Тушковані овочі в мультиварці
Мультиварка - чудовий прилад, який полегшує життя будь-якої господині. Вона надає безліч можливостей для приготування багатьох страв зі свіжих і навіть заморожених овочів. А вони в свою чергу виходять дуже поживними і корисними, а також чудово прикрасять ваш повсякденний раціон. Давайте ж розглянемо рецепти приготування тушкованих овочів в мультиварці.
Інгредієнти:
морква - 3 шт.;
цибулина - 4 шт.;
кабачки - 3 шт.;
картопля - 400 г;
консервовані помідори - 2 шт.;
рослинна олія;
чорний перець горошком - 3 шт.;
лавровий лист - 2 шт.;
сіль - за смаком.
Приготування
Отже, спочатку очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю, промиваємо його і нарізаємо великими шматочками. Далі точно також подрібнюємо очищені моркву, картоплю і кабачки. Далі беремо консервовані помідори і шаткуємо їх великими часточками. Поділяємо порізані помідори на дві частини.
Після цього в чашу мультиварки наливаємо олію. Викладаємо на дно порізану цибулю, додаємо лавровий листочок, а також перець горошком. Зверху висипаємо моркву і на неї кладемо шматочки картоплі. Овочі злегка додаємо сіль за смаком і додаємо одну частину консервованих помідорів. Далі покриваємо їх кабачками і викладаємо помідори, що залишилися. Всі овочі поливають томатним соком, закриваємо кришку мультиварки і виставляємо програму «Тушкування» на 60 хвилин. Хвилин за 10 до готовності, страва добре перемішуємо і готуємо до звукового сигналу.
Інгредієнти:
підкопчений бекон - 1 пачка;
рослинна олія;
сіль, спеції - за смаком;
заморожені овочі - 400 р.
Приготування
Для початку злегка підсмажуємо бекон. Для цього нарізаємо його тонкими скибочками і викладаємо в орендовану чашу мультиварки, налив туди попередньо трохи соняшникової олії. Включаємо прилад, виставляємо програму «Випічка» і встановлюємо таймер на 40 хвилин. Коли бекон обжарился, додаємо до нього суміш заморожених овочів, приправляємо їх сіллю, перцем і посипаємо свіжою дрібно посіченою зеленню. За бажанням кладемо столову ложку сметани або майонезу і ретельно перемішуємо. Після цього накриваємо каструлю кришкою і чекаємо звукового сигналу про закінчення приготування страви. Після закінчення часу, тушковані заморожені овочі в мультиварці готові!
Інгредієнти:
суміш заморожених овочів - 300 г;
сир - 200 г;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Овочі кладемо в спеціальну сітку для приготування страви на пару. У каструлю наливаємо трохи води до спеціальної рисочки. Овочі гарненько посипаємо сіллю і спеціями, щоб вони вийшли не прісні. Виставляємо програму «Готування на пару» і чекаємо приблизно 40 хвилин. Після цього, посипаємо овочі тертим сиром і подаємо до столу в ролі гарніру до курки, м'яса або риби.
Інгредієнти:
баклажан - 2 шт.;
цибулина - 2 шт.;
помідор - 1 шт.;
кабачок - 1 шт.;
бульйонний кубик - 1 шт.;
грибне асорті - 100 г;
сіль, спеції - за бажанням;
лавровий лист.
Приготування
Всі овочі добре промиваємо, обсушуємо і очищаємо. Потім, цибулю нарізаємо кубиками, а моркву - кружальцями. Болгарський перець шаткуємо тонкими смужками, попередньо очистивши їх від насіння і плодоніжки. Також подрібнюємо баклажан і кабачок. Помідори ріжемо часточками.
У ємність мультиварки наливаємо олію, викладаємо всі підготовлені овочі, додаємо приправу, лавровий лист і зелень. Кладемо трохи заморожених грибів і бульйонний кубик. Мультиварку переводимо в режим «Випічка» на 40 хвилин, а потім доводимо страву до готовності на програмі «Гасіння».
