Суп-пюре з солодким перцем
Давайте сьогодні на обід приготуємо з вами оригінальний і дуже запашний суп-пюре з солодким перцем. Таке блюдо нагадає нам про літо і неодмінно заряджає оптимізмом і хорошим настроєм.
Інгредієнти:
кип'ячена вода - 2 л;
курка - 05 шт.;
болгарський перець - 2 шт.;
картопля - 2 шт.;
цибулина - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
спеції.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати смачний суп-пюре з солодкого перцю. Отже, курку промиваємо, обсушуємо і разом з кістками і шкірою нарізаємо на невеликі шматки. Перекладаємо м'ясо в каструлю, заливаємо кип'яченою водою і ставимо на невеликий вогонь. У процесі варіння акуратно знімаємо піну. Солодкий болгарський перчик обробляємо: видаляємо насіння, плодоніжки і крупно шаткуємо.
Всі інші овочі чистимо і подрібнюємо окремо часточками. Приблизно через годину, викладаємо в курячий бульйон перчик, а потім і підготовлені овочі. Приправляємо супчик сіллю, перцем, зірою, перемішуємо і варимо до готовності м'яса. Потім гарненько збиваємо його блендером до однорідності і розливаємо суп-пюре по тарілках.
Інгредієнти:
червона сочевиця - 250 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
помідори - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Сочевицю відварюємо до готовності. А цим часом поки, обробляємо всі овочі і нарізаємо їх скибочками, а моркву натираємо на тертці. Потім пасеруємо на оливковій маслечко цибулька, через кілька хвилин додаємо моркву і перчик. Тушкуємо 5 хвилин, після чого додаємо помідори і перекладаємо обжарку в каструлю з сочевицею. Супчик готовий гарненько збиваємо блендером, солимо за смаком, розливаємо по тарілках, заправляємо сметаною і подаємо до столу.
Інгредієнти:
м'ясний бульйон - 2 л;
болгарський перець - 4 шт.;
картопля - 3 шт.;
спаржева квасоля - 200 г;
гриби сушені - 30 г;
козячий сир - 50 г;
насіння соняшнику - 2 ст. ложки;
рослинне масло.
Приготування
Отже, картоплю чистимо, нарізаємо шматочками і відварюємо в м'ясному бульйоні. Болгарський перчик запікаємо на грилі, знімаємо шкірку і шаткуємо м'якоть соломкою. Спаржеву квасолю дрібненько шаткуємо. Сушені гриби замочуємо, а потім подрібнюємо в кавомолці. Всі підготовлені інгредієнти додаємо до картоплі, проварюємо хвилин 10 а потім гарненько збиваємо заглибним блендером в пюре, вливаємо трохи рослинного масла, солимо за смаком і подаємо супчик з насінням соняшнику і твердим козячим сиром .
Курячий суп-пюре з солодким перцем
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати смачний суп-пюре з солодкого перцю. Отже, курку промиваємо, обсушуємо і разом з кістками і шкірою нарізаємо на невеликі шматки. Перекладаємо м'ясо в каструлю, заливаємо кип'яченою водою і ставимо на невеликий вогонь. У процесі варіння акуратно знімаємо піну. Солодкий болгарський перчик обробляємо: видаляємо насіння, плодоніжки і крупно шаткуємо.
Всі інші овочі чистимо і подрібнюємо окремо часточками. Приблизно через годину, викладаємо в курячий бульйон перчик, а потім і підготовлені овочі. Приправляємо супчик сіллю, перцем, зірою, перемішуємо і варимо до готовності м'яса. Потім гарненько збиваємо його блендером до однорідності і розливаємо суп-пюре по тарілках.
Суп-пюре із сочевиці з солодким перцем
Інгредієнти:
Приготування
Сочевицю відварюємо до готовності. А цим часом поки, обробляємо всі овочі і нарізаємо їх скибочками, а моркву натираємо на тертці. Потім пасеруємо на оливковій маслечко цибулька, через кілька хвилин додаємо моркву і перчик. Тушкуємо 5 хвилин, після чого додаємо помідори і перекладаємо обжарку в каструлю з сочевицею. Супчик готовий гарненько збиваємо блендером, солимо за смаком, розливаємо по тарілках, заправляємо сметаною і подаємо до столу.
Суп-пюре з солодким перцем, квасолею і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, картоплю чистимо, нарізаємо шматочками і відварюємо в м'ясному бульйоні. Болгарський перчик запікаємо на грилі, знімаємо шкірку і шаткуємо м'якоть соломкою. Спаржеву квасолю дрібненько шаткуємо. Сушені гриби замочуємо, а потім подрібнюємо в кавомолці. Всі підготовлені інгредієнти додаємо до картоплі, проварюємо хвилин 10 а потім гарненько збиваємо заглибним блендером в пюре, вливаємо трохи рослинного масла, солимо за смаком і подаємо супчик з насінням соняшнику і твердим козячим сиром .
Рекомендуємо добрі рецепти
Томатний суп-пюре
Томатний суп-пюре - це прекрасний варіант легкого обіду або вечері. Він виходить легким, але в теж час смачним і оригінальним. Не вірите? Тоді
Суп-пюре з грибами
Як же приємно на обід налити тарілочку ароматного гарячого грибного супу. Таке блюдо припаде до смаку і дорослим і дітям. У нашій статті ми зібрали
Овочевий суп на курячому бульйоні
Овочевий суп на курячому бульйоні - легке дієтичне блюдо, яке припаде до смаку і дорослим, і дітям. Пропонуємо вашій увазі декілька універсальних
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
Пюре із сочевиці
Сочевиця - поживна бобова культура, багата вітамінами. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити корисне пюре
Мексиканський суп з кукурудзою
Варіантів створення мексиканського кукурудзяного супу досить багато. Але основа завжди одна - курячий бульйон і консервована кукурудза. А з рештою