Овочі, тушковані в сметані
Принадність такої страви, як овочі в сметані полягає в тому, що для нього не існує єдиного рецепту. Всі варіації на тему овочів в вершковому соусі абсолютно допустимі, так що готуємо з того, що є під рукою.
Як приготувати тушковані овочі в сметані читайте в рецептах зображень нижче.
Інгредієнти:
картопля - 500 г;
морква - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
капуста - 1/2 качана;
сметана - 250 г;
сіль, перець - за смаком;
зелень - за смаком.
Приготування
Картоплю миємо, чистимо й нарізаємо кубиками. У будь глибокої товстостінній каструлі розтоплюємо вершкове масло і закладаємо картоплю, обсмажуємо його пару хвилин, потім додаємо пів склянки кип'яченої води і залишаємо бульби тушкуватися 10-15 хвилин. Після закінчення часу кладемо до картоплі нашатковану капусту і тушкуємо ще 10 хвилин, після солимо і перчимо страву за смаком.
На окремій сковороді пасеруємо моркву з цибулею до напівготовності, додаємо пасеровку до тушкованим овочам і продовжуємо готування до тих пір, поки капуста не стане м'якою, потім заправляємо страву сметаною, тримаємо на вогні ще 2-3 хвилини, і подаємо до столу, прикрасивши зеленню.
Інгредієнти:
кабачок - 1 шт.;
баклажан - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сметана - 100 г;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
солодкий перець - 2 шт.;
часник - 2-3 зубчики;
свіжа зелень - за смаком;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому всі овочі, попередньо нарізані кубиками. Як тільки овочі будуть наполовину готові, приправляємо їх сіллю і перцем і перекладаємо в сотейник. Заливаємо страву сметаною, половиною склянки кип'яченої води і залишаємо тушкуватися 30 хвилин. За 2-3 хвилини до готовності додаємо зелень і подрібнений часник.
Сподобалися наші рецепти, тоді спробуйте овочі, тушковані з фаршем - просто, швидко та оригінально.
Як приготувати тушковані овочі в сметані читайте в рецептах зображень нижче.
Тушковані овочі зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо, чистимо й нарізаємо кубиками. У будь глибокої товстостінній каструлі розтоплюємо вершкове масло і закладаємо картоплю, обсмажуємо його пару хвилин, потім додаємо пів склянки кип'яченої води і залишаємо бульби тушкуватися 10-15 хвилин. Після закінчення часу кладемо до картоплі нашатковану капусту і тушкуємо ще 10 хвилин, після солимо і перчимо страву за смаком.
На окремій сковороді пасеруємо моркву з цибулею до напівготовності, додаємо пасеровку до тушкованим овочам і продовжуємо готування до тих пір, поки капуста не стане м'якою, потім заправляємо страву сметаною, тримаємо на вогні ще 2-3 хвилини, і подаємо до столу, прикрасивши зеленню.
Овочі, тушковані в сметані
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому всі овочі, попередньо нарізані кубиками. Як тільки овочі будуть наполовину готові, приправляємо їх сіллю і перцем і перекладаємо в сотейник. Заливаємо страву сметаною, половиною склянки кип'яченої води і залишаємо тушкуватися 30 хвилин. За 2-3 хвилини до готовності додаємо зелень і подрібнений часник.
Сподобалися наші рецепти, тоді спробуйте овочі, тушковані з фаршем - просто, швидко та оригінально.
Рекомендуємо добрі рецепти
Овочі, тушковані з фаршем
Овочі, тушковані з фаршем - це смачне і корисне блюдо. Воно прекрасно підійде для швидкого приготування і ситного обіду для всієї родини. Ну що ж,
Овочі, тушковані з грибами
Не знаєте, що приготувати на вечерю? Тоді наш сьогоднішній рецепт для вас. Пропонуємо вам зробити овочі, тушковані з грибами. Це блюдо неодмінно
Шпинат з вершками - рецепти
Шпинат - дуже корисна рослина, воно багате залізом і мінеральними солями. Його використовують у приготуванні супів, соусів і салатів. Сьогодні ми
Тушковані кабачки з овочами
Кабачок - це дієтичний продукт, в сирому вигляді його практично не вживають. Його зазвичай варять, запікають, смажать і тушкують. Ось про останньому
Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або
Тушковані печериці
Гасіння - один з корисних способів приготування їжі. І сьогодні ми детально розберемося, як смачно тушкувати печериці. Пропонуємо вашій увазі