Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Тортілья з язиком

4-01-2015, 21:22
1 243
Тортілья з язиком
Тортильєю називається невелика мексиканська перепічка з кукурудзяного або пшеничного борошна, по текстурі нагадує знайомий всім лаваш . Відповідно, загортати в таку корж можна буквально що завгодно. Ми вирішили скористатися цим шансом і приготувати тортилью з язиком або Tacos de Lengua.

Тортілья з яловичим язиком


Інгредієнти:

  • яловичий язик - 700 г;

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • часник - 1 головка;

  • лавровий лист - 6-7 шт.;

  • перець горошком - 1 ст. ложка;

  • сіль - 2 ст. ложки;

  • коржі тортільяс;

  • соус сальса;

  • авокадо - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • петрушка.


  • Приготування
    Почнемо приготування тортильї з варіння яловичого язика. Набираємо у велику каструлю води, кладемо в неї цибулю, роздавлені зубчики часнику, лавровий лист, перець горошком і сіль. Слідом занурюємо мову і доводимо все до кипіння. Після закипання зменшуємо вогонь і варимо мову близько 3 годин.
    Відварний язик очищаємо від плівок, зрізаємо все зайве і нарізаємо його кубиками. В коржі кладемо трохи соусу сальса, скибочки авокадо, болгарського перцю і подрібнену петрушку. Звертаємо тортильї навпіл і обсмажуємо на сухій сковороді з обох сторін.

    Тортілья з руколою і телячою язиком


    Інгредієнти:

  • мова - 1 кг;

  • овочевий бульйон - 3 л;

  • рукола - 1 пучок;

  • авокадо - 1 шт.;

  • помідори - 2 шт.;

  • кукурудза консервована - 1 /2 ст.;

  • червоний цибуля - 1 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • лайм - за смаком;

  • коржі тортільяс;

  • сметана - за смаком.


  • Приготування
    Яловичий язик відварюємо в овочевому бульйоні до повної готовності. Готовий язик чистимо і нарізаємо соломкою. Ріжемо скибочками авокадо, подрібнюємо червоний цибулю та нарізаємо помідори. Викладаємо на кукурудзяну корж мова та овочі, зверху розподіляємо свіжу рукколу, поливаємо її сметаною, соком лайма і приправляємо сіллю з перцем.

    Рецепт тортилії з язиком


    Інгредієнти:

  • мова - 1 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • курячий бульйон - 1 л;

  • стебла петрушки;

  • морква - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • тортільяс;

  • сіль, перець;

  • соус гуакамоле або томатний соус;

  • сир фета;

  • Тортілья з язиком

  • петрушка.


  • Приготування
    Мова відварюємо в курячому бульйоні з ріпчастою цибулею, петрушкою, морквою і часником близько 4-5 годин. Готовий язик чистимо і нарізаємо соломкою. Обсмажуємо скибочки язика на рослинному маслі до золотистого кольору, приправивши сіллю і перцем.
    Викладаємо мову коржі, поливаємо томатним соусом або соусом гуакамоле, посипаємо все нарізаною петрушкою і сиром.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Мова, запечений з грибами
    Мова, запечений з грибами
    Хочете здивувати кохану людину незвичайним блюдом? Тоді ця стаття для вас. У ній ми розповімо, як приготувати мову з грибами. Звичайно, створення
    Телячий язик - рецепт
    Телячий язик - рецепт
    Такий делікатес як телячий мову ми найчастіше використовуємо як холодну закуску або ж інгредієнт якогось салату. А адже гарячі страви з язика теж
    Як варити свинячий мову?
    Як варити свинячий мову?
    Свинячий язик вважається смачним делікатесом, але необхідно обов'язково знати правильний рецепт приготування, щоб не зіпсувати цінний продукт. Якщо
    Скільки варити яловичий язик?
    Скільки варити яловичий язик?
    Яловичий язик - дуже корисний продукт, який має широке застосування в кулінарії. Скільки варити яловичий язик? Це часто задається питання при покупці
    Такос - рецепт
    Такос - рецепт
    Любите погарячіше? Тоді ви точно знайомі з мексиканською кухнею. Сьогодні ми вирішили розширити свої пізнання і розповісти про те, як приготувати
    Мексиканська тортилья
    Мексиканська тортилья
    Мексиканська тортилья - це тонка кругла солона коржик, яку готують з кукурудзяної і пшеничної муки. У нашій статті ми розповімо, як її спекти і які