Зараз ми вам підкажемо рецепт зовсім простого, але в той же час смачного страви, що готується дуже швидко. Рецепти, як приготувати тушковані овочі з фаршем, чекають вас нижче.
Рецепт тушкованих овочів з фаршем
Інгредієнти: свино-яловичий фарш - 500 г; спаржева квасоля - 400 г; солодкий перець - 200 г; цибуля - 100 г; помідор (великий) - 1 шт.; часник - 2 зубчики; рослинна олія; сіль, перець - за смаком. Приготування Часник нарізаємо пластинками, а цибулю - півкільцями. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому цибулю до м'якості. Потім викладаємо пластинки часнику і обсмажуємо разом з цибулею ще хвилини 3.
Після цього викладаємо фарш і тушкуємо все разом до готовності фаршу, періодично помішуючи. Потім додаємо нарізаний соломкою солодкий перець і спаржеву квасолю. Якщо ви використовуєте заморожені овочі, то попередньо розморожувати їх не потрібно, покладіть на сковороду відразу заморожені. Тушкуємо блюдо, поки овочі не стануть м'якими. Після цього додаємо нарізаний кубиками помідор, за смаком додаємо сіль і перець. Тушкуємо ще хвилин 7. Після цього страву готове.
Фарш, тушкований з овочами
Інгредієнти: фарш змішаний - 700 г; заморожений зелений горошок - 100 г; морква - 200 г; цибуля (великий) - 1 шт.; часник - 1 зубчик; петрушка - 1 пучок; помідори у власному соку - 500 г; сіль, чорний перець - за смаком. Приготування Горошок кладемо в киплячу воду і варимо близько 3 хвилин, а потім відкидаємо його на друшляк. Моркву нарізаємо скибочками. Цибулю і часник дрібно кришимо. Обсмажуємо овочі на олії хвилин 5.
Після цього викладаємо фарш і тушкуємо, поки він не почне міняти колір і стане розсипчастим. Після цього солимо, перчимо до смаку, додаємо материнку.
Тепер викладаємо нарізані помідори з соком і тушкуємо на маленькому вогні, поки соус не загусне. Потім додаємо зелений горошок, все добре перемішуємо. Тушкуємо ще хвилин 5 після чого можна вимикати. Зелень петрушки миємо, обсушуємо і дрібно нарізаємо. А перед подачею до столу посипаємо нею фарш з овочами.
Шукайте ще рецепти такої смакоти, тоді варто спробувати баклажани тушковані з овочами або цвітну капусту тушковану з овочами .