Суп-пюре з печерицями
Давайте розглянемо з вами сьогодні кілька рецептів приготування супу-пюре з печериць. Блюдо виходить неймовірно смачним з ніжною консистенцією і чудовим грибним ароматом.
Інгредієнти:
свіжі печериці - 400 г;
цибулина - 2 шт.;
вершки - 1 ст.;
вода кип'ячена - 1 ст.;
масло топлене - 2 ст. ложки;
білий хліб для грінок;
свіжа зелень - за бажанням;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Цибулю очищаємо від лушпиння і подрібнюємо довільно. Гриби печериці обробляємо, розрізаємо навпіл і шаткуємо скибочками. Потім викладаємо цибулька в глибоку сковороду з топленим маслом і тушкуємо на середньому вогні хвилин 10-15. Після цього кидаємо до нього шампіньйони, перемішуємо і пасеруємо все разом ще хвилин 10 помішуючи.
Не втрачаючи часу дарма, давайте приготуємо поки грінки . Для цього білий хліб нарізаємо кубиками, поливаємо невеликою кількістю рослинного масла і готуємо в духовці або на плиті до рум'яного кольору. Тепер обережно вливаємо до овочів склянку води, додаємо спеції, подрібнену зелень, доводимо до кипіння і варимо хвилин 5. Далі беремо блендер і збиваємо суп на високій швидкості до однорідності. Після вливаємо вершки, доводимо до кипіння і вимикаємо. Ось і все, вершковий суп-пюре з печериць з ніжним смаком готовий.
Інгредієнти:
картопля - 6 шт.;
вода - 3 л;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
консервовані шампіньйони - 600 г;
сира ковбаса - 200 г;
плавлений сирок - 200 г;
лавровий лист - 2 шт.;
часник - 1 зубчик;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
У каструлю наливаємо кип'ячену воду і ставимо її на вогонь. Цим часом поки готуємо всі овочі: чистимо, промиваємо і подрібнюємо довільними шматочками. Можете натерти моркву на крупній терочке, а цибулину і картопля найкраще нарізати традиційними невеликими кубиками. Далі в киплячу воду висипаємо картоплю і варимо його 5 хвилин. В цей же час наливаємо в сковороду масло й обсмажуємо в ньому моркву і цибульку. Потім перекладаємо обжарку в каструлю з картоплею.
З печериць зливаємо маринад, якщо грибочки цілі, шаткуємо їх на шматки і відправляємо до інших овочів. Ковбасу подрібнюємо соломкою і через хвилин 5 теж кидаємо в суп. Часник чистимо, дрібно рубаємо ножем і разом з лавровим листком, сіллю і перчиком, додаємо до решти компонентів. Через 2-3 хвилинки відправляємо до них плавлений сир . Тепер чекаємо, поки він повністю розчиниться, знімаємо каструлю з вогню і збиваємо все блендером до отримання однорідної маси. Розливаємо готовий грибний суп-пюре з печерицями по тарілочках і запрошуємо всіх обідати.
Інгредієнти:
картопля - 600 г;
печериці - 300 г;
цибулина - 200 г;
спеції;
олія рослинна;
свіжий кріп - за бажанням;
вершки - 500 мл
Приготування
Очищену картоплю відварюємо в киплячій підсоленій воді. Потім обережно зливаємо відвар, але не виливаємо. Печериці і цибулю чистимо, шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко приблизно 10 хвилин. Якщо гриби у вас сухі, то попередньо замочуємо їх години на 2 потім відварюємо і швиденько обсмажуємо. Пам'ятайте, що з сушеними грибами супчик виходить набагато душистее. Тепер цибулю, грибочки і варену картоплю гарненько збиваємо блендером до однорідності, вливаємо вершки і, якщо суп вийшов дуже густий, то розбавляємо його картопляним відваром. Після цього доводимо все до кипіння, але не кип'ятимо. Розливаємо смачний суп-пюре з печериць по тарілках, посипаємо подрібненим кропом і подаємо до столу.
Дієтичний суп-пюре з печериць
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю очищаємо від лушпиння і подрібнюємо довільно. Гриби печериці обробляємо, розрізаємо навпіл і шаткуємо скибочками. Потім викладаємо цибулька в глибоку сковороду з топленим маслом і тушкуємо на середньому вогні хвилин 10-15. Після цього кидаємо до нього шампіньйони, перемішуємо і пасеруємо все разом ще хвилин 10 помішуючи.
Не втрачаючи часу дарма, давайте приготуємо поки грінки . Для цього білий хліб нарізаємо кубиками, поливаємо невеликою кількістю рослинного масла і готуємо в духовці або на плиті до рум'яного кольору. Тепер обережно вливаємо до овочів склянку води, додаємо спеції, подрібнену зелень, доводимо до кипіння і варимо хвилин 5. Далі беремо блендер і збиваємо суп на високій швидкості до однорідності. Після вливаємо вершки, доводимо до кипіння і вимикаємо. Ось і все, вершковий суп-пюре з печериць з ніжним смаком готовий.
Сирний суп-пюре з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо кип'ячену воду і ставимо її на вогонь. Цим часом поки готуємо всі овочі: чистимо, промиваємо і подрібнюємо довільними шматочками. Можете натерти моркву на крупній терочке, а цибулину і картопля найкраще нарізати традиційними невеликими кубиками. Далі в киплячу воду висипаємо картоплю і варимо його 5 хвилин. В цей же час наливаємо в сковороду масло й обсмажуємо в ньому моркву і цибульку. Потім перекладаємо обжарку в каструлю з картоплею.
З печериць зливаємо маринад, якщо грибочки цілі, шаткуємо їх на шматки і відправляємо до інших овочів. Ковбасу подрібнюємо соломкою і через хвилин 5 теж кидаємо в суп. Часник чистимо, дрібно рубаємо ножем і разом з лавровим листком, сіллю і перчиком, додаємо до решти компонентів. Через 2-3 хвилинки відправляємо до них плавлений сир . Тепер чекаємо, поки він повністю розчиниться, знімаємо каструлю з вогню і збиваємо все блендером до отримання однорідної маси. Розливаємо готовий грибний суп-пюре з печерицями по тарілочках і запрошуємо всіх обідати.
Картопляний суп-пюре з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Очищену картоплю відварюємо в киплячій підсоленій воді. Потім обережно зливаємо відвар, але не виливаємо. Печериці і цибулю чистимо, шаткуємо і пасеруємо на рослинній маслечко приблизно 10 хвилин. Якщо гриби у вас сухі, то попередньо замочуємо їх години на 2 потім відварюємо і швиденько обсмажуємо. Пам'ятайте, що з сушеними грибами супчик виходить набагато душистее. Тепер цибулю, грибочки і варену картоплю гарненько збиваємо блендером до однорідності, вливаємо вершки і, якщо суп вийшов дуже густий, то розбавляємо його картопляним відваром. Після цього доводимо все до кипіння, але не кип'ятимо. Розливаємо смачний суп-пюре з печериць по тарілках, посипаємо подрібненим кропом і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп з печериць - рецепт
Грибні супи - дуже корисні для нашого харчування, особливо для тих, хто дотримується дієти або тримає піст. У нашій статті ми розберемо кілька
Грибний суп з куркою
Грибний суп - це рідке гаряче блюдо, в якому головним компонентом виступу, звичайно ж, гриби. І сьогодні мова піде про дивовижному грибному супі з
Суп-пюре з грибами
Як же приємно на обід налити тарілочку ароматного гарячого грибного супу. Таке блюдо припаде до смаку і дорослим і дітям. У нашій статті ми зібрали
Річний овочевий суп
Річний овочевий суп - легке гаряче блюдо, який чудово наситить в жарку пору. А приготувати його досить просто. Давайте розберемося, як її зварити з
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
Суп-пюре в мультиварці - рецепти
Суп-пюре - це смачну страву, зроблену з перетертого м'яса, круп, овочів. Чудово підходить для дитячого і дієтичного харчування. Давайте детально