Грибний суп з печериць - рецепт
Грибні супи, завдяки вмісту в них рослинного білка, насичують наш організм надовго. Таке гаряче блюдо легке засвоюється шлунком і підходить всім, хто сидить на дієті або дотримується посту. Пропонуємо вам кілька рецептів приготування овочевих супів з печерицями.
Інгредієнти:
печериці свіжі - 300 г;
локшина - 100 г;
морква - 1 шт.;
картопля - 200 г;
цибулина - 1 шт.;
спеції - за смаком;
вода - 2 л;
рослинне масло.
Приготування
Отже, всі овочі заздалегідь очищаємо і гарненько промиваємо. Потім нарізаємо картоплю кубиками, морква шаткуємо кружечками, а цибулю подрібнюємо півкільцями. Печериці обробляємо, промиваємо і рубаємо ножем на шматочки. Тепер викладаємо цибулю з морквою в каструлю з розігрітим рослинним маслом і трохи пасеруємо до м'якого стану. Далі вливаємо воду, кидаємо картоплю і гриби. Приправляємо супчик сіллю, нагріваємо до кипіння і варимо хвилин 15. Після цього додаємо локшину і кладемо спеції. Варимо до повної готовності страви, а потім, заправляємо суп подрібненою свіжою зеленню, і знімаємо з плити.
Інгредієнти:
печериці - 500 г;
рис - 50 г;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 2 шт.;
зелень петрушки - 30 г;
рослинне масло - 2 ст. ложки.
Приготування
Свіжі і перероблені гриби розрізаємо спочатку навпіл, потім шаткуємо пластинами і опускаємо їх у глибоку каструлю. Трохи підсолюємо, заливаємо водою і варимо 30 хвилин під кришкою. Поки печериці варяться, дрібно рубаємо цибулька і пасеруємо його на рослинному маслі до золотистого кольору. Очищену картоплю нарізаємо великими кубиками і кидаємо його в каструлю разом з рисом. Коли овочі будуть повністю готові, додаємо обжарку і подрібнену петрушку. Солимо супчик за смаком, накриваємо кришкою і варимо хвилин 5 після чого розливаємо по тарілках і ставимо на стіл.
Інгредієнти:
курячий бульйон - 1 л;
цибулина - 2 шт.;
вершкове масло - 40 г;
печериці - 500 г;
борошно - 2 ст. ложки;
вершки - 200 мл;
спеції.
Приготування
Рецепт курячого супу з печерицями дуже простий. Гриби і цибулю обробляємо, добре промиваємо та нарізаємо кубиками. Обсмажуємо овочі на рослинному маслечко 15-20 хвилин до м'якості, додавши невелику щіпку солі і меленого чорного перчика. Потім перекладаємо обжарку в блендер, додаємо трохи курячого бульйону і подрібнюємо все до кремоподібного стану. Далі розтоплюємо в каструлі вершкове масло й обсмажуємо в ньому борошно, постійно помішуючи. Після цього додаємо подрібнені гриби, вливаємо бульйон, що залишився і доводимо суп до кипіння. Проварюємо його 5-7 хвилин, вливаємо вершки, знову кип'ятимо і знімаємо з вогню. Готову страву розливаємо по тарілках і подаємо на стіл з грінками або сухариками.
Інгредієнти:
плавлений сирок - 300 г;
печериці - 1 кг;
картопля - 3 шт.;
цибулина - 2 шт.;
зелень - за смаком;
спеції;
рослинне масло.
Приготування
Рецепт сирного супу - пюре з печериць дуже сподобатися не тільки всім дорослим, але і дітям. Картоплю чистимо, нарізаємо маленькими шматочками. Плавлені сирки подрібнюємо, перекладаємо в каструлю і заливаємо повністю водою. Ставимо посуд на повільний вогонь і нагріваємо до повного розчинення сиру. Потім додаємо картоплю і варимо до готовності, періодично помішуючи.
Далі знімаємо суп з вогню і охолоджуємо. Цибулю і гриби чистимо, дрібно рубаємо і пасеруємо до золотистого кольору на розігрітому рослинному маслечко. Готову обжарку остуджуємо, перекладаємо в каструлю і збиваємо все блендером до однорідного стану. Тепер підсолюємо страву за смаком, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і відразу ж розливаємо по тарілках.
