Овочевий суп на курячому бульйоні
Овочевий суп, зварений на курячому бульйоні - відмінне дієтичне і легке блюдо на кожен день. Готується воно дуже швидко і легко, а виходить неймовірно корисним і смачним.
Інгредієнти:
курячий бульйон - 2 л;
картопля - 5 шт.;
болгарський перець - 2 шт.;
томатне пюре - 1 ст.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
свіжа зелень - 1 пучок;
спеції.
Приготування
Картоплю чистимо, промиваємо, нарізаємо кубиками і кидаємо в чашу мультиварки. Моркву очищаємо від шкірки, натираємо на терочке або шаткуємо соломкою. Болгарський перчик обробляємо, виймаємо насіння і рубаємо його невеликими скибочками. Потім додаємо всі підготовлені овочі до картоплі, викладаємо туди ж подрібнену цибульку, спеції і заливаємо все готовим курячим бульйончик.
Тепер ставимо ємність в мультиварку, виставляємо на приладі режим «Суп» і включаємо таймер приблизно на 40 хвилин. Натискаємо кнопку «Старт» і варимо страву до готовності. Приблизно за 10 хвилин до закінчення приготування, відкриваємо акуратно кришку мультиварки і додаємо томатне пюре і свіжу зелень.
Інгредієнти:
курячі грудки - 2 шт.;
кабачки - 200 г;
картопля - 3 шт.;
капуста цвітна - 200 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
паста томатна - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Курячі грудки гарненько промиваємо і даємо їм, як слід, обсохнути. Потім укладаємо м'ясо в каструльку, заливаємо холодною водою, ставимо посуд на невеликий вогонь і доводимо до кипіння. Далі кидаємо в бульйон очищену від лушпиння цибулька і, коли грудки зваряться, акуратно виймаємо їх і поділяємо на волокна. Цибуля викидаємо, а бульйон проціджуємо через марлю. Далі в готовий курячий бульйон кидаємо заздалегідь натертий на терочке моркву і подрібнену цвітну капусту.
Ставимо каструлю на вогонь, чекаємо, поки вміст закипить, підсолюємо за смаком і варимо ще 10-15 хвилин. Потім чистимо картоплю, нарізаємо його невеликими кубиками й викладаємо в суп разом з курячим м'ясом. Потім кладемо за бажанням трохи томатної пасти, а за 15 хвилин до закінчення варіння додаємо дрібно нарізаний кубиками кабачок. Готовий легкий овочевий супчик на курячому бульйоні розливаємо по тарілочках і подаємо на стіл з холодною сметаною і свіжою зеленню. Таке блюдо чудово підійде тим, хто стежить за фігурою і намагається схуднути.
Овочевий суп на курячому бульйоні в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, промиваємо, нарізаємо кубиками і кидаємо в чашу мультиварки. Моркву очищаємо від шкірки, натираємо на терочке або шаткуємо соломкою. Болгарський перчик обробляємо, виймаємо насіння і рубаємо його невеликими скибочками. Потім додаємо всі підготовлені овочі до картоплі, викладаємо туди ж подрібнену цибульку, спеції і заливаємо все готовим курячим бульйончик.
Тепер ставимо ємність в мультиварку, виставляємо на приладі режим «Суп» і включаємо таймер приблизно на 40 хвилин. Натискаємо кнопку «Старт» і варимо страву до готовності. Приблизно за 10 хвилин до закінчення приготування, відкриваємо акуратно кришку мультиварки і додаємо томатне пюре і свіжу зелень.
Як приготувати овочевий суп на курячому бульйоні?
Інгредієнти:
Приготування
Курячі грудки гарненько промиваємо і даємо їм, як слід, обсохнути. Потім укладаємо м'ясо в каструльку, заливаємо холодною водою, ставимо посуд на невеликий вогонь і доводимо до кипіння. Далі кидаємо в бульйон очищену від лушпиння цибулька і, коли грудки зваряться, акуратно виймаємо їх і поділяємо на волокна. Цибуля викидаємо, а бульйон проціджуємо через марлю. Далі в готовий курячий бульйон кидаємо заздалегідь натертий на терочке моркву і подрібнену цвітну капусту.
Ставимо каструлю на вогонь, чекаємо, поки вміст закипить, підсолюємо за смаком і варимо ще 10-15 хвилин. Потім чистимо картоплю, нарізаємо його невеликими кубиками й викладаємо в суп разом з курячим м'ясом. Потім кладемо за бажанням трохи томатної пасти, а за 15 хвилин до закінчення варіння додаємо дрібно нарізаний кубиками кабачок. Готовий легкий овочевий супчик на курячому бульйоні розливаємо по тарілочках і подаємо на стіл з холодною сметаною і свіжою зеленню. Таке блюдо чудово підійде тим, хто стежить за фігурою і намагається схуднути.
Рекомендуємо добрі рецепти
Томатний суп-пюре
Томатний суп-пюре - це прекрасний варіант легкого обіду або вечері. Він виходить легким, але в теж час смачним і оригінальним. Не вірите? Тоді
Суп на овочевому бульйоні - рецепт
Легкі овочеві супи можна приготувати в будь-який час року. Взимку вони здатні зігріти, а влітку - наситити без переїдання. І сьогодні ми поговоримо
Овочевий суп з капустою
Овочевий суп - універсальне блюдо для будь-якого часу року. Влітку його подають охолодженим, а взимку - гарячим з додаванням різних спецій. Давайте
Суп-пюре з брокколі - рецепт
Овочеві супи є дуже корисними для нашого харчування. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами створення супів-пюре з брокколі. Читаємо
Рецепт овочевого супу для дітей
Легкі овочеві супи дуже корисні для нашого організму. І лікарі рекомендують вживати їх якомога частіше. І сьогодні мова піде про овочевих супах для
Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І