Томатний суп з базиліком - рецепт

Томатний суп з базиліком
Інгредієнти:
Приготування
Цибуля (1 шт), моркву чистимо, ріжемо шматочками і покласти в каструлю, вливаємо воду, після закипання додаємо перець і варимо хвилин 20 потім додаємо подрібнену зелень, проварюємо 5 хвилин і вимикаємо вогонь. Проціджуємо бульйон в іншу каструлю. Залишився цибулю подрібнюємо кубиками.
На сковороду вливаємо олію, кладемо в нього цибулька і обсмажуємо до легкої рум'яності. Додаємо до нього подрібнений часник, базилік, цукор, оцет. Добре все перемішуємо і готуємо 3 хвилини, після чого знімаємо сковороду з вогню. Помідори миємо, ріжемо шматочками, викладаємо в жароміцну ємність і поставити на 10 хвилин у духовку. Проціджений бульйон знову кип'ятимо, додаємо в нього консервовані помідори з соком , засмажку з цибулі з часником і варимо 5 хвилин. Тепер викладаємо запечені помідори, за смаком додаємо перець, сіль і варимо 5 хвилин.
Томатний суп-пюре з базиліком
Інгредієнти:
Приготування
Помідори опускаємо в окріп, чистимо шкірку і ріжемо їх на 4 частини. У великій каструлі розтоплюємо масло вершкове, додаємо оливкову олію, викладаємо цибулю і тушкуємо до готовності. Додаємо помідори і подрібнений базилік. Приправляємо перцем і сіллю за смаком. Вливаємо гарячу воду з розчиненим у ній бульйонним кубиком, додаємо томатну пасту, зменшуємо вогонь до мінімального і варимо хвилин 15. За допомогою заглибного блендера перетворюємо все в пюре, знову доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму і, помішуючи, вливаємо вершки. Знімаємо каструлю з вогню, розливаємо суп по тарілках і в кожну кладемо по листочку свіжого базиліка.
Томатний крем-суп з базиліком
Інгредієнти:
Приготування
Томатний сік і помідори кладемо в каструлю. Проварюємо півгодини на середньому вогні. В кухонний комбайн переливаємо томатну масу, додаємо листя базиліка і перетворюємо все це в пюре. Знову перелити все в каструлю, вливаємо вершки, додаємо вершкове масло, сіль, перець і прогріваємо, поки масло не розчиниться. Кип'ятити суп не потрібно.
Томатний суп з базиліком і маслинами
Інгредієнти:

Приготування
Помідори, цибулю, перець нарізаємо кубиками і поміщаємо в блендер, туди ж додаємо зелень базиліка, маслини, хлібні крихти і оливкове масло. Перетворюємо підготовлені інгредієнти в пюре. Переливаємо його в каструлю, вливаємо 300 мл води, солимо і проварюємо хвилин 10 після закипання. Остуджуємо. З сиру фета формуємо кульки і кладемо їх в тарілки з томатним супом з базиліком.
Рекомендуємо добрі рецепти

Томатний суп з морепродуктів
Якщо ви хочете приготувати незвичайне і воістину дивовижне перше блюдо, щоб убити всіх наповал, то варто звернути увагу на рецепти томатного супу з

Томатний суп-пюре
Томатний суп-пюре - це прекрасний варіант легкого обіду або вечері. Він виходить легким, але в теж час смачним і оригінальним. Не вірите? Тоді

Томатний суп з рисом
Томатний суп популярний не тільки в Італії (де вважається традиційним блюдом), але і в інших країнах. На наших столах томатний суп теж не рідкість,

Томатний соус - рецепт
Томатний соус - це один з найпоширеніших соусів для додання смаку і аромату різних страв: піцу, спагетті і т. д. Давайте розглянемо декілька простих,

Салат з моцарелою і помідорами
Моцарелла - це різновид італійського сиру, який продається у вигляді кульок, замочених в розсолі. Він відмінно підходить для приготування різних

Томатний суп в мультиварці
Томатні супи популярні в багатьох сім'ях, тому що вони прості в приготуванні і досить ситни. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх в мультиварці. Це