Рецепт супу з локшиною і печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Отже, всі овочі заздалегідь очищаємо і гарненько промиваємо. Потім нарізаємо картоплю кубиками, морква шаткуємо кружечками, а цибулю подрібнюємо півкільцями. Печериці обробляємо, промиваємо і рубаємо ножем на шматочки. Тепер викладаємо цибулю з морквою в каструлю з розігрітим рослинним маслом і трохи пасеруємо до м'якого стану. Далі вливаємо воду, кидаємо картоплю і гриби. Приправляємо супчик сіллю, нагріваємо до кипіння і варимо хвилин 15. Після цього додаємо локшину і кладемо спеції. Варимо до повної готовності страви, а потім, заправляємо суп подрібненою свіжою зеленню, і знімаємо з плити.
Рецепт супу зі свіжими печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Свіжі і перероблені гриби розрізаємо спочатку навпіл, потім шаткуємо пластинами і опускаємо їх у глибоку каструлю. Трохи підсолюємо, заливаємо водою і варимо 30 хвилин під кришкою. Поки печериці варяться, дрібно рубаємо цибулька і пасеруємо його на рослинному маслі до золотистого кольору. Очищену картоплю нарізаємо великими кубиками і кидаємо його в каструлю разом з рисом. Коли овочі будуть повністю готові, додаємо обжарку і подрібнену петрушку. Солимо супчик за смаком, накриваємо кришкою і варимо хвилин 5 після чого розливаємо по тарілках і ставимо на стіл.
Рецепт крем-суп з шампіньйонів
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт курячого супу з печерицями дуже простий. Гриби і цибулю обробляємо, добре промиваємо та нарізаємо кубиками. Обсмажуємо овочі на рослинному маслечко 15-20 хвилин до м'якості, додавши невелику щіпку солі і меленого чорного перчика. Потім перекладаємо обжарку в блендер, додаємо трохи курячого бульйону і подрібнюємо все до кремоподібного стану. Далі розтоплюємо в каструлі вершкове масло й обсмажуємо в ньому борошно, постійно помішуючи. Після цього додаємо подрібнені гриби, вливаємо бульйон, що залишився і доводимо суп до кипіння. Проварюємо його 5-7 хвилин, вливаємо вершки, знову кип'ятимо і знімаємо з вогню. Готову страву розливаємо по тарілках і подаємо на стіл з грінками або сухариками.
Рецепт сирного супу з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт сирного супу - пюре з печериць дуже сподобатися не тільки всім дорослим, але і дітям. Картоплю чистимо, нарізаємо маленькими шматочками. Плавлені сирки подрібнюємо, перекладаємо в каструлю і заливаємо повністю водою. Ставимо посуд на повільний вогонь і нагріваємо до повного розчинення сиру. Потім додаємо картоплю і варимо до готовності, періодично помішуючи.
Далі знімаємо суп з вогню і охолоджуємо. Цибулю і гриби чистимо, дрібно рубаємо і пасеруємо до золотистого кольору на розігрітому рослинному маслечко. Готову обжарку остуджуємо, перекладаємо в каструлю і збиваємо все блендером до однорідного стану. Тепер підсолюємо страву за смаком, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і відразу ж розливаємо по тарілках.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп з опеньків
Опеньки - найсмачніші з усіх видів пластинчатих грибів. Вони чудово насичують смаком і неймовірним ароматом будь літні страви. Сьогодні ми пропонуємо
Грибний суп з куркою
Грибний суп - це рідке гаряче блюдо, в якому головним компонентом виступу, звичайно ж, гриби. І сьогодні мова піде про дивовижному грибному супі з
Суп-пюре з грибами
Як же приємно на обід налити тарілочку ароматного гарячого грибного супу. Таке блюдо припаде до смаку і дорослим і дітям. У нашій статті ми зібрали
Суп-пюре з печерицями
Суп-пюре з печерицями - ніжне і смачне блюдо з чудовим грибним ароматом. Такий супчик сподобається і дорослим, і дітям. Давайте розглянемо детально,
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
Суп локшина в мультиварці
Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в