Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фарш з грибами - рецепт

Фарш з грибами - рецепт

18-03-2015, 08:38
936
Фарш з грибами - рецепт
Таке блюдо, як фарш з грибами можна готувати як готельне страву і подавати до столу разом з хлібом, або чіпсами , а можна використовувати в якості начинки для пирогів, запіканок, лазаньї , або м'ясного соусу для пасти. Як приготувати м'ясний фарш з грибами ми розповімо нижче.

Рецепт фаршу з грибами і картоплею


Як тільки мова заходить про рецепті з грибами, фаршем і картоплею, на розум приходить класичне англійське блюдо - пастуший пиріг.
Інгредієнти:

  • картопля - 750 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • молоко - 1/4 ст.;

  • твердий сир - 1 ст.;

  • масло - 2 ст. ложки;

  • гриби - 230 г;

  • яловичий фарш - 500 г;

  • борошно - 3 ст. ложки;

  • яловичий бульйон - 1/2 ст.;

  • сіль, перець;

  • кетчуп - 2 ст. ложки;

  • заморожений горошок - 500 р.


  • Приготування
    Очищену картоплю і часник заливаємо водою і відварюємо до готовності бульб в підсоленій воді. Готову картоплю пюрируем з молоком, маслом і половиною сиру.
    У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому гриби до золотистого кольору. Прибираємо гриби зі сковороди, а на їх місце кладемо яловичий фарш. Смажимо фарш, помішуючи, близько 3 хвилин, після чого заливаємо його бульйоном, додаємо сіль, перець, кетчуп і гриби з горошком. Обсмажуємо все ще 6 хвилин і перекладаємо у форму для випікання.
    Накриваємо м'ясний фарш шаром картоплі і посипаємо рештою сиру. Випікаємо пиріг при 350 градусах 40 хвилин, або до золотистої скоринки.

    М'ясний фарш з грибами


    Альтернатива звичному гамбургеру з котлетою і овочами це оригінальне блюдо американської кухні, іменоване «Неохайний Джо». Густий томатний соус з грибами і ясним фаршем, викладений між двома рум'яними скибочками хліба - це безперечно варто спробувати.
    Інгредієнти:

  • оливкова олія - 1 ст. ложка;

  • яловичий фарш - 350 г;

  • печериці - 170 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • томатна паста - 1 /2 ст.;

  • орегано - 1 ст. ложка;

  • червоний винний оцет - 2 ст. ложки;

  • вустерширський соус - 2 ст. ложки;

  • Фарш з грибами - рецепт

  • сіль, перець;

  • гострий соус - 1/2 ч. ложки;

  • булочки для бургерів.


  • Приготування
    Нагріваємо велику товстостінну сковороду наливаємо в неї масло. Обсмажуємо яловичий фарш близько 4-5 хвилин. Поки м'ясо готується, гриби кладемо в чашу блендера і подрібнюємо. Цибулю і часник дрібно нарізаємо і обсмажуємо разом з грибами на окремій сковороді до тих пір, поки рідина повністю не випарується. Змішуємо гриби з м'ясом і слідом додаємо томатну пасту, орегано, винний оцет, вустерширський і гострий соуси. Тушкуємо все разом 10 хвилин, а потім викладаємо на хліб.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Картопля з грибами і м'ясом
    Картопля з грибами і м'ясом
    Картопля з м'ясом - це чудове поєднання двох найпопулярніших інгредієнтів, яке зустрічається у багатьох страв. А якщо до них додати гриби, вийде
    Картопляне пюре з фаршем
    Картопляне пюре з фаршем
    Якщо вам набридли стандартні страви з картоплі і фаршу, спробуйте запекти картопляне пюре з фаршем в духовці. А якщо ще додати в це блюдо овочі і
    Картопля з фаршем в духовці
    Картопля з фаршем в духовці
    Саме універсальне поєднання продуктів для основного блюда - картопля і м'ясо. Існує велика кількість рецептів саме з цими інгредієнтами. Ми додамо ще
    Слойки з м'ясом
    Слойки з м'ясом
    Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і
    Лазанья з грибами - рецепт
    Лазанья з грибами - рецепт
    Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії немає строгих правил. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
    Лазанья з яловичини
    Лазанья з яловичини
    Лазанья - відоме італійське блюдо, родом з провінції Болоньї. У класичному варіанті її готують з фаршу яловичини. Давайте розберемо кілька варіантів