Томатний суп з рисом
Томатний суп з рисом - оригінальне, яскраве, ароматне і напрочуд смачне блюдо, яке всі присутні неодмінно оцінять по достоїнству. Готується воно досить швидко, але виходить неймовірно ситним і навіть святковим. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів томатного супу з рисом, а ви виберіть для себе найбільш підходящий.
Інгредієнти:
свіжі помідори - 4 шт.;
м'ясний фарш - 400 г;
яйце куряче - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
рис - 150 г;
часник - 2 зубчики;
паста томатна - 2 ст. ложки;
спеції;
свіжа зелень - для прикраси.
Приготування
Отже, м'ясний фарш перемішуємо з курячим яйцем, солимо, перчимо і мокрими руками формуємо невеликі фрикадельки. З томатів знімаємо шкірку і м'якоть подрібнюємо у блендері. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і пасеруємо на рослинній олії. Потім виливаємо в сковороду помідори, кладемо томатну пасту і тушкуємо хвилин 5. У каструльку наливаємо воду, доводимо її до кипіння, солимо і додаємо промитий рис. Коли вода знову закипить, викладаємо в суп м'ясні фрикадельки, проварюємо 5 хвилин, а потім додаємо томатно-цибульну масу. Після цього, як рис звариться, вимикаємо суп, додаємо подрібнений часник і рубану зелень. Даємо страві постояти хвилин 20 а потім подаємо на стіл зі сметаною.
Інгредієнти:
свіжі помідори - 4 шт.;
рис - 100 г;
шпинат - за смаком;
сухе біле вино - 100 мл;
морква - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
олія оливкова;
цукровий пісок - 05 ч. ложки;
цибулина - 2 шт.;
спеції;
мідії.
Приготування
Для приготування томатного супу-пюре з рисом, цибулини чистимо і нарізаємо кубиками. Морква промиваємо, натираємо на тертці і пасеруємо овочі до м'якості на оливковій маслечко. Шпинат миємо, обсушуємо на рушник і розрізаємо на смужки. З томатів акуратно знімаємо шкірку, обдавши їх окропом, і додаємо в сковороду разом зі шпинатом. Через 5 хвилин знімаємо з плити і даємо трохи охолонути. Після цього овочеву масу перекладаємо в блендер, подрібнюємо все до стану пюре і обережно переливаємо в каструлю, додаючи кілька склянок води. Накриваємо зверху кришкою, доводимо до закипання, зменшуємо вогонь і продовжуємо готувати. В окремій сковороді розігріваємо масло, висипаємо рис і обсмажуємо його рівно хвилинку. Потім вливаємо вино, додаємо цукровий пісок і чекаємо, поки випарується алкоголь. Далі перекладаємо все в каструлю з супом і варимо до готовності. Часник чистимо, раздавливаем площиною ножа, дрібно рубаємо, додаємо в суп разом з морепродуктів і проварюємо все разом ще 10 хвилин.
Томатний суп з рисом і фрикадельками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, м'ясний фарш перемішуємо з курячим яйцем, солимо, перчимо і мокрими руками формуємо невеликі фрикадельки. З томатів знімаємо шкірку і м'якоть подрібнюємо у блендері. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і пасеруємо на рослинній олії. Потім виливаємо в сковороду помідори, кладемо томатну пасту і тушкуємо хвилин 5. У каструльку наливаємо воду, доводимо її до кипіння, солимо і додаємо промитий рис. Коли вода знову закипить, викладаємо в суп м'ясні фрикадельки, проварюємо 5 хвилин, а потім додаємо томатно-цибульну масу. Після цього, як рис звариться, вимикаємо суп, додаємо подрібнений часник і рубану зелень. Даємо страві постояти хвилин 20 а потім подаємо на стіл зі сметаною.
Томатний суп з рисом і морепродуктів
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування томатного супу-пюре з рисом, цибулини чистимо і нарізаємо кубиками. Морква промиваємо, натираємо на тертці і пасеруємо овочі до м'якості на оливковій маслечко. Шпинат миємо, обсушуємо на рушник і розрізаємо на смужки. З томатів акуратно знімаємо шкірку, обдавши їх окропом, і додаємо в сковороду разом зі шпинатом. Через 5 хвилин знімаємо з плити і даємо трохи охолонути. Після цього овочеву масу перекладаємо в блендер, подрібнюємо все до стану пюре і обережно переливаємо в каструлю, додаючи кілька склянок води. Накриваємо зверху кришкою, доводимо до закипання, зменшуємо вогонь і продовжуємо готувати. В окремій сковороді розігріваємо масло, висипаємо рис і обсмажуємо його рівно хвилинку. Потім вливаємо вино, додаємо цукровий пісок і чекаємо, поки випарується алкоголь. Далі перекладаємо все в каструлю з супом і варимо до готовності. Часник чистимо, раздавливаем площиною ножа, дрібно рубаємо, додаємо в суп разом з морепродуктів і проварюємо все разом ще 10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Томатний суп з морепродуктів
Якщо ви хочете приготувати незвичайне і воістину дивовижне перше блюдо, щоб убити всіх наповал, то варто звернути увагу на рецепти томатного супу з
Томатний суп-пюре
Томатний суп-пюре - це прекрасний варіант легкого обіду або вечері. Він виходить легким, але в теж час смачним і оригінальним. Не вірите? Тоді
Суп з фрикадельками і рисом
Про користь перших страв для нашого раціону відомо давно. І сьогодні ми поговоримо про найпопулярнішому і швидке в приготуванні блюдо - суп з
Томатний суп з базиліком - рецепт
Варіантів створення томатних супів досить багато. І сьогодні ми поділимося з вами ще кількома цікавими рецептиками. Давайте приготуємо томатний суп з
М'ясні кульки
М'ясні кульки - це смачне і просте блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром: рисом, вареною картоплею, макаронами. Давайте розглянемо декілька
Томатний суп в мультиварці
Томатні супи популярні в багатьох сім'ях, тому що вони прості в приготуванні і досить ситни. І сьогодні ми розповімо, як зробити їх в мультиварці. Це