаємо його з бульйону, а в ньому відварюємо до напівготовності картоплю, нарізану брусочками.
Тепер починаємо збору хашлама: у казан викладаємо половину картоплі, потім половину м'яса, половину нарізаних кільцями помідорів, половину зелені і знову всі верстви повторюємо. В гострому перці робимо кілька надрізів і розміщуємо його в казан. Заливаємо все це бульйоном і на повільному вогні тушкуємо хашламу з яловичини з картоплею близько 40 хвилин, поки всі овочі не будуть готові.
Хашлама з яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо шматочками, солимо і посипаємо спеціями. Баклажани нарізаємо кубиками, посипаємо сіллю, залишаємо на 30 хвилин, а потім змиваємо під холодною водою. Помідори обдаємо окропом і знімаємо шкірку.
У каструлю мультиварки наливаємо олію, кладемо м'ясо, нарізану цибулю, баклажани та гуртки помідорів. Все це посипаємо сіллю і знову повторюємо шари, поки не закінчаться продукти. Верхнім шаром повинні бути овочі. Вливаємо близько 100 мл води і в режимі «Гасіння» готуємо 3 години.
Як приготувати хашламу з яловичини з пивом?
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо великими шматками. Гарненько посипаємо сіллю (блюдо більше досолювати не будемо)

У каструлю з товстим дном інгредієнти викладаємо в такому порядку: м'ясо, цибуля, морква, картопля, солодкий перець, помідори і знову всі верстви повторюємо. Заливаємо наші продукти домашнім пивом і посипаємо зверху зеленню і кладемо лавровий лист. Доводимо нашу страву до кипіння, потім вогонь робимо мінімальним і під закритою кришкою (це обов'язкова умова приготування) тушкуємо хашламу з яловичини з пивом 25 години.
Рекомендуємо добрі рецепти

Яловичина, тушкована з картоплею
Тушковані страви набагато корисніше смажених, а за смаком вони ніяк їм не поступаються. Зараз ми вам розповімо, як смачно приготувати яловичину,

Яловичина, тушкована з овочами
Яловичина, тушкована з овочами - це смачне, і навіть можна сказати дієтичне блюдо, приготування якого не вимагає особливих зусиль і часу. Читайте

Яловичина з картоплею в мультиварці
Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на

М'ясо з овочами в мультиварці
Сучасна кухонна техніка значно спрощує процес приготування їжі, особливо для зайнятих людей. І сьогодні ми розповімо, як просто і легко зробити м'ясо

Хашлама: рецепт
Вірменська страва хашлама припаде до душі тим господиням, яких потрібно нагодувати любителів м'яса, та ще й хочеться постійно дивувати рідних.

Хашлама з баранини
Хашлама - популярне блюдо кавказьких народів. Воно являє собою м'ясо, тушковану у власному соку з овочами. І сьогодні ми розповімо, як смачно