Гречка з фаршем в мультиварці
Гречка чудово виконує роль гарніру для різних страв, але її можна приготувати і як самостійне повноцінне блюдо. Пропонуємо вам зробити в мультиварці гречану кашу з м'ясним фаршем. Все дуже просто, швидко, а найголовніше - смачно і доступно!
Інгредієнти:
гречана крупа - 1 склянка;
вода - 2 ст.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
м'ясний фарш - 500 г;
спеції;
рослинне масло.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати гречку з фаршем в мультиварці. Цибулину очищаємо, промиваємо і дрібненько шаткуємо. Моркву натираємо на крупній терочке. У ємність мультиварки наливаємо трохи масла, викладаємо підготовлені овочі і пасеруємо їх, виставивши режим «Випічка». Потім додаємо м'ясний фарш, ретельно перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 15 - 20 на тому ж режимі.
В процесі обсмажування фарш розминаємо, щоб не було грудочок, і перемішуємо дерев'яною лопаткою. Не втрачаючи часу дарма, беремо гречану крупу, перебираємо, промиваємо кілька разів теплою водою і додаємо до фаршу. Після цього підливаємо потрібну кількість кип'яченої води, солимо і перчимо за смаком. Ретельно все перемішуємо, закриваємо кришку приладу, встановлюємо програму «Плов» і готуємо гречану кашу з фаршем в мультиварці до звукового сигналу.
Інгредієнти:
гречка - 1 ст.;
вода - 3 ст.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
томатний сік - 1 ст.;
м'ясний фарш - 300 г;
спеції;
часник - 1 зубчик.
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо овочі для соусу: цибулю і моркву чистимо, ріжемо соломкою, або натираємо на терочке. У посуд мультиварки наливаємо трохи масла і запускаємо режим «Випічка» на 30-40 хвилин. Тепер висипаємо нарізані овочі і закриваємо кришку приладу. Через 10 хвилин смаження перемішуємо, перемішуємо, додаємо фарш, солимо, перчимо і, за бажанням, кладемо очищений подрібнений часничок.
Далі заливаємо все томатним соком і готуємо до закінчення програми. Гречану крупу перебираємо, кілька раз промиваємо під проточною водою, зливаємо воду і висипаємо гречку в мультиварку. Заливаємо чистою кип'яченою водою в співвідношенні 1:3 підсолюємо ще трохи і закриваємо кришкою. Виставляємо програму «Гречка» і чекаємо результату. У готову кашу, за бажанням, можете додати шматочок вершкового масла.
Інгредієнти:
печериці - 350 г;
м'ясний фарш - 300 г;
вода - 35 ст.;
гречка - 2 ст.;
цибулина - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
сіль;
рослинне масло.
Приготування
Гречку перебираємо і кілька раз промиваємо холодною водою. Свіжі або заморожені печериці обробляємо, нарізаємо скибочками. Очищений цибулю шаткуємо тонкими півкільцями, моркву натираємо на тертці і перекладаємо овочі в чашу з рослинним маслом, пассеруя в режимі «Випічка» хвилин 10.
Далі викладаємо до обжарке м'ясний фарш і готуємо ще 10 хвилин, після чого додаємо подрібнені гриби, додаємо крупу, заливаємо кип'яченою водою, солимо, перемикаємо прилад на режим «Гречка» і засікаємо приблизно 30 хвилин.
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 350 г;
гречка - 1 ст.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
спеції;
помідор - 1 шт.
Приготування
Цибулю чистимо, дрібненько шаткуємо, а моркву натираємо на тертці. Помідор промиваємо, кришимо кубиками й викладаємо підготовлені овочі і фарш в каструлю. Солимо, приправляємо спеціями за смаком, закриваємо кришку приладу, вибираємо програму «Випічка» і готуємо 15 хвилин. Потім відкриваємо кришку, все перемішуємо до однорідності, всипаємо промиту гречку і виставляємо режим «Плов».
Рецепт гречки з фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати гречку з фаршем в мультиварці. Цибулину очищаємо, промиваємо і дрібненько шаткуємо. Моркву натираємо на крупній терочке. У ємність мультиварки наливаємо трохи масла, викладаємо підготовлені овочі і пасеруємо їх, виставивши режим «Випічка». Потім додаємо м'ясний фарш, ретельно перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 15 - 20 на тому ж режимі.
В процесі обсмажування фарш розминаємо, щоб не було грудочок, і перемішуємо дерев'яною лопаткою. Не втрачаючи часу дарма, беремо гречану крупу, перебираємо, промиваємо кілька разів теплою водою і додаємо до фаршу. Після цього підливаємо потрібну кількість кип'яченої води, солимо і перчимо за смаком. Ретельно все перемішуємо, закриваємо кришку приладу, встановлюємо програму «Плов» і готуємо гречану кашу з фаршем в мультиварці до звукового сигналу.
Гречка з фаршем в мультиварці «Редмонд»
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо овочі для соусу: цибулю і моркву чистимо, ріжемо соломкою, або натираємо на терочке. У посуд мультиварки наливаємо трохи масла і запускаємо режим «Випічка» на 30-40 хвилин. Тепер висипаємо нарізані овочі і закриваємо кришку приладу. Через 10 хвилин смаження перемішуємо, перемішуємо, додаємо фарш, солимо, перчимо і, за бажанням, кладемо очищений подрібнений часничок.
Далі заливаємо все томатним соком і готуємо до закінчення програми. Гречану крупу перебираємо, кілька раз промиваємо під проточною водою, зливаємо воду і висипаємо гречку в мультиварку. Заливаємо чистою кип'яченою водою в співвідношенні 1:3 підсолюємо ще трохи і закриваємо кришкою. Виставляємо програму «Гречка» і чекаємо результату. У готову кашу, за бажанням, можете додати шматочок вершкового масла.
Гречана каша з фаршем і грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Гречку перебираємо і кілька раз промиваємо холодною водою. Свіжі або заморожені печериці обробляємо, нарізаємо скибочками. Очищений цибулю шаткуємо тонкими півкільцями, моркву натираємо на тертці і перекладаємо овочі в чашу з рослинним маслом, пассеруя в режимі «Випічка» хвилин 10.
Далі викладаємо до обжарке м'ясний фарш і готуємо ще 10 хвилин, після чого додаємо подрібнені гриби, додаємо крупу, заливаємо кип'яченою водою, солимо, перемикаємо прилад на режим «Гречка» і засікаємо приблизно 30 хвилин.
Гречка з фаршем в мультиварці «Поларіс»
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, дрібненько шаткуємо, а моркву натираємо на тертці. Помідор промиваємо, кришимо кубиками й викладаємо підготовлені овочі і фарш в каструлю. Солимо, приправляємо спеціями за смаком, закриваємо кришку приладу, вибираємо програму «Випічка» і готуємо 15 хвилин. Потім відкриваємо кришку, все перемішуємо до однорідності, всипаємо промиту гречку і виставляємо режим «Плов».
Рекомендуємо добрі рецепти
Гречка з цибулею
Гречка з цибулею - прекрасне блюдо, яке не тільки вгамує голод, але і надовго подарує вам відчуття ситості. Його можна готувати вегетаріанцям, а
Гречка з яйцем
Гречка-дуже смачний і корисний продукт, але найчастіше ми обмежуємося нею в якості гарніру, молочної каші або гречаного супу. Можна урізноманітнити
Гречка в пароварці
Гречка - це дуже корисний продукт, яким можуть готувати і молоді господині, і вже дорослі і досвідчені. Тому пропонуємо вам дізнатися, як готувати
Як приготувати гречку в мультиварці?
Гречка в мультиварці - відмінне рішення для тих господинь, у яких багато справ. Її можна просто зварити, згасити з грибами або м'ясом. Загалом,
Гречка з куркою в мультиварці
Якщо ви прибігли з роботи і треба швиденько приготувати вечерю, а сил немає, то пропонуємо вам скористатися вашої кухонної помічницею мультиварка і
Гречана каша в мультиварці
Хто ж не знає про користь каші для нашого здоров'я. Але, найчастіше, досить важко встати раніше, щоб приготувати корисний сніданок. Але вихід є!