Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Овочі, тушковані з фаршем

Овочі, тушковані з фаршем

18-03-2015, 09:02
2 932
Овочі, тушковані з фаршем
Зараз ми вам підкажемо рецепт зовсім простого, але в той же час смачного страви, що готується дуже швидко. Рецепти, як приготувати тушковані овочі з фаршем, чекають вас нижче.

Рецепт тушкованих овочів з фаршем


Інгредієнти:

  • свино-яловичий фарш - 500 г;

  • спаржева квасоля - 400 г;

  • солодкий перець - 200 г;

  • цибуля - 100 г;

  • помідор (великий) - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Часник нарізаємо пластинками, а цибулю - півкільцями. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому цибулю до м'якості. Потім викладаємо пластинки часнику і обсмажуємо разом з цибулею ще хвилини 3.
    Після цього викладаємо фарш і тушкуємо все разом до готовності фаршу, періодично помішуючи. Потім додаємо нарізаний соломкою солодкий перець і спаржеву квасолю. Якщо ви використовуєте заморожені овочі, то попередньо розморожувати їх не потрібно, покладіть на сковороду відразу заморожені. Тушкуємо блюдо, поки овочі не стануть м'якими. Після цього додаємо нарізаний кубиками помідор, за смаком додаємо сіль і перець. Тушкуємо ще хвилин 7. Після цього страву готове.

    Фарш, тушкований з овочами


    Інгредієнти:

  • фарш змішаний - 700 г;

  • заморожений зелений горошок - 100 г;

  • морква - 200 г;

  • цибуля (великий) - 1 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • петрушка - 1 пучок;

  • помідори у власному соку - 500 г;

  • сіль, чорний перець - за смаком.


  • Приготування
    Горошок кладемо в киплячу воду і варимо близько 3 хвилин, а потім відкидаємо його на друшляк. Моркву нарізаємо скибочками. Цибулю і часник дрібно кришимо. Обсмажуємо овочі на олії хвилин 5.
    Овочі, тушковані з фаршем
    Після цього викладаємо фарш і тушкуємо, поки він не почне міняти колір і стане розсипчастим. Після цього солимо, перчимо до смаку, додаємо материнку.
    Тепер викладаємо нарізані помідори з соком і тушкуємо на маленькому вогні, поки соус не загусне. Потім додаємо зелений горошок, все добре перемішуємо. Тушкуємо ще хвилин 5 після чого можна вимикати. Зелень петрушки миємо, обсушуємо і дрібно нарізаємо. А перед подачею до столу посипаємо нею фарш з овочами.
    Шукайте ще рецепти такої смакоти, тоді варто спробувати баклажани тушковані з овочами або цвітну капусту тушковану з овочами .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рис з фаршем
    Рис з фаршем
    Коли набридає картопля, на допомогу приходять інші гарніри, наприклад, рис. Готувати його досить просто, а якщо ще й додати фаршу, то страви вийдуть
    Овочі, тушковані в сметані
    Овочі, тушковані в сметані
    Варіантів приготування такого простого страви, овочі, тушковані в сметані досить багато. У нашій статті ми пропонуємо вам парочку цікавих рецептів,
    Тушковані овочі з рисом
    Тушковані овочі з рисом
    Якщо ви бажаєте порадувати домашніх корисним і смачним вечерею, тоді радимо вам приготувати тушковані овочі з рисом. Пропонуємо вам простий варіант
    Квасоля, тушкована з овочами
    Квасоля, тушкована з овочами
    Квасоля, червона, біла, стручкова, спаржева - дуже корисний продукт. І сьогодні ми пропонуємо вам приготувати дуже смачне і здорове блюдо - квасолю,
    Фарш з грибами - рецепт
    Фарш з грибами - рецепт
    Фарш з грибами - це блюдо, яке може виступати як окрема страва. Його можна подати з хлібом або чіпсами. Також його можна додавати в пироги, лазанью,
    Спагетті з овочами - рецепт
    Спагетті з овочами - рецепт
    Що ще може бути простіше і смачніше, ніж спагетті з овочами? Це італійське блюдо дуже легко засвоюється, і тому його можна подавати навіть на