Якщо вам сподобалися рецепти для кухонних помічниці, тоді пропонуємо зробити в мультиварці рибний суп або солянку .
Тушковані овочі в мультиварці "Панасонік"
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю, промиваємо його і нарізаємо великими шматочками. Далі точно також подрібнюємо очищені моркву, картоплю і кабачки. Далі беремо консервовані помідори і шаткуємо їх великими часточками. Поділяємо порізані помідори на дві частини.
Після цього в чашу мультиварки наливаємо олію. Викладаємо на дно порізану цибулю, додаємо лавровий листочок, а також перець горошком. Зверху висипаємо моркву і на неї кладемо шматочки картоплі. Овочі злегка додаємо сіль за смаком і додаємо одну частину консервованих помідорів. Далі покриваємо їх кабачками і викладаємо помідори, що залишилися. Всі овочі поливають томатним соком, закриваємо кришку мультиварки і виставляємо програму «Тушкування» на 60 хвилин. Хвилин за 10 до готовності, страва добре перемішуємо і готуємо до звукового сигналу.
Тушковані овочі в мультиварці "Поларіс"
Інгредієнти:
Приготування
Для початку злегка підсмажуємо бекон. Для цього нарізаємо його тонкими скибочками і викладаємо в орендовану чашу мультиварки, налив туди попередньо трохи соняшникової олії. Включаємо прилад, виставляємо програму «Випічка» і встановлюємо таймер на 40 хвилин. Коли бекон обжарился, додаємо до нього суміш заморожених овочів, приправляємо їх сіллю, перцем і посипаємо свіжою дрібно посіченою зеленню. За бажанням кладемо столову ложку сметани або майонезу і ретельно перемішуємо. Після цього накриваємо каструлю кришкою і чекаємо звукового сигналу про закінчення приготування страви. Після закінчення часу, тушковані заморожені овочі в мультиварці готові!
Тушковані овочі в мультиварці "Редмонд"
Інгредієнти:
Приготування
Овочі кладемо в спеціальну сітку для приготування страви на пару. У каструлю наливаємо трохи води до спеціальної рисочки. Овочі гарненько посипаємо сіллю і спеціями, щоб вони вийшли не прісні. Виставляємо програму «Готування на пару» і чекаємо приблизно 40 хвилин. Після цього, посипаємо овочі тертим сиром і подаємо до столу в ролі гарніру до курки, м'яса або риби.
Тушковані овочі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі добре промиваємо, обсушуємо і очищаємо. Потім, цибулю нарізаємо кубиками, а моркву - кружальцями. Болгарський перець шаткуємо тонкими смужками, попередньо очистивши їх від насіння і плодоніжки. Також подрібнюємо баклажан і кабачок. Помідори ріжемо часточками.
У ємність мультиварки наливаємо олію, викладаємо всі підготовлені овочі, додаємо приправу, лавровий лист і зелень. Кладемо трохи заморожених грибів і бульйонний кубик. Мультиварку переводимо в режим «Випічка» на 40 хвилин, а потім доводимо страву до готовності на програмі «Гасіння».
Якщо вам сподобалися рецепти для кухонних помічниці, тоді пропонуємо зробити в мультиварці рибний суп або солянку .
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочі, тушковані з грибами
Не знаєте, що приготувати на вечерю? Тоді наш сьогоднішній рецепт для вас. Пропонуємо вам зробити овочі, тушковані з грибами. Це блюдо неодмінно
Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або
Гречка з фаршем в мультиварці
Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
Горбуша в мультиварці
З горбуші можна приготувати безліч цікавих і чудових страв. І сьогодні ми детально розберемося, які страви з цієї рибки можна створити в мультиварці.
М'ясо з овочами в мультиварці
Сучасна кухонна техніка значно спрощує процес приготування їжі, особливо для зайнятих людей. І сьогодні ми розповімо, як просто і легко зробити м'ясо