Тортілья з язиком
Тортильєю називається невелика мексиканська перепічка з кукурудзяного або пшеничного борошна, по текстурі нагадує знайомий всім лаваш . Відповідно, загортати в таку корж можна буквально що завгодно. Ми вирішили скористатися цим шансом і приготувати тортилью з язиком або Tacos de Lengua.
Інгредієнти:
яловичий язик - 700 г;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
часник - 1 головка;
лавровий лист - 6-7 шт.;
перець горошком - 1 ст. ложка;
сіль - 2 ст. ложки;
коржі тортільяс;
соус сальса;
авокадо - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
петрушка.
Приготування
Почнемо приготування тортильї з варіння яловичого язика. Набираємо у велику каструлю води, кладемо в неї цибулю, роздавлені зубчики часнику, лавровий лист, перець горошком і сіль. Слідом занурюємо мову і доводимо все до кипіння. Після закипання зменшуємо вогонь і варимо мову близько 3 годин.
Відварний язик очищаємо від плівок, зрізаємо все зайве і нарізаємо його кубиками. В коржі кладемо трохи соусу сальса, скибочки авокадо, болгарського перцю і подрібнену петрушку. Звертаємо тортильї навпіл і обсмажуємо на сухій сковороді з обох сторін.
Інгредієнти:
мова - 1 кг;
овочевий бульйон - 3 л;
рукола - 1 пучок;
авокадо - 1 шт.;
помідори - 2 шт.;
кукурудза консервована - 1 /2 ст.;
червоний цибуля - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
лайм - за смаком;
коржі тортільяс;
сметана - за смаком.
Приготування
Яловичий язик відварюємо в овочевому бульйоні до повної готовності. Готовий язик чистимо і нарізаємо соломкою. Ріжемо скибочками авокадо, подрібнюємо червоний цибулю та нарізаємо помідори. Викладаємо на кукурудзяну корж мова та овочі, зверху розподіляємо свіжу рукколу, поливаємо її сметаною, соком лайма і приправляємо сіллю з перцем.
Інгредієнти:
мова - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
лавровий лист - 2 шт.;
курячий бульйон - 1 л;
стебла петрушки;
морква - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
тортільяс;
сіль, перець;
соус гуакамоле або томатний соус;
сир фета;
петрушка.
Приготування
Мова відварюємо в курячому бульйоні з ріпчастою цибулею, петрушкою, морквою і часником близько 4-5 годин. Готовий язик чистимо і нарізаємо соломкою. Обсмажуємо скибочки язика на рослинному маслі до золотистого кольору, приправивши сіллю і перцем.
Викладаємо мову коржі, поливаємо томатним соусом або соусом гуакамоле, посипаємо все нарізаною петрушкою і сиром.
Тортілья з яловичим язиком
Інгредієнти:
Приготування
Почнемо приготування тортильї з варіння яловичого язика. Набираємо у велику каструлю води, кладемо в неї цибулю, роздавлені зубчики часнику, лавровий лист, перець горошком і сіль. Слідом занурюємо мову і доводимо все до кипіння. Після закипання зменшуємо вогонь і варимо мову близько 3 годин.
Відварний язик очищаємо від плівок, зрізаємо все зайве і нарізаємо його кубиками. В коржі кладемо трохи соусу сальса, скибочки авокадо, болгарського перцю і подрібнену петрушку. Звертаємо тортильї навпіл і обсмажуємо на сухій сковороді з обох сторін.
Тортілья з руколою і телячою язиком
Інгредієнти:
Приготування
Яловичий язик відварюємо в овочевому бульйоні до повної готовності. Готовий язик чистимо і нарізаємо соломкою. Ріжемо скибочками авокадо, подрібнюємо червоний цибулю та нарізаємо помідори. Викладаємо на кукурудзяну корж мова та овочі, зверху розподіляємо свіжу рукколу, поливаємо її сметаною, соком лайма і приправляємо сіллю з перцем.
Рецепт тортилії з язиком
Інгредієнти:
Приготування
Мова відварюємо в курячому бульйоні з ріпчастою цибулею, петрушкою, морквою і часником близько 4-5 годин. Готовий язик чистимо і нарізаємо соломкою. Обсмажуємо скибочки язика на рослинному маслі до золотистого кольору, приправивши сіллю і перцем.
Викладаємо мову коржі, поливаємо томатним соусом або соусом гуакамоле, посипаємо все нарізаною петрушкою і сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Мова, запечений з грибами
Хочете здивувати кохану людину незвичайним блюдом? Тоді ця стаття для вас. У ній ми розповімо, як приготувати мову з грибами. Звичайно, створення
Телячий язик - рецепт
Такий делікатес як телячий мову ми найчастіше використовуємо як холодну закуску або ж інгредієнт якогось салату. А адже гарячі страви з язика теж
Як варити свинячий мову?
Свинячий язик вважається смачним делікатесом, але необхідно обов'язково знати правильний рецепт приготування, щоб не зіпсувати цінний продукт. Якщо
Скільки варити яловичий язик?
Яловичий язик - дуже корисний продукт, який має широке застосування в кулінарії. Скільки варити яловичий язик? Це часто задається питання при покупці
Такос - рецепт
Любите погарячіше? Тоді ви точно знайомі з мексиканською кухнею. Сьогодні ми вирішили розширити свої пізнання і розповісти про те, як приготувати
Мексиканська тортилья
Мексиканська тортилья - це тонка кругла солона коржик, яку готують з кукурудзяної і пшеничної муки. У нашій статті ми розповімо, як її спекти і які