Пропонуємо вам спробувати томатні супи , приготовані в мультиварці. Такі супи люблять у багатьох сім'ях. Вони досить ситні і дуже смачні. Нижче розповімо вам декілька рецептів приготування цього супу.
Томатний суп в мультиварці
Інгредієнти: томати червоні - 500 г; імбир - 2 г; перець болгарський - 80 г; аджика - 5 г; цибуля - 1 шт.; томатна паста 80 г; олія оливкова - 4 ст. ложки; сіль - за смаком; спеції; вода - 03 л. Приготування Чистимо помідори, болгарський перець, цибуля, імбир нарізаємо невеликими кубиками. Складаємо їх в каструлю мультиварки, заливаємо водою, додаємо аджику, томатну пасту , масло, солимо і приправляємо спеціями. Закриваємо каструлю і варимо годину, для цього вибираємо режим приготування «Суп». Готовий суп перетворюємо на пюре за допомогою блендера.
Томатний суп в мультиварці «Редмонд»
Інгредієнти: перець болгарський червоний - 1 шт.; помідори - 1 кг; ріпчаста цибуля - 1 шт.; селера - 2 стручка; часник - 1 зубок; томатна паста - 2 ст. ложки; базилік сухий - 1 ч. ложка; бульйон курячий - 500 мл; оливкова олія - 2 ст. ложки; сіль, перець - за смаком. Приготування Бульйон розігріваємо заздалегідь. Помідори миємо й робимо хрестоподібні надрізи невеликого розміру. Після ненадовго заливаємо їх окропом і акуратно знімаємо шкірку. Нарізаємо часник і цибулю. Перець і селера ріжемо шматочками. Помідори нарізаємо кубиками. Обсмажуємо в мультиварці цибулю і часник сім хвилин, для цього вибираємо програму «Смаження». Коли цибуля і часник придбали золотистий колір, в чашу мультиварки додаємо інші інгредієнти і заливаємо гарячий бульйон. Закриваємо каструлю і включаємо програму «Тушкування» в цьому режимі суп вариться 50 хвилин. Готовий суп виливаємо в емальовану каструлю, подрібнюємо блендером до однорідності і подаємо до столу.
Томатний суп з рисом в мультиварці
Інгредієнти: рис - 1/4 склянки; помідори червоні - 5 шт.; картопля - 6 шт.; цибуля -1 шт.; плавлений сирок - 1 шт.; часник - 4 зубчики; вода - 1 л; сіль, спеції, зелень - за смаком. Приготування Картоплю, помідори, цибуля, часник ріжемо кубиками і засипаємо в мультиварку, потім зверху додаємо промитий рис. Плавлений сирок нарізаємо пластинами і викладаємо зверху, додаємо сіль. Наливаємо в каструлю воду і змішуємо суп поки сир не розчиниться. Варимо наш суп одну годину для цього вибираємо програму «Суп». Коли суп готовий, перетворюємо його в пюре за допомогою блендера або кухонного комбайна, після додаємо зелень і знову ставимо в каструлю і доводимо суп ще раз до кипіння. Суп виходить легким і ситним.
Томатний крем-суп в мультиварці
Інгредієнти: Бульйон:
курка філе - 300 г; морква - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; лавровий листочок; петрушка; кріп; перець горошком; вода. Печені помідори:
помідори - 4 шт.; масло рослинне - 1 ст. ложка. Заправка:
тертий сир; сметана; грінки; зелень. Приготування Почнемо з приготування бульйону, для цього овочі м'ясо і спеції
викладаємо в каструлю мультиварки, вливаємо воду до верхньої межі. Вибираємо програму «Гасіння», і варимо в цьому режимі 40 хвилин.
Стиглі помідори обдаємо окропом і очистити шкірку. Після цього викладаємо їх у каструлю, додаємо масло і печемо їх 30 хвилин в режимі «Випічка». Готові помідори перетворюємо на пюре за допомогою блендера. З'єднуємо томатне пюре з бульйоном до густої консистенції. Подаємо такий крем-суп гарячим, додаючи трохи сметани, зелень і натертий сир. А також до супу приготуємо гострі грінки: хліб нарізаємо квадратиками, солимо, додаємо часник, перець, трохи олії і печемо в мультиварці 15 хвилин.