Грибний суп з опеньків
Опеньки - найсмачніші з усіх видів пластинчатих грибів. Вони чудово насичують смаком і неймовірним ароматом будь літні страви. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати дивовижний грибний супчик з опеньків.
Інгредієнти:
корінь селери - 50 г;
яловичий бульйон - 2 л;
картопля - 2 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
пластівці вівсяні - 2 ст. ложки;
свіжі гриби - 150 г;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Отже, спочатку варимо з вами яловичий бульйон . Цим часом промиваємо, очищаємо і дрібно нарізаємо корінь селери. Потім обсмажуємо його на розігрітій сковорідці до золотистої скоринки з додаванням рослинного масла. Картопля промиваємо, очищаємо від шкірки і шаткуємо невеликими кубиками. Гриби обробляємо, подрібнюємо скибочками.
Далі в киплячий бульйон кидаємо нарізану картоплю, обсмажену корінь селери і грибочки. Варимо супчик хвилин 10 після чого додаємо в бульйон вівсяні пластівці, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо ще хвилин 5-7. При подачі на стіл посипаємо блюдо нарізаною зеленню і подаємо тільки в гарячому вигляді.
Інгредієнти:
мариновані опеньки - 500 г;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
рис - 05 склянки;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
вода - 3 л;
зелень, спеції.
Приготування
Очищаємо овочі і все ретельно промиваємо. Потім моркву і цибулю шаткуємо тонкою соломкою і пасеруємо на соняшниковій маслечко. Картоплю нарізаємо соломкою, кидаємо в киплячу воду і варимо 10 хвилин, після чого додаємо промитий рис і овочеву обжарку.
Коли рис і картопля будуть практично готові, викладаємо в каструлю мариновані грибочки разом з розсолом, підсолюємо суп по смаку і залишаємо на плиті ще на 2-3 хвилини. Тепер розливаємо готовий грибний суп по тарілках, щедро посипаємо його подрібненої улюбленої зеленню, кладемо ложечку жирної сметани і звемо всю сім'ю до столу!
Інгредієнти:
заморожені опеньки - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 1 шт.;
імбир - щіпка;
бульйон - 2 ст.;
вершки - 1 ст.
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо соломкою, перекладаємо в каструлю, заливаємо водою, солимо і варимо на середньому вогні. Не втрачаючи часу дарма, розморожуємо будь-яким способом опеньки. Цибулю чистимо, шаткуємо і пасеруємо в вершковому маслечко до прозорості, додаємо гриби і тушкуємо на маленькому вогні під кришкою. Коли картопля буде готова, перекладаємо її разом з обсмаженням в блендер і добре збиваємо.
Далі відправляємо отриману масу в картопляний бульйон, ретельно перемішуємо і доводимо до кипіння. Не припиняючи помішування, вимикаємо плиту, вливаємо вершки і залишаємо наш крем-суп потомитися ще хвилин 5. В цей же час додаємо сіль, перець, імбир та інші спеції за смаком.
Інгредієнти:
заморожені опеньки - 500 г;
вода - 2 л;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
сметана - 2 ст. ложки;
цибулина - 1 шт.;
зелень, спеції.
Приготування
Заморожені опеньки гарненько промиваємо теплою водою, перекладаємо в каструлю, заливаємо окропом і проварюємо на середньому вогні протягом 30 хвилин. Потім воду обережно зливаємо, заливаємо гриби 2 літрами окропу і повертаємо на плиту. Овочі промиваємо, чистимо, картоплю ріжемо дрібненькими кубиками і кидаємо в суп разом з цибулькою і морквою. Варимо до готовності картоплі, після чого акуратно виймаємо цибулину і морквину і викидаємо. Пряний грибний супчик з опеньків подаємо в гарячому вигляді, додавши сметану і зелень за бажанням.
