Томатний суп з морепродуктів

Томатний суп з морепродуктів
Інгредієнти:
Приготування
Беремо часник, чистимо, подрібнюємо, цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на оливковій олії. З помідорів акуратно знімаємо шкірку, ріжемо, кладемо в каструлю разом з обсмаженням. Вливаємо томатний сік і доводимо до кипіння. Потім кладемо креветки і філе риби, порізане невеликими шматочками. Солимо, перчимо за смаком, посипати цукром і приправами. Додаємо трохи води, перемішуємо, доводимо до кипіння і розливаємо по тарілках. Суп з морепродуктів з томатами подаємо гарячим, прикрасивши свіжою петрушкою.
Італійський томатний суп з морепродуктів
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, ріжемо кубиками, білу частину цибулі-порею нарізаємо кільцями. Викладаємо все в глибоку сковороду і обсмажуємо приблизно 10 хвилин без масла і води до золотистої скоринки. Потім вливаємо воду і тушкуємо 15 хвилин на середньому вогні до закипання. Приправляємо суп сіллю, перцем, травами за смаком і подрібнюємо масу у блендері до стану пюре. Кладемо його в каструлю, додаємо вершки і вино. Доводимо до кипіння і додаємо заздалегідь обсмажені морепродукти. Все добре перемішуємо і розливаємо італійський томатний суп-пюре з морепродуктів по тарілках.
Гострий томатний суп з морепродуктів
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Помідори миємо й акуратно знімаємо з них шкірку, м'якоть нарізаємо невеликими кубиками. Цибулю і часник чистимо і подрібнюємо. Розігріваємо в каструлі оливкову олію і обсмажуємо на ньому цибулю з часником протягом 5 хвилин. Потім додаємо помідори, вливаємо біле вино і готуємо до тих пір, поки вино повністю не випарується. Кладемо чебрець, лавровий лист, шафран, сіль і порошок чилі. Вливаємо воду, гарненько розмішуємо і доводимо до кипіння.
Дрібну рибу чистимо, видаляємо кістки, промиваємо і кидаємо в каструлю з овочами.

Тим часом готуємо соус: подрібнений часник змішати з червоним перцем, додаємо майонез і томатну пасту. Багет ріжемо на невеликі скибочки, обсмажуємо в тостері і змащуємо соусом.
Гострий томатний суп з морепродуктів готовий! Подаємо гарячим разом з часниковими тостами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Вершковий суп
Вершковий суп - відмінна ідея для обіду, особливо якщо ви любите радувати родину новими стравами. Зробити його можна і з рибкою, і з куркою, і навіть

Суп з мідій
Якщо вам пощастило наловити свіжих мідій, то обов'язково спробуйте приготувати з них суп за нашими рецептами. Легкі супи з морепродуктів дозволять

Томатний суп з рисом
Томатний суп популярний не тільки в Італії (де вважається традиційним блюдом), але і в інших країнах. На наших столах томатний суп теж не рідкість,

Локшина з морепродуктами
Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно

Плов з морепродуктів
Плов з морепродуктів - це, звичайно ж, не плов у класичному вигляді, а ароматний рис, приготовлений з морепродуктів. Давайте розберемо кілька

Різотто з морепродуктами в мультиварці
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з спеціальних сортів рису при постійному помішуванні і порційному додавання бульйону. І сьогодні