Лазанья з грибами - рецепт
Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії строгих правил немає, тому шанувальники грибів можуть не скромничати і додати улюблений інгредієнт в рецепт.
Інгредієнти:
листи для лазаньї - 1 упаковка.
Для білого соусу:
вершкове масло - 5 ст. ложок;
борошно - 1/2 ст.;
молоко - 4 ст.;
тертий "Пармезан" - 1 ст.;
мелений мускатний горіх - щіпка;
сіль, перець.
Для червоного соусу:
томати у власному соку - 1 банка;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
печериці - 500 г;
м'ясний фарш - 500 г;
часник - 3 зубчики;
розмарин, чебрець - по 1 гілочці;
сіль, перець;
тертий "Пармезан" - 1 ст.
Приготування
Почнемо з приготування червоного соусу болоньєзе . На сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю з грибами до повного випаровування вологи з останніх. До пассеровке додаємо м'ясний фарш і обсмажуємо його до тих пір, поки не схопиться. Після, виливаємо на сковороду томати у власному соку і додаємо подрібнений часник, трави, сіль і перець. Накриваємо сковороду кришкою соус і тушкуємо на малому вогні 30 хвилин.
Паралельно займемося білим соусом. На сковороді розтоплюємо вершкове масло і додаємо до нього борошно. Як тільки борошно почне підрум'янюватися, тонкою цівкою вливаємо тепле молоко. Вимішуємо соус, щоб не утворилися грудочки. Уварюємо соус до загусання. Приправляємо сіллю, перцем, мускатним горіхом і тертим сиром.
Листи для лазаньї відварюємо і по черзі викладаємо на них то білий, то червоний соус. Верхній шар страви посипаємо сиром і ставимо все в розігріту до 200 градусів духовку. Лазанья з фаршем грибами по простому рецептом буде готова через 30-40 хвилин.
Цей простий рецепт лазаньї з грибами чудово впишеться в вегетаріанське меню.
Інгредієнти:
рослинна олія;
болгарський перець - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
цукіні - 2 шт.;
печериці - 300 г;
часник - 3 зубчики;
"Моцарелла" - 2 ст.;
"Рікотта" - 1 1/2 ст.;
томатний соус;
листи для лазаньї.
Приготування
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому нарізану цибулю і перець. Як тільки овочі стануть м'якими, додаємо до них тонкі кільця цукіні і гриби. Продовжуємо обжарку до тих пір, поки вся рідина не випарується з сковороди.
Змішуємо два види сиру з яйцем, не забувши залишити трохи сиру для посипання верхнього шару страви.
Листи для лазаньї відварюємо і по черзі викладаємо на них то томатний соус, то сирну начинку з овочами. Посипаємо лазанью залишками сиру і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
Рецепт приготування м'ясної лазаньї з грибами
Інгредієнти:
Для білого соусу:
Для червоного соусу:
Приготування
Почнемо з приготування червоного соусу болоньєзе . На сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому подрібнену цибулю з грибами до повного випаровування вологи з останніх. До пассеровке додаємо м'ясний фарш і обсмажуємо його до тих пір, поки не схопиться. Після, виливаємо на сковороду томати у власному соку і додаємо подрібнений часник, трави, сіль і перець. Накриваємо сковороду кришкою соус і тушкуємо на малому вогні 30 хвилин.
Паралельно займемося білим соусом. На сковороді розтоплюємо вершкове масло і додаємо до нього борошно. Як тільки борошно почне підрум'янюватися, тонкою цівкою вливаємо тепле молоко. Вимішуємо соус, щоб не утворилися грудочки. Уварюємо соус до загусання. Приправляємо сіллю, перцем, мускатним горіхом і тертим сиром.
Листи для лазаньї відварюємо і по черзі викладаємо на них то білий, то червоний соус. Верхній шар страви посипаємо сиром і ставимо все в розігріту до 200 градусів духовку. Лазанья з фаршем грибами по простому рецептом буде готова через 30-40 хвилин.
Рецепт овочевий лазаньї з грибами
Цей простий рецепт лазаньї з грибами чудово впишеться в вегетаріанське меню.
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому нарізану цибулю і перець. Як тільки овочі стануть м'якими, додаємо до них тонкі кільця цукіні і гриби. Продовжуємо обжарку до тих пір, поки вся рідина не випарується з сковороди.
Змішуємо два види сиру з яйцем, не забувши залишити трохи сиру для посипання верхнього шару страви.
Листи для лазаньї відварюємо і по черзі викладаємо на них то томатний соус, то сирну начинку з овочами. Посипаємо лазанью залишками сиру і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Соус з фаршу
Соуси з м'ясом - традиційна складова італійської кухні. Їх досить часто використовують в приготуванні пасти і лазаньї. І сьогодні ми розповімо, як
Класична лазанья
Класичне італійське блюдо - лазанья, вже давно завоювала безліч шанувальників у всьому світі. Особливе розташування господинь ситна лазанья заслужила
Лазанья з морепродуктів - рецепт
З італійської лазаньєю, звичайно ж, знайомі багато. Це м'ясний фарш з болоньєзе і соусом бешамель, який укладають на тонкі листи пасти. Але сьогодні
Лазанья з куркою - рецепт
Лазанья - популярне італійське блюдо, яке відоме у всьому світі. Варіантів її приготування з різноманітними начинками дуже багато. І зараз ми
Лазанья з яловичини
Лазанья - відоме італійське блюдо, родом з провінції Болоньї. У класичному варіанті її готують з фаршу яловичини. Давайте розберемо кілька варіантів
Лазанья з брокколі
Лазанья - популярне італійське блюдо, в якому макарони у вигляді пластин прослоени начинкою. Давайте розберемося, як приготувати чудову лазанью з