Грибний суп в мультиварці
Приготувати смачний і ароматний грибний суп в мультиварці дуже легко. Вам зовсім не потрібно витрачати багато часу і сил, щоб нагодувати домашніх смачним і ситним обідом. Давайте розглянемо з вами, як зварити наваристий і поживний грибний суп в мультиварці.
Інгредієнти:
картопля - 3 шт.;
заморожені гриби (печериці) - 350 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
кип'ячена вода - 2 л;
перець чорний горошком - 3 шт.;
вершкове масло - 50 г;
морква - 1 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
зелень - для прикраси;
сіль - за смаком;
сметана - 100 мл
Приготування
Для приготування грибного супу в мультиварці беремо цибулю, моркву, гриби, чистимо, ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо все разом на рослинному маслі в мікрохвильовці на режимі «випічка» приблизно 10 хвилин.
Потім додаємо трохи вершкового масла і ставимо на той самий режим ще на 10 хвилин. Далі вливаємо в чашу воду, солимо за смаком, додаємо спеції і готуємо в режимі «гасіння» приблизно 15 години. Через 40 хвилин кладемо в суп порізаний соломкою картоплю і за 20 хвилин до повної готовності викладаємо помідор, заздалегідь очищений від шкірки і порізаний невеликими шматочками.
Безпосередньо перед подачею на стіл посипаємо грибний суп дрібно посіченою зеленню, в кожну тарілку кладемо трохи охолодженої сметани і наливаємо страва!
Інгредієнти:
морква - 1 шт.;
гриби лисички - 500 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сіль, спеції - за смаком;
вода кип'ячена - 1 5 л;
картопля - 4 шт.;
масло вершкове або соняшникова;
вермішель - за бажанням.
Приготування
Як приготувати грибний суп в мультиварці? Гриби заздалегідь відварюємо в злегка підсоленій воді. Чистимо цибулю, моркву, нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо в мультиварці скороварці на режимі "випічка". Пасеруємо овочі на рослинному або вершковому маслі приблизно 10 хвилин. Потім, кладемо в чашу мультиварки гриби, порізаний тонкою соломкою картоплю, вермішель, солимо, додаємо за смаком лавровий лист і приправу.
Заливаємо все гарячою кип'яченою водою. Виставляємо режим "Гасіння" і готуємо протягом 15 години. Подаємо готовий грибний супчик зі сметаною і житніми сухариками!
рис - 05 склянки;
свіжі гриби (печериці) - 300 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
картопля - 4 шт.;
вершки 10% - 100 мл;
вода - 05 л;
сіль - за смаком.
Приготування
Отже, спочатку обробляємо як гриби слід: ретельно промиваємо їх, потім, кожен розрізаємо на 4 частини. Ріпчасту цибулю, картоплю і моркву миємо, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками приблизно по 3 см завдовжки. Потім всі компоненти крім вершків і солі, викладаємо в чашу мультиварки, додаємо кип'ячену воду і перемішуємо.
Закриваємо кришку, вибираємо програму «Суп» і виставляємо таймер на 30 хвилин. По закінченню часу, готовий грибний суп перелити в блендер, додаємо вершки, солимо за смаком і збиваємо до тих пір, поки консистенція не стане однорідною. Потім, розливаємо крем-суп по глибоких тарілках і подаємо разом з сухарями або підсмаженими хрустким грінками.
Інгредієнти:
свіжі гриби (печериці) - 400 г;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
сіль, спеції - за смаком;
вершки 20% - 300 мл
Приготування
Для приготування грибного супу в мультиварці беремо цибулю, чистимо його і нарізаємо півкільцями. Кладемо їх у чашу мультиварки разом з грибами, солимо, перчимо за смаком. Встановлюємо режим «Гречка» і обсмажуємо овочі до золотистого кольору приблизно протягом 10 хвилин. В гриби додаємо вершки і збиваємо блендером в окремому посуді. Потім, готуємо грибний суп-пюре в мультиварці на режимі «Суп» до готовності.
Рецепт грибного супу в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування грибного супу в мультиварці беремо цибулю, моркву, гриби, чистимо, ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо все разом на рослинному маслі в мікрохвильовці на режимі «випічка» приблизно 10 хвилин.
Потім додаємо трохи вершкового масла і ставимо на той самий режим ще на 10 хвилин. Далі вливаємо в чашу воду, солимо за смаком, додаємо спеції і готуємо в режимі «гасіння» приблизно 15 години. Через 40 хвилин кладемо в суп порізаний соломкою картоплю і за 20 хвилин до повної готовності викладаємо помідор, заздалегідь очищений від шкірки і порізаний невеликими шматочками.
Безпосередньо перед подачею на стіл посипаємо грибний суп дрібно посіченою зеленню, в кожну тарілку кладемо трохи охолодженої сметани і наливаємо страва!
Грибний суп в мультиварці-скороварці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати грибний суп в мультиварці? Гриби заздалегідь відварюємо в злегка підсоленій воді. Чистимо цибулю, моркву, нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо в мультиварці скороварці на режимі "випічка". Пасеруємо овочі на рослинному або вершковому маслі приблизно 10 хвилин. Потім, кладемо в чашу мультиварки гриби, порізаний тонкою соломкою картоплю, вермішель, солимо, додаємо за смаком лавровий лист і приправу.
Заливаємо все гарячою кип'яченою водою. Виставляємо режим "Гасіння" і готуємо протягом 15 години. Подаємо готовий грибний супчик зі сметаною і житніми сухариками!
Грибний крем-суп в мультиварці
Приготування
Отже, спочатку обробляємо як гриби слід: ретельно промиваємо їх, потім, кожен розрізаємо на 4 частини. Ріпчасту цибулю, картоплю і моркву миємо, чистимо і нарізаємо дрібними кубиками приблизно по 3 см завдовжки. Потім всі компоненти крім вершків і солі, викладаємо в чашу мультиварки, додаємо кип'ячену воду і перемішуємо.
Закриваємо кришку, вибираємо програму «Суп» і виставляємо таймер на 30 хвилин. По закінченню часу, готовий грибний суп перелити в блендер, додаємо вершки, солимо за смаком і збиваємо до тих пір, поки консистенція не стане однорідною. Потім, розливаємо крем-суп по глибоких тарілках і подаємо разом з сухарями або підсмаженими хрустким грінками.
Грибний суп-пюре з опеньками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування грибного супу в мультиварці беремо цибулю, чистимо його і нарізаємо півкільцями. Кладемо їх у чашу мультиварки разом з грибами, солимо, перчимо за смаком. Встановлюємо режим «Гречка» і обсмажуємо овочі до золотистого кольору приблизно протягом 10 хвилин. В гриби додаємо вершки і збиваємо блендером в окремому посуді. Потім, готуємо грибний суп-пюре в мультиварці на режимі «Суп» до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп з опеньків
Опеньки - найсмачніші з усіх видів пластинчатих грибів. Вони чудово насичують смаком і неймовірним ароматом будь літні страви. Сьогодні ми пропонуємо
Грибний суп з куркою
Грибний суп - це рідке гаряче блюдо, в якому головним компонентом виступу, звичайно ж, гриби. І сьогодні мова піде про дивовижному грибному супі з
Гречаний суп в мультиварці
Гречаний суп - смачне перше блюдо, яке можна приготувати не тільки на плиті, але і в мультиварці. Рецептів для цього дуже багато, тому ми вибрали
Суп локшина в мультиварці
Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
Суп-пюре в мультиварці - рецепти
Суп-пюре - це смачну страву, зроблену з перетертого м'яса, круп, овочів. Чудово підходить для дитячого і дієтичного харчування. Давайте детально