Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Овочі, тушковані з грибами

Овочі, тушковані з грибами

18-03-2015, 09:02
4 905
Овочі, тушковані з грибами
Тушковані овочі з грибами - дуже смачне і корисне блюдо. Давайте дізнаємося, як же його приготувати!

Рецепт тушкованих овочів з грибами


Інгредієнти:

  • картопля - 400 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • білі гриби - 100 г;

  • рослинна олія - 30 мл;

  • борошно - 10 г;

  • томатне пюре - 1 ст. ложка;

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • вода - 100 мл;

  • зелень кропу - за бажанням;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Тушковані овочі з грибами в мультиварці готуються наступним чином: спочатку готуємо всі інгредієнти. Гриби відварюємо, остуджуємо і ріжемо невеликими скибочками. Цибулю дрібненько шаткуємо і пасеруємо на рослинній олії. Потім підсипаємо борошно, додаємо томатне пюре, добре розмішуємо і пасеруємо ще 5 хвилин.
    Далі вливаємо грибний бульйон і доводимо соус до кипіння. Картоплю нарізаємо кубиками, кладемо в чашу мультиварки і готуємо на маслі в режимі «Смаження» до напівготовності. Заливаємо картоплю соусом, додаємо гриби і лавровий листочок, солимо, перчимо за смаком, виставляємо програму «Випічка» на 10 хвилин. Після того як картопля з грибами в мультиварці буде готова, посипаємо її свіжою зеленню і негайно подаємо до столу.

    Овочі, тушковані з грибами


    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 50 г;

  • болгарський перець - 2 шт.;

  • цибуля - 2 шт.;

  • кабачок - 1 шт.;

  • помідор - 2 шт.;

  • гриби - 300 г;

  • майонез - 100 мл;

  • часник - 3 зубчики;

  • баклажан -1 шт.;

  • зелень - на любителя;

  • сіль і перець - за смаком.


  • Приготування
    Пропонуємо ще один рецепт, як приготувати тушковані овочі з грибами.
    Овочі, тушковані з грибами
    Кабачок, болгарський перчик, баклажан і помідори миємо, нарізаємо кубиками і складаємо в каструлю. Цибулю обсмажуємо з подрібненими грибами і теж перекладаємо в каструлю. Підливаємо трохи води, кладемо невеликий шматочок масла і ставимо на слабенький вогонь.
    Як тільки все закипить, додаємо трохи домашнього майонезу і тушкуємо 30 хвилин. В самому кінці кладемо видавлений через прес часник і вимикаємо газ. Даємо страві настоятися, солимо, перчимо і подаємо на стіл.
    За цим же принципом можна зробити овочі, тушковані з фаршем ваші близькі будуть в захваті.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Варені кальмари
    Варені кальмари
    Кальмари - морепродукти, багаті вітамінами і мікроелементами. Їх використовують в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про тушкованих
    Овочі, тушковані в сметані
    Овочі, тушковані в сметані
    Варіантів приготування такого простого страви, овочі, тушковані в сметані досить багато. У нашій статті ми пропонуємо вам парочку цікавих рецептів,
    Кабачки, тушковані з картоплею
    Кабачки, тушковані з картоплею
    Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або
    Тушковані печериці
    Тушковані печериці
    Гасіння - один з корисних способів приготування їжі. І сьогодні ми детально розберемося, як смачно тушкувати печериці. Пропонуємо вашій увазі
    Тушковані овочі в мультиварці
    Тушковані овочі в мультиварці
    В мультиварці можна зробити практично будь-яку страву, та й часу на приготування потрібно набагато менше, ніж на плиті. У сьогоднішній нашій статті
    Гриби, тушковані в мультиварці
    Гриби, тушковані в мультиварці
    Страви з грибами - це не тільки смачно, але й дуже корисно, якщо їх правильно приготувати. І в цьому нам допоможе універсальна кухонна помічниця -