Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп-пюре з солодким перцем

Суп-пюре з солодким перцем

26-03-2015, 17:39
869
Суп-пюре з солодким перцем
Давайте сьогодні на обід приготуємо з вами оригінальний і дуже запашний суп-пюре з солодким перцем. Таке блюдо нагадає нам про літо і неодмінно заряджає оптимізмом і хорошим настроєм.

Курячий суп-пюре з солодким перцем


Інгредієнти:

  • кип'ячена вода - 2 л;

  • курка - 05 шт.;

  • болгарський перець - 2 шт.;

  • картопля - 2 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як приготувати смачний суп-пюре з солодкого перцю. Отже, курку промиваємо, обсушуємо і разом з кістками і шкірою нарізаємо на невеликі шматки. Перекладаємо м'ясо в каструлю, заливаємо кип'яченою водою і ставимо на невеликий вогонь. У процесі варіння акуратно знімаємо піну. Солодкий болгарський перчик обробляємо: видаляємо насіння, плодоніжки і крупно шаткуємо.
    Всі інші овочі чистимо і подрібнюємо окремо часточками. Приблизно через годину, викладаємо в курячий бульйон перчик, а потім і підготовлені овочі. Приправляємо супчик сіллю, перцем, зірою, перемішуємо і варимо до готовності м'яса. Потім гарненько збиваємо його блендером до однорідності і розливаємо суп-пюре по тарілках.

    Суп-пюре із сочевиці з солодким перцем


    Інгредієнти:

  • червона сочевиця - 250 г;

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • помідори - 2 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Сочевицю відварюємо до готовності. А цим часом поки, обробляємо всі овочі і нарізаємо їх скибочками, а моркву натираємо на тертці. Потім пасеруємо на оливковій маслечко цибулька, через кілька хвилин додаємо моркву і перчик. Тушкуємо 5 хвилин, після чого додаємо помідори і перекладаємо обжарку в каструлю з сочевицею. Супчик готовий гарненько збиваємо блендером, солимо за смаком, розливаємо по тарілках, заправляємо сметаною і подаємо до столу.

    Суп-пюре з солодким перцем, квасолею і грибами


    Інгредієнти:

  • м'ясний бульйон - 2 л;

  • болгарський перець - 4 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • спаржева квасоля - 200 г;

  • гриби сушені - 30 г;

  • козячий сир - 50 г;

  • Суп-пюре з солодким перцем

  • насіння соняшнику - 2 ст. ложки;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Отже, картоплю чистимо, нарізаємо шматочками і відварюємо в м'ясному бульйоні. Болгарський перчик запікаємо на грилі, знімаємо шкірку і шаткуємо м'якоть соломкою. Спаржеву квасолю дрібненько шаткуємо. Сушені гриби замочуємо, а потім подрібнюємо в кавомолці. Всі підготовлені інгредієнти додаємо до картоплі, проварюємо хвилин 10 а потім гарненько збиваємо заглибним блендером в пюре, вливаємо трохи рослинного масла, солимо за смаком і подаємо супчик з насінням соняшнику і твердим козячим сиром .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Томатний суп-пюре
    Томатний суп-пюре
    Томатний суп-пюре - це прекрасний варіант легкого обіду або вечері. Він виходить легким, але в теж час смачним і оригінальним. Не вірите? Тоді
    Суп-пюре з грибами
    Суп-пюре з грибами
    Як же приємно на обід налити тарілочку ароматного гарячого грибного супу. Таке блюдо припаде до смаку і дорослим і дітям. У нашій статті ми зібрали
    Овочевий суп на курячому бульйоні
    Овочевий суп на курячому бульйоні
    Овочевий суп на курячому бульйоні - легке дієтичне блюдо, яке припаде до смаку і дорослим, і дітям. Пропонуємо вашій увазі декілька універсальних
    Суп з білих грибів
    Суп з білих грибів
    Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
    Пюре із сочевиці
    Пюре із сочевиці
    Сочевиця - поживна бобова культура, багата вітамінами. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити корисне пюре
    Мексиканський суп з кукурудзою
    Мексиканський суп з кукурудзою
    Варіантів створення мексиканського кукурудзяного супу досить багато. Але основа завжди одна - курячий бульйон і консервована кукурудза. А з рештою