Рецепт грибного супу з вівсяними пластівцями з опеньків
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку варимо з вами яловичий бульйон . Цим часом промиваємо, очищаємо і дрібно нарізаємо корінь селери. Потім обсмажуємо його на розігрітій сковорідці до золотистої скоринки з додаванням рослинного масла. Картопля промиваємо, очищаємо від шкірки і шаткуємо невеликими кубиками. Гриби обробляємо, подрібнюємо скибочками.
Далі в киплячий бульйон кидаємо нарізану картоплю, обсмажену корінь селери і грибочки. Варимо супчик хвилин 10 після чого додаємо в бульйон вівсяні пластівці, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь до мінімуму і готуємо ще хвилин 5-7. При подачі на стіл посипаємо блюдо нарізаною зеленню і подаємо тільки в гарячому вигляді.
Грибний суп з маринованих опеньків
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо овочі і все ретельно промиваємо. Потім моркву і цибулю шаткуємо тонкою соломкою і пасеруємо на соняшниковій маслечко. Картоплю нарізаємо соломкою, кидаємо в киплячу воду і варимо 10 хвилин, після чого додаємо промитий рис і овочеву обжарку.
Коли рис і картопля будуть практично готові, викладаємо в каструлю мариновані грибочки разом з розсолом, підсолюємо суп по смаку і залишаємо на плиті ще на 2-3 хвилини. Тепер розливаємо готовий грибний суп по тарілках, щедро посипаємо його подрібненої улюбленої зеленню, кладемо ложечку жирної сметани і звемо всю сім'ю до столу!
Грибний крем-суп з опеньків
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо соломкою, перекладаємо в каструлю, заливаємо водою, солимо і варимо на середньому вогні. Не втрачаючи часу дарма, розморожуємо будь-яким способом опеньки. Цибулю чистимо, шаткуємо і пасеруємо в вершковому маслечко до прозорості, додаємо гриби і тушкуємо на маленькому вогні під кришкою. Коли картопля буде готова, перекладаємо її разом з обсмаженням в блендер і добре збиваємо.
Далі відправляємо отриману масу в картопляний бульйон, ретельно перемішуємо і доводимо до кипіння. Не припиняючи помішування, вимикаємо плиту, вливаємо вершки і залишаємо наш крем-суп потомитися ще хвилин 5. В цей же час додаємо сіль, перець, імбир та інші спеції за смаком.
Грибний суп з заморожених опеньків
Інгредієнти:
Приготування
Заморожені опеньки гарненько промиваємо теплою водою, перекладаємо в каструлю, заливаємо окропом і проварюємо на середньому вогні протягом 30 хвилин. Потім воду обережно зливаємо, заливаємо гриби 2 літрами окропу і повертаємо на плиту. Овочі промиваємо, чистимо, картоплю ріжемо дрібненькими кубиками і кидаємо в суп разом з цибулькою і морквою. Варимо до готовності картоплі, після чого акуратно виймаємо цибулину і морквину і викидаємо. Пряний грибний супчик з опеньків подаємо в гарячому вигляді, додавши сметану і зелень за бажанням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп з печериць - рецепт
Грибні супи - дуже корисні для нашого харчування, особливо для тих, хто дотримується дієти або тримає піст. У нашій статті ми розберемо кілька
Суп з квашеними огірками
Рецепт супу з солоними огірками напевно багатьом знайомий. Однак сьогодні ми відійдемо від стандартного приготування даного страви і трохи розширимо
Грибний суп з куркою
Грибний суп - це рідке гаряче блюдо, в якому головним компонентом виступу, звичайно ж, гриби. І сьогодні мова піде про дивовижному грибному супі з
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
Грибний суп з маслюків
Грибні супи відрізняються своїм чарівним ароматом і чудовим яскравим смаком. Особливо, якщо суп приготований з справжніх лісових грибів, наприклад, з
Мариновані опеньки - рецепт
Мариновані опеньки - сама популярна закуска. Тому саме ці гриби подають до святкового столу. Приготувати їх дуже просто, потрібно всього лише знати