Тушковані овочі з рисом

Класичний рецепт рису з тушкованими овочами
Інгредієнти:
Приготування
Рис промиваємо в холодній воді. Промиваємо всі овочі. Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на крупній тертці або нарізаємо соломкою. Перець очистити від серцевини і насіння, нарізаємо середніми скибочками. Помідори у свою чергу нарізаємо кубиками.
Сковороду змащуємо рослинним маслом і ставимо розігріватися на середньому вогні. В першу чергу відправляємо готуватися моркву, потім через 3 хвилини перець і помідори. Тушкуємо інгредієнти до тих пір, поки вони не стануть м'якими. Перекладаємо овочі в окремий посуд.

Потім додаємо овочі, тушкуємо все інгредієнти ще близько 5 хвилин. В кінцевому підсумку даємо страві трохи настоятися і просочитися соком. Цей гарнір чудово підійде до будь-яких м'ясних страв. Також при бажанні можна тушкувати овочі з грибами .
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати рис з овочами?
Коли набридають звичайні гарніри зразок картоплі в різних видах, макаронів, гречки, то варто згадати про рисі. Його можна приготувати по-різному.

Плов з грибами
Плов - чудове і ситне блюдо. Рецептів його створення на сьогоднішній існує досить багато - це і плов зі свининою, яловичиною, овочевий, солодкий. І

Овочевий плов
Овочевий плов - це ще один різновид популярного і дуже смачного блюда. Звичайно, рецепт зовсім не схожий на традиційний, але смак від цього гірше не

Овочі, тушковані з фаршем
Овочі, тушковані з фаршем - це смачне і корисне блюдо. Воно прекрасно підійде для швидкого приготування і ситного обіду для всієї родини. Ну що ж,

Бігус зі свіжої капусти
Бігус зі свіжої капусти - відмінний варіант легкого обіду. Його готують з рубаного м'яса і капусти. За своєю консистенції страва нагадує густі щі.

Рис з овочами в мультиварці
Готувати в мультиварці дуже просто. Взяти, приміром, рис - варити на плиті його дуже складно, оскільки він то розварюється і стає схожий на кашу, то