Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Грибний суп з куркою

Грибний суп з куркою

26-03-2015, 17:42
2 068
Грибний суп з куркою
Грибний суп - це рідке гаряче блюдо, в якому головним компонентом виступу, звичайно ж, гриби.

Грибний суп з куркою в мультиварці


Інгредієнти:

  • заморожені гриби - 350 г;

  • морква - 1 шт.;

  • відварене куряче філе - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • помідор - 2 шт.;

  • рослинна олія;

  • спеції;

  • сметана;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Цибулю, моркву, гриби подрібнюємо кубиками і обсмажуємо близько 10 хвилин на рослинній маслечко в режимі «Випічка». Потім додаємо вершкове масло, вливаємо курячий бульйон, додаємо шматочки м'яса, солимо і ставимо програму «Тушкування» на 90 хвилин.
    Хвилин через 40 кидаємо в суп порізаний соломкою картоплю, за 20 хвилин до готовності викладаємо помідор, очищений і нашатковану часточками. Перед подачею посипаємо блюдо зеленню і кладемо сметану.

    Грибний суп з сушених грибів з куркою


    Інгредієнти:

  • курячий бульйон - 1 л;

  • білі сушені гриби - 120 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • масло вершкове - 5 ст. ложок;

  • морква - 1 шт.;

  • стебла селери - 2 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • чебрець свіжий - 2 гілочки;

  • жирні вершки - 05 ст.;

  • печериці - 250 г;

  • рукола;

  • броколі - 50 г;

  • відварене куряче м'ясо - 200 г;

  • насіння гарбуза - 50 р.


  • Приготування
    Ставимо На плиту невелику каструльку, наливаємо курячий бульйончик і доводимо його до кипіння. Цим часом заливаємо окропом сухі гриби і даємо їм постояти хвилин 30. Потім воду зливаємо, а гриби гарненько промиваємо, нарізаємо шматочками і додаємо в бульйон.
    Чистимо цибулину, промиваємо, дрібно шаткуємо. Морква обробляємо, нарізаємо шматочками, селера очищаємо і подрібнюємо на шматочки. Часничок раздавливаем ножем на обробній дошці і нашинковываем дрібно. Поруч на плиту ставимо сотейник, кладемо в нього половину вершкового масла, нагріваємо, додаємо цибульку, моркву, селеру, часник і чебрець. Помішуючи, пасеруємо овочі близько 10 хвилин до м'якого стану, додаємо дрібку солі за смаком і перемішуємо.
    Тепер всю обжарку акуратно перекладаємо в каструлю з бульйоном і грибами і варимо 10-15 хвилин на повільному вогні. Поки суп вариться, ставимо сковороду на плиту, кладемо трохи масла, висипаємо гарбузове насіння і, постійно помішуючи, обсмажуємо до золотистого кольору.
    Далі перекладаємо їх на паперові рушники і посипаємо сіллю. Свіжі печериці промиваємо, нарізаємо шматочками і пасеруємо окремо до золотистого кольору. Тепер беремо блендер, пюрируем в ньому всі овочі з супу з листям руколи і перекладаємо масу в суп. Блюдо підсолюємо за смаком, перчимо, кладемо промиту брокколі, варимо 5 хвилин, а потім обережно вливаємо вершки, доводимо до кипіння і вимикаємо плиту. Розливаємо грибний крем-суп по тарілках, додаємо шматочки відвареного курячого м'яса і подаємо на стіл з смаженими печерицями і гарбузовим насінням.

    Грибний суп-пюре з куркою


    Інгредієнти:

  • печериці - 300 г;

  • цибуля-порей - 2 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • чебрець свіжий - 2 гілочки;

  • масло вершкове - 50 г;

  • бульйон - 600 мл;

  • відварене куряче філе - 1 шт.


  • Приготування
    Цибуля-порей промиваємо і шаткуємо невеликими кружечками. Часник очищаємо і подрібнюємо. Тепер беремо
    Грибний суп з куркою
    сотейник, кладемо шматочок вершкового масла і розігріваємо його на невеликому вогні. Потім додаємо подрібнену цибульку з часником, пасеруємо до м'якості 4-5 хвилин.
    Печериці промиваємо, обробляємо і нарізаємо середніми скибочками. Чебрець промиваємо і листя подрібнюємо. Додаємо в сотейник спочатку гриби, потім чебрець, збільшуємо вогонь і смажимо все разом протягом 5 хвилин.
    Потім виливаємо курячий бульйон, додаємо порізане шматочками куряче філе, накриваємо кришкою і варимо ще трохи. Після цього ретельно пюрируем нашу масу блендером до однорідного стану і розливаємо готовий грибний суп-пюре по тарілках!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Грибний суп-пюре з вершками
    Грибний суп-пюре з вершками
    Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без
    Грибний суп з печериць - рецепт
    Грибний суп з печериць - рецепт
    Грибні супи - дуже корисні для нашого харчування, особливо для тих, хто дотримується дієти або тримає піст. У нашій статті ми розберемо кілька
    Грибний суп з опеньків
    Грибний суп з опеньків
    Опеньки - найсмачніші з усіх видів пластинчатих грибів. Вони чудово насичують смаком і неймовірним ароматом будь літні страви. Сьогодні ми пропонуємо
    Суп-пюре з грибами
    Суп-пюре з грибами
    Як же приємно на обід налити тарілочку ароматного гарячого грибного супу. Таке блюдо припаде до смаку і дорослим і дітям. У нашій статті ми зібрали
    Грибний суп в мультиварці
    Грибний суп в мультиварці
    Гаряче корисно для роботи шлунка. Всім відомо, що перші страви ні в якому разі не можна виключати зі свого раціону. Однак постійно їсти одне і те ж з
    Суп-пюре в мультиварці - рецепти
    Суп-пюре в мультиварці - рецепти
    Суп-пюре - це смачну страву, зроблену з перетертого м'яса, круп, овочів. Чудово підходить для дитячого і дієтичного харчування. Давайте детально