Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп з білих грибів

Суп з білих грибів

26-03-2015, 10:17
1 105
Суп з білих грибів
Пропонуємо вашій увазі смачне гаряче і ситне блюдо, яке всі гості неодмінно оцінять по достоїнству - рецепт супу з білими грибами.

Сирний супчик з білими грибами


Інгредієнти:

  • сушені білі гриби - 50 г;

  • плавлений сирок - 3 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • спеції;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Сушені гриби промиваємо, заливаємо на 30 хвилин водою, а потім відварюємо їх. Чистимо цибулину, дрібно шаткуємо, а моркву натираємо на терочке і обсмажуємо овочі на сковороді. Картоплю нарізаємо кубиками, приправляємо спеціями, кидаємо до грибів, викладаємо обжарку і додаємо подрібнений плавлений сирок . Все перемішуємо і варимо супчик до повного розплавлення сиру.

    Курячий суп з білими грибами


    Інгредієнти:

  • морква - 1 шт.;

  • стегна курячі - 5 шт.;

  • свіжі білі грибочки - 3 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • перчик болгарський - 1 шт.;

  • картопля - 5 шт.;

  • спеції;

  • кип'ячена вода - 3 л;

  • сухий корінь селери - 1 ст. ложка;

  • зелень свіжа - за смаком.


  • Приготування
    Курячі стегенця кладемо в каструлю, заливаємо водою, ставимо на вогонь, чекаємо, поки закипить, знімаємо піну, кидаємо лавровий лист і спеції. Накриваємо кришкою і варимо бульйон близько години, до готовності м'яса. Гриби обробляємо, нарізаємо скибочками. Болгарський перець промиваємо, очищаємо від насіння і шаткуємо кубиками. Моркву і цибулю шаткуємо соломкою, а картопля рубаємо невеликими скибочками. Далі виймаємо стегенця, перекладаємо їх на тарілку і охолоджуємо. Потім відокремлюємо мяско від кісток і нарізаємо його середніми шматочками. У бульйон кладемо всі підготовлені овочі, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і варимо приблизно 20 хвилин. У самому кінці додаємо куряче м'ясо, посипаємо зеленню і приправляємо супчик з свіжих білих грибів спеціями за смаком.

    Суп-пюре з білих грибів


    Інгредієнти:

  • морква - 1 шт.;

  • спеції;

  • вершки - 150 мл;

  • білі гриби - 500 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • картопля - 3 шт.


  • Приготування
    Отже, гриби обробляємо і нарізаємо шматочками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і пасеруємо в добре розігрітій сковороді. Через кілька хвилин додаємо моркву, натерту на терочке, перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин. Після цього додаємо нарізані гриби, тушкуємо все разом хвилин 5 і перекладаємо обжарку в каструлю з окропом. Варимо супчик 15-20 хвилин на повільному вогні, подсаливая за смаком.
    А цим часом поки чистимо картоплю, нарізаємо його кубиками і закидаємо в каструлю. Варимо до готовності, після чого подрібнюємо все в блендері, тонкою цівкою вливаємо теплі вершки, прогріваємо, розливаємо в піалки і посипаємо сухарями.

    Суп з сухих білих грибів


    Інгредієнти:

  • сушені білі гриби - 150 г;

  • тонка локшина - 100 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • кип'ячена вода - 2 л;

  • сметана - за смаком;

  • масло вершкове - 50 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Суп з білих грибів
    Каструлю наповнюємо водою, ставимо на невеликий вогонь і доводимо до кипіння. Потім кидаємо сушені гриби і знімаємо по мірі освіти піднялася піну. Моркву чистимо, подрібнюємо на крупній терочке, а цибулину дрібно шаткуємо.
    На сковороді розігріваємо вершкове масло і пасеруємо овочі до м'якості. Далі акуратно виймаємо з бульйону грибочки і перекладаємо їх в сковороду, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 10 хвилин. Картопля очищаємо, ріжемо кубиками, кидаємо в бульйон і варимо. Тепер додаємо в суп готову обжарку, висипаємо локшину, перемішуємо, закриваємо кришкою і варимо до готовності ще хвилин 5. В кінці приправляємо страву за смаком спеціями і подаємо зі сметанкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Грибний суп з опеньків
    Грибний суп з опеньків
    Опеньки - найсмачніші з усіх видів пластинчатих грибів. Вони чудово насичують смаком і неймовірним ароматом будь літні страви. Сьогодні ми пропонуємо
    Суп-пюре з грибами
    Суп-пюре з грибами
    Як же приємно на обід налити тарілочку ароматного гарячого грибного супу. Таке блюдо припаде до смаку і дорослим і дітям. У нашій статті ми зібрали
    Суп-пюре з солодким перцем
    Суп-пюре з солодким перцем
    Давайте сьогодні на обід приготуємо з вами оригінальний і дуже запашний суп-пюре з солодким перцем. Таке блюдо нагадає нам про літо і неодмінно
    Як приготувати білі гриби?
    Як приготувати білі гриби?
    Сьогодні ми розповімо про те, як смачно приготувати такий корисний продукт, як білі гриби. Давайте зробимо суп, посмажимо, згасимо, приготуємо грибну
    Білі гриби з картоплею
    Білі гриби з картоплею
    З грибів можна приготувати безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні мова піде про білих грибах. Давайте згасимо і посмажимо їх з картоплею. Вийде
    Різотто з білими грибами
    Різотто з білими грибами
    Різотто - смачне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні мова піде про різотто з білими грибами